Jean Valjean scrie:Nu stiu cum sa spun, da' asta e cea mai tare poanta pe care am auzit-o in ultimul timp. De mult nu m-am mai amuzat asa de copios.
Auzi, sa-l citezi pe Blaise Pascal ca argument impotriva credintei!!
Mai nene, ai macar idee cine a fost Blaise Pascal? Si care e cea mai cunoscuta afirmatie facuta de el cu privire la Dumnezeu?
Ce mai tura-vura, ai citit ceva despre sau din Blaise Pascal?
In alta ordine de idei, mai ai de-astea? Ca incepe sa-mi placa (o placere vinovata, bineinteles).
Jean Valjean scrie:BeesDream scrie:“Oamenii nu comit vreodată crime cu atâta dedicare şi cu atâta bucurie ca atunci când o fac din motive religioase” - Blaise Pascal![]()
![]()
![]()
![]()
Nu stiu cum sa spun, da' asta e cea mai tare poanta pe care am auzit-o in ultimul timp. De mult nu m-am mai amuzat asa de copios.
Jean Valjean scrie:Din fericire pentru tine baza ateismului tau este foarte fragila. De fapt ateismul tau este mai mult o forma de fronda, decat o asumare constienta si consistenta.
modigliani scrie:Si la asta ma oftic de mor ca forumul , pe aceasta platforma , nu are chestia aia cu "karma" . Cu plus si minus , cu apreciere si critica . Pentru ca-ti dadeam ...... un vagon de PLUSURI !!!
Sa traiesti ! respect !
modigliani scrie:E suficient ca stiu eu si cu el !
Cand te faci mare ai sa intelegi ........
Zavalaidanga.. BeesDream scrie:O lalaiti ca popii si cam atat.Zavalaidanga..
BeesDream scrie:
Citate de ateism va spun sute, ele fiind rostite de oameni cu capul pe umeri, oameni de stiinta, academicieni renumiti etc
Pana acum aproape 5 ani am fost si eu om obisnuit (o oaie) ca majoritatea omenirii din Romania, insa un necaz m-a trezit la realitate. Nu mai sunt indoctrinat.
cristian bh scrie:....dar ,,,daca in viitor stiinta va deveni calea spre a-l cunoaste mai bine pe Dumnezeu?,,,,,,,,,,si Dumnezeu ne asteapta sa evoluam suficient,,, pt a-l intelege pe deplin????????![]()
cristian bh scrie:Bogdane,personal te inteleg,a doua sansa nu-i harazita oricui,,,, te sustin in continuare in pasiunea pt albine,citatele celebre sunt si ele harazite,oamenilor renumiti,,,,,,,,care au dreptatea lor,,,,,,,ca de altfel si oamenii mai putin renumiti,fiecare cu dreptatea lui,obiceiurile lui,traditiile lui,
fara ele viata ar fi o cautare continua de citate celebre,care sa umple un gol,,,,,existent sau aparent,,,,,,,momentan dogmele religioase sunt in concurenta cu stiinta moderna,,,,,,,,,,,,dar ,,,daca in viitor stiinta va deveni calea spre a-l cunoaste mai bine pe Dumnezeu?,,,,,,,,,,si Dumnezeu ne asteapta sa evoluam suficient,,, pt a-l intelege pe deplin???
BeesDream scrie:Aaaahahahaha asta e cea mai tare intrebare care am auzit-o pana acum.Stiinta a facut ca un om sa ajunga si pe luna dar oare ce o sa faca sa indrume un om catre Dumnezeu?
State scrie:Lasati ma religia in pace. Fiecare cum poate si cat poate sau cum doreste. Am un coleg care crede in baba de la etajul 2. O venereaza pentru ca-l sustine in fiecare zi, cu toate greutatile din casa, el locuind la etajul 3. Nu asta era problema, ci popii. Daca vreti sa vorbim despre ei, e ok, imi face o deosebita placere.O discutie inceputa despre religie, ar prinde-o si nepotii nostri.
BeesDream scrie:Vizualizati comediea asta prin care se cam spune adevarul![]()
![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori