ovidiu_78 scrie:CristianBee scrie:... . Stiu ca e mai rezistența da cu ce sa o fac ca deh nu tu freza nu tu dado si sa fac toate alea la circular cred ca mișcare in ritmul cum trebuia sa tai ma mișcare si in somn . ?...
eu numai cu circularul le fac...o taietura la toate cu leatul pe orizontal si apoi la toate pe vertical...simplu si rapid...
sa ai spor
ps:am mai vazut ca cineva foloseste adezivul ala e bun? Am inteles ca cu intaritor se foloseste? Cat timp se usca in presa?
joohny scrie:Va salut,si bine ai venit pe acest forum.Observ ca la d-tra este o adevarata fabrica de stupi.Mergeti tot asa inainte si va ve-ti bucura miine pt. munca de astazi.Sanatate.
catalin_vl scrie:bine ai venit pe forum..
iti urez sanatate si forta de munca...
CristianBee scrie:Am ajuns intr-un impas si anume ca nu gasesc familii pe rama ME pe acisi de asta sunt cam in impas ca nu prea gasesc nimic nici in zona nici macar moldova , muntenia da ma apuc sa dau uleiu'.
CristianBee scrie:Am ajuns intr-un impas si anume ca nu gasesc familii pe rama ME pe acisi de asta sunt cam in impas ca nu prea gasesc nimic nici in zona nici macar moldova , muntenia da ma apuc sa dau uleiu'.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori