redoo scrie:Am incercat un camuflaj....
super tare
redoo scrie:Am incercat un camuflaj....
redoo scrie:Am incercat un camuflaj....da' artistul din mine era plecat in concediu
redoo scrie:Am incercat un camuflaj....da' artistul din mine era plecat in concediu
Florin Dobre scrie:Nu ma pricep la pictura dar ma gadeam sa fac un sablon si sa adaug culorile treptat.
La aia gigea le infig stele...ii ridic in grad dupa merit. Vezi ca asta cu gradele am bagat-o la OSIM.
Florin Dobre scrie:Mariane, fii antena. Am aceeasi oftica. Le dau sirop la punga.
Ca sa nu mai ramana spanzurate fac asa:
1. Trag usor punga de pe/dintre rame;
2. O scutur usor dupa diafragma;
3. Casc ochii pe punga si albinele ramase sa nu fie cucoana;
4. Sfasii usor punga sa nu ramana prizoniere in interior;
5. Arunc punga jos in fata stupului;
6. La final adun pungile de pe jos...goale.
Spor!
redoo scrie:Avem si prima productie de ceara pe anul acesta...
BUNKA scrie:Nu rezolva cazul decat daca pune alte pungi ceva mai groase...vorbeste Stan patitul !!
Florin Dobre scrie:BUNKA scrie:Nu rezolva cazul decat daca pune alte pungi ceva mai groase...vorbeste Stan patitul !!
Asa este, prea multe complicatii pentru niste pungi.![]()
Solutia pe care voi merge:
1. Pentru turte - pungi groase si 2-3 taieturi cu caterul
2. Pentru sirop - rama hranitor in cuib sau punga pe sita deasupra cuibului
La anu'...
BUNKA scrie:Florin Dobre scrie:BUNKA scrie:Nu rezolva cazul decat daca pune alte pungi ceva mai groase...vorbeste Stan patitul !!
Asa este, prea multe complicatii pentru niste pungi.![]()
Solutia pe care voi merge:
1. Pentru turte - pungi groase si 2-3 taieturi cu caterul
2. Pentru sirop - rama hranitor in cuib sau punga pe sita deasupra cuibului
La anu'...
Nu Florine, merge si la punga insa nu de acelea supersubtiri...sunt unele se vand prin piete la 2-3kg capacitate dintr-un nailon transparent
Eu le dau la galetusa acum si sunt foarte multumit...ca Margarit !
BUNKA scrie: ...astia mai batrani zic ca daca nu-i pui semne distinctive triunghiuri colorate, buline, etc..culori diferite, nu gasesc albinele drumul spre casa...eu nu cred in povestea asta !
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori