Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pasiune invincibila

Mesajde modigliani » 19 Mar 2014, 21:35

BeesDream scrie: Toti spun ca se foloseste mai putina vopsea cu pistolul .....

Sa le spui tu lu' aia multii c-am zis io ca-s tampiti ......
Ultima oară modificat de modigliani pe 19 Mar 2014, 21:37, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde redoo » 19 Mar 2014, 21:36

Pictore, nu i-aizis ca o sa fie galben in nas :lol:
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde modigliani » 19 Mar 2014, 21:42

redoo scrie:Pictore, nu i-aizis ca o sa fie galben in nas :lol:

Pai nu vezi , fratioare , ca asta tine cont de parerile tuturor neghiobilor de mananca seara seminte la sosea ?
Mai nene , care-s "toti" idiotii aia de i-au explicat astuia ca la pistol se consuma mai putina vopsea decat in pensula sau in trafalet ?????????

Iar Bizdrimu daca ar casca , dracului , urechile la ce-i spun as completa subiectul si-as participa suficient de pertinent ( cred eu ) pe viitor .....
N-are decat sa-i vopseasca cu pensula de oja . Mi se rupe .
Iar pentru evitarea "galbenului in nas" ( sa fie ..... polen ??? :lol: :lol: :lol: ) , asa , ca pe o imbecila completare inainte de-ai ura astuia sa faca ce vrea mustata lu' banana lui , .......

.........................................................................................

Asta nu-i decat fo 5 lei . Una de la mine ar fii gratis ........
Fişiere ataşate
3m.jpg
3m.jpg (6.82 KiB) Vizualizat de 5920 ori
modigliani

Mesajde modigliani » 19 Mar 2014, 22:17

BeesDream scrie:Mowgly problema la mine e ameteala .....

Stai linistit ..... N-aveam niciun dubiu in sensul asta . Imi este evident de multa vreme .
modigliani

Mesajde BeesDream » 19 Mar 2014, 22:21

modigliani scrie:
BeesDream scrie:Mowgly problema la mine e ameteala .....

Fara doar si poate !

Imagine na de aici! :lol: :lol: :lol:
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde modigliani » 19 Mar 2014, 22:23

.... Bine .

Stai jos . Patru .
modigliani

Mesajde BeesDream » 19 Mar 2014, 22:29

modigliani scrie:.... Bine .

Stai jos . Patru .

Daca maine cand imi iau albinele sunt intepat din nou si nu mai spun nimic pe forum pana pe seara poate faceti o bursa si in memoria mea. :lol:

Ce nota la asta? :lol:
BeesDream

Mesajde cristian bh » 19 Mar 2014, 22:30

BeesDream scrie:
modigliani scrie:La asta adauga si diluantul in exces necesar spalarii pistolului la finele operatiunii . Costa si-ala ! ;)

Dar , in fine , treaba ta , daca tu vrei ca stupii tai sa arate a capota de masina te priveste ....... N-ai decat ca albinelor sa le pui si eleroane si balize de semnalizare necesare unei aterizari lipsite de evenimente neplacute ........

Mowgly problema la mine e ameteala si durerile de cap care mi le da mirosul. Cu pistolul vopsesc de 20 de ori mai rapid decat la pensula. Cam asta e problema, nimic altceva.. :) Toti spun ca se foloseste mai putina vopsea cu pistolul numai tu spui ca mai multa. Asta oricum nu conteaza, ca nu vopsesc 100 de stupi.

De vopsea pe baza de apa ai auzit?Uscare rapida,adica fara pauza intre straturi,,,,,n-apuci sa termini cu un rand si o iei de la capat,,,,miros,,,,,,,,,,doar de transpiratie daca nu mai iei o pauza, :lol: ,,speli sculele cu apa.
Sa nu mai zic de impregnant tot pe baza de apa,,,,,,N ,,nuante.
Exista si pistol de vopsit electric,nu mai ai nevoie de compresor,,,,,,,,,,,,,,cu toate ca tot pensula sau rola ar fi mai indicate si recomandate,,,, asta ti-o mai zice unul,,,,,,,,,,, care foloseste de toate.
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde BeesDream » 19 Mar 2014, 22:36

cristian bh scrie:De vopsea pe baza de apa ai auzit?Uscare rapida,adica fara pauza intre straturi,,,,,n-apuci sa termini cu un rand si o iei de la capat,,,,miros,,,,,,,,,,doar de transpiratie daca nu mai iei o pauza, :lol: ,,speli sculele cu apa.
Sa nu mai zic de impregnant tot pe baza de apa,,,,,,N ,,nuante.
Exista si pistol de vopsit electric,nu mai ai nevoie de compresor,,,,,,,,,,,,,,cu toate ca tot pensula sau rola ar fi mai indicate si recomandate,,,, asta ti-o mai zice unul,,,,,,,,,,, care foloseste de toate.

Am auzit de vopsea pe baza de apa dar la mine in oras nu gasesc si este si dubla la pret fata de o vopsea normala cu care am vopsit eu. Asta vizualizand preturile pe net, poate in magazine e mai scumpa.. Pistol cu compresor nu am eu, doar imprumutam de la un prieten. Eu n-am bani sa trec strada si tu imi spui si de pistol electric. :lol: Ma imprumuti tu si vopsesc ca tine.
BeesDream

Mesajde modigliani » 19 Mar 2014, 22:56

BeesDream scrie:Am auzit de vopsea pe baza de apa dar la mine in oras nu gasesc si este si dubla la pret

Bizdrime , este absolut ultima oara cand incerc sa-ti bag mintile-n cap pe segmentul "vopsea" ...... Tu chiar ai imbecila senzatie ca fac misto sau ca bat campii . Ei bine , nu-i asa . Chiar stiu ce spun acilea .

1 - Da-l dracu de Mihailesti , ca in 15 minute esti in Alexandriei unde "pute'' de depozite de Materiale de Constructii .
2 - Cauti vopsele pe NET . Si ce daca ? Daca nu te uiti si-n fisele tehnice ale astora o faci degeaba ! Ai cel mai prost NET din lume , mah ! In blestematele alea de fise tehnice ( pe care le are orice asemenea produs ) ai sa descoperi si .... PUTEREA DE ACOPERIRE !
Asadar vei avea uriasa surpriza de-a descoperi ca , indiferent de pretul ridicat al vopselelor pe baza de apa , cu un litru vei putea acoperi o suprafata mult mai mare decat o fac vopselele pe baze nitro sau epoxi .
La asta adauga si faptul ca "diluantul" acestui tip de vopsele ...... il ai in put ! Nu costa peste 6 lei kilu' !
3 - Consumabile , ca : tavita , trafalete , etc , sunt refolosibile si peste ani de zile . Astea inseamna o investitie acum ( si oricum o vei face , indiferent de tipul de vopsea pe care-l vei folosi ) dar si-o economie in timp .
4 - Evita aplicarea oricarui tip de vopsea pe lemn cu ajutorul oricarui tip de pistol . Pe aer comprimat sau electric . Nu vei putea vreodata sa controlezi la muchii debitul de substanta sau excesul decat daca ai o experienta bine pusa la punct la momentul pulverizarii acesteia . Singurele substante pretabile la acoperire lemn din pistol sunt lacurile . Iar asta doar datorita vascozitatii lor . Nu spun ca n-ar iesi o chestie ..... colorata . Dar va iesi ca dracu si cu un consum cel putin dublu de vopsea . Crede-ma . Am fost ani de zile in incinta Artei Lemnului , si nu-ti poti tu imagina cate am vazut acolo . La asta adauga si cele de le fac eu . Chiar vopsesc tot soiul de kkt-uri aproape zi de zi . Si-n ce fel de varianta vrei tu .

5 ..... Evident , am senzatia ca vorbesc in punga , pentru ca treaba aia cu ameteala e la fel de serios expusa ca si cele patru capitole de mai sus . O fac doar sa foloseasca vreunuia cu capu' pe umeri de se-ncumeta sa-ti citeasca .... foaea personala , respectiv segmentul asta de discutie .
modigliani

Mesajde cristian bh » 19 Mar 2014, 23:28

BeesDream scrie:Am auzit de vopsea pe baza de apa dar la mine in oras nu gasesc si este si dubla la pret

modigliani scrie:Asadar vei avea uriasa surpriza de-a descoperi ca , indiferent de pretul ridicat al vopselelor pe baza de apa , cu un litru vei putea acoperi o suprafata mult mai mare decat o fac vopselele pe baze nitro sau epoxi .
La asta adauga si faptul ca "diluantul" acestui tip de vopsele ...... il ai in put ! Nu costa peste 6 lei kilu'

Sa detaliem putin ,avand in vedere interesul,
Din ce stiu eu(cumpar)atat impregnantul cat si vopseaua pe baza de apa sunt in jur de 25 lei kg,
Vopseaua este relativ mai vascoasa si pt primul strat la penetrarea fibrei trebuie diluata ceva,dupa care se da inca doua straturi care cu pensula se intinde f bine ,putere de acoperire buna,risipa zero,,,,,,,,despre impregnant n-are rost sa spun decat la cerere,,,, :)
La noi pan bihor sa spune ca nu poti fi si cu pita unsa si cu clisa-ntreaga . :lol:
cristian bh

Mesajde modigliani » 19 Mar 2014, 23:32

cristian bh scrie:La noi pan bihor sa spune ca nu poti fi si cu pita unsa si cu clisa-ntreaga . :lol:

Pe la Mihailesti se spune asa : "Si cu vopseaua data , si cu stupu' nevopsit ."
modigliani

Mesajde BeesDream » 19 Mar 2014, 23:41

Sa dea dracu' de nu va agitati aiurea :lol:
Nu mai am nimic de vopsit si tu Mowgly incerci sa ma convingi..
Eu astept sa populez naiba astia 4 stupi vopsiti si poate la vara cand incerc sa inmultesc familiile o sa mai cumpar cateva lazi si o sa trebuiasca sa le vopsesc. :lol: Keep calm.
Crezi ca mie imi ardea acum de vopsea? :lol:
Eu sunt suparat dracu cu alergia asta..
BeesDream

Mesajde modigliani » 19 Mar 2014, 23:43

BeesDream scrie: Mowgly , .....

Pai crezi ca esti primu' care are alergie la mine ?
Io zic sa va faceti sindicat !
modigliani

Mesajde BeesDream » 19 Mar 2014, 23:45

modigliani scrie:
BeesDream scrie: Mowgly , .....

Pai crezi ca esti primu' care are alergie la mine ?
Io zic sa va faceti sindicat !

Aaahaahahahaha, la asta ai fost maxim. :lol: :lol: :lol:
Ai o bere de la mine! Imagine
BeesDream

Mesajde cristian bh » 19 Mar 2014, 23:57

Al :twisted: indaratnic mai esti, :lol:
La venin ai alergie,stupii ti-au crapat inainte sa bagi albine in ei,vopseaua pute a dracului,cu pensula nu-ti place sa dai,ai vrea cu compresorul da sa consume mai putin ca si cu pensula,,,,,,,,,,,,ma tot scarpin si nu-s cum s-o scot la capat :lol:
cristian bh

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?