cristi82 scrie:Adevarul este ca si eu am stupi care au 6 rame de puiet, aproape la toate familiile de albine am mai bagat cate o rama construita la ouat.
7Rame scrie:Avem noi, in Oltenia, la ora asta stup pe 10 rame/5puiet, dar in Banat, ca sunt cu 2 saptamani inintea nostra...
Deci, ma lud si eu, cu oltenii
proapis13 scrie:cristi82 scrie:Adevarul este ca si eu am stupi care au 6 rame de puiet, aproape la toate familiile de albine am mai bagat cate o rama construita la ouat.
Poate 6 rame cu puiet in toate stadiile ; o fi bine...???....o fi rau ...???
Ce cules poti oferi la albina asta in urmatoarele 30 de zile ???
Eu cred ca la voi in zona in perioada asta NU ai cum sa exploatezi potentialul asta biologic...
Doar polen ?????
proapis13 scrie:cristi82 scrie:Adevarul este ca si eu am stupi care au 6 rame de puiet, aproape la toate familiile de albine am mai bagat cate o rama construita la ouat.
Eu cred ca la voi in zona in perioada asta NU ai cum sa exploatezi potentialul asta biologic...
Doar polen ?????
paul scrie:proapis13 scrie:cristi82 scrie:Adevarul este ca si eu am stupi care au 6 rame de puiet, aproape la toate familiile de albine am mai bagat cate o rama construita la ouat.
Doar polen ?????
Hai sa analizam ... putin !
Puiet pe 6 rame, cred ca-i exprimarea corecta si nu ... 6 rame de puiet !![]()
Eu zic ca puiet pe 6 rame in aceasta perioada e ... FOARTE BINE !!! Sa nu uitam ca urmeaza sa infloreasca pomii fructiferi si in special prunii in zona colegului Cristi 82 ! Daca mai are si ceva meri, pana la rapita ... s-a scos !Adica ... extrage si miere !!! Care-i baiu' ???
Basca ca rapita o face cu familii beton ... Probabil ca inainte de salcam o sa faca ceva roi artificiali, ca sa n-aiba surprize neplacute la ... Marele Cules !
![]()
LE ... popor sa fie ca ne-om pricepe ce sa facem cu el !
cristi82 scrie:
te salut paul!
eu cred ca ai fost in zona mea de sti de pruni!
paul scrie:cristi82 scrie:
te salut paul!
eu cred ca ai fost in zona mea de sti de pruni!
Cristi, n-am fost in zona ta, dar sa stii ca apreciez la modul profund o palinca de prune de Satmar, de vreo 60 de "focuri", invechita vreo 5 anisori in butoi de dud ...Doctorie curata ...
cristi82 scrie:te salut proapis13!Legat de intrebarea: Ce cules poti oferi la albina asta in urmatoarele 30 de zile ???
anul trecut de la pomi fructiferi am facut o medie de 10 kg miere/familie, eu zic ca o sa fructific si anul acesta cu succes culesul de la pomi fructiferi si alte ierburi din perioada care o sa urmeze..
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 37 vizitatori