DoruT scrie:Rog un raspuns de la cei cu experienta ce ma pot ajuta. Vremea e buna, parca prea buna, si nu stiu daca o stimulare in perioada asta ar fi potrivita (in hranitor, amestec de dulcofruct, polen, putin protofil, pentru ca se misca bine si pot lua direct din el). E mult prea devreme? Ati auzit zvonuri mai sumbre despre evolutia vremii in martie? Care ar fi riscurile? Multumesc anticipat
gica.mosu scrie:....Nu shtiu daca' sunt cel mai an masura sa' dau sfaturi,doar (o pareri)la cei cari aveti 12-16*,se poate scoate rame cu putina miere si cele care nu's acoperite cu albini=strimtorare cuib,apoi cate o turta proteica...200-500gr,cu ce aveti fiecari=5-10% proteina=acum, ca daca aduc polen din natura(paaa)nu se mai ating de eli...pt cei cari nu aveti miere an rami s-au la rez mergi f bini si o rama'ncap di cat s-au ce aveti...P.S- ff rapid, control hrana'...oua,puiet=matca'nstup(cu alte cuvinti un fel de control di fond....)SPOR!!!!
Florin Dobre scrie:Mosule, cum arata un matoi acum?
Am si eu cativa si sper sa-i ridic...macar pentru divizari dupa salcam.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori