Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: APICULTURA-NOUA MEA PASIUNE

Mesajde joohny » 20 Mar 2014, 19:22

Florin Dobre scrie:Eu stiu ca la inflorirea pomilor fructiferi.
La mine a puscat corcodusul...maine numar bobocii. :lol:

Va salut.Ce bine e pe la unii.Pai daca este asa pe la d-tra inseamna ca pe-aici ouale mai au vre-o 1-2 saptamini de clocit,dupa care ies bobocii. :D .Sanatate.
joohny

Mesajde Florin Dobre » 20 Mar 2014, 19:39

Daca-ti pun o poza cu rama batuta de polen proaspat...iti faci sepuku. :lol:
Rabdare ca incepe si la tine. ;)
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde joohny » 20 Mar 2014, 19:42

Florin Dobre scrie:Daca-ti pun o poza cu rama batuta de polen proaspat...iti faci sepuku. :lol:
Rabdare ca incepe si la tine. ;)

Va salut.Mult a fost putin mai este ,sper. :D .Sanatate si miere cit China.
joohny

Mesajde FLORINELU » 25 Mar 2014, 13:49

joohny scrie:Va salut.Chiar daca au inceput sa aduca ceva polen din natura eu totusi le-am dat un sirop cu drojdie si LP in rame.Apropo,cind se numara bobocii in apicultura? Martie sau aprilie ?Sanatate.

cand ies din oua :lol:
FLORINELU

Mesajde joohny » 10 Apr 2014, 12:49

Va salut.Vesti proaste din Lunca Prutului.In perioada cit a fost inflorit caisul,zarzarul,corcodusul a fost vreme rece,l-am trecut la pierderi,acum cind este ciresul,visinul si prunul iarasi vreme rece cu ploi iarasi cules pierdut.Am inteles ca a inceput deja sa infloreasca rapita prin zona si stupii nu sint pregatiti pt. cules,voi trai si voi vedea daca la final si rapita o voi trece la pierderi.La salcim am vazut deja ca mugurii au plecat.Oare cite zile dureaza pina la floare?Puiet cam pe 3-4 rame.Totusi mai sper la rapita macar sa se dezvolte mai bine si sa construiasc ceva rame.Cam atit,nu mai fac planuri ca,tiganul.Sanatate.
joohny

Mesajde joohny » 10 Apr 2014, 13:20

Va salut,Am uitat sa mai adaug la mejajul de mai sus ca,in iarna am avut depopulari mai multe la 3 dintre care unul din 6 rame a ramas cam pe 3 rame.Ieri le-am facut un tratament cu varachet.Nu am vazut cazut nici-un paduche pe sibar.Deci depopularea masiva nu a fost varoua.Poate a fost altceva care inca nu am aflat.Si inca ceva ,banuiesc ca pina in acest moment cam toata albina deja s-a schimbat (poate nu chiar toata insa in proportie de 80 % sigur).Sanatate.
joohny

Mesajde joohny » 23 Ian 2015, 11:10

Va salut.Ieri i-am verificat si cu aceasta ocazie le-am pus si cite o turta glucidica.Nu cred ,ca le trebuia insa mai bine sa fie.Sint prezenti toti cu deosebirea la 2 am vazut ca au un pic mai putina albina.Intimplarea este ca i-am pus la iernat toti pe 6 R.Sanatate.
joohny

Mesajde joohny » 31 Iul 2015, 23:05

Va salut.Nu am mai scris cam demult deoarece am asteptat sf. sezonului sa vad cam ce-mi aduce anul apicol.A fost un an apicol cu multe cheltuieli iar venituri mai putine,de fapt deja sint planificati pt.creditori care inca ma mai asteapta.Am ajuns la 50 fam. de albine exact cite primaveri am.De miine incepe anul apicol urmator,mai exact incep munca iar cistigul va fi la anul ,daca va fi.Sper sa pot sa-mi vind citiva stupi pt. pregatirea de toamna-iarna.Oricum sa fim sanatosi ca belele vor fi.Samatate.
joohny

Mesajde gica.mosu » 01 Dec 2015, 14:48

joohny scrie:2.folie deasupra pe toata suprafata stupului

am inteles ca ai fundAV...spune-mi ti rog,ceee rost mai ari patura=carpa sub folie :?: asta ,asaaa sa nu moor p...t...multumesc-G.M :!:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde gica.mosu » 07 Ian 2016, 23:40

...LA f MUULTI ani Ionele,si sa fii iumbit di cini vrei matali :!: :!: :!:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?