Badea Alin scrie:anul acesta mi-am impus să nu mai bag foițe nici la cei de pe Dadant (cel putin în cuib). Știind faptul că ele construiesc haotic în timpul culesurilor intense, m-am hotărât să opresc rame clădite pentru perioada respectivă și să bag acum rame GOALE, doar cu sârmă. Cel puțin până se reduce celula la 5,1 - 5,2 după care urmează etapa a 2-a (Bunka o știe).
CristianBee scrie:Te-am mai intrebat eu de uleiul de in si am zis sa iau si am luat , acum de dat cu el mai este. Eu am o camera ( pe pagina mea in pozele cu corpurile aia e camera si are cam 17-18 grade neincalzita ) treaba este sa o incalzesc la 20 de grade . In cat timp se usuca uleiul , eu zic sa-l dau in doua straturi incalzit asa putin sau sa scot corpurile afara la soare ( bate putin vantul ) . Tu cum ai face ? Trebuie sa incep sa le acopar daca nu merge cu ulei atunci cu vopsea? .![]()
paul scrie:Servus Adi !
Pune si tu niste poze de la targ !
BUNKA scrie:CristianBee scrie:Te-am mai intrebat eu de uleiul de in si am zis sa iau si am luat , acum de dat cu el mai este. Eu am o camera ( pe pagina mea in pozele cu corpurile aia e camera si are cam 17-18 grade neincalzita ) treaba este sa o incalzesc la 20 de grade . In cat timp se usuca uleiul , eu zic sa-l dau in doua straturi incalzit asa putin sau sa scot corpurile afara la soare ( bate putin vantul ) . Tu cum ai face ? Trebuie sa incep sa le acopar daca nu merge cu ulei atunci cu vopsea? .![]()
Baga ulei pe ele, si ori le dai afara la soare, ori in camera cu un calorifer electric...lemnul daca e uscat trage ca sugativa.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 66 vizitatori