paul scrie:In virtutea dreptului la libera exprimare, drept clamat cu ostentatie de colegul delorin ! ...
delorin I scrie:Buna seara!
Va salut! Probabil pentru ultima data!
Si acum sa va spun si eu ce cred! Pana acum am tacut!
..............................................................
--------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------
Va salut si va doresc spor! Cred ca singura mea experienta forumista- aceasta de apicultor, e vremea sa inceteze!
paul scrie:In virtutea dreptului la libera exprimare, drept clamat cu ostentatie de colegul delorin ! ... Delorine mi se pare mie sau ai imprumutat
ceva din discursul amicului nostru comun (in ceea ce ma priveste ... "amicului") ... MyBees ???![]()
Stiu ca el este vexat la maximum ca este
eclipsat din punct de vedere intelectual de unu' care n-are stupi si-i mai da cu tifla pe unde se nimereste ...![]()
Parerea mea ... mai mediteaza si vezi daca nu cumva aceste idei ti-au fost induse de ... altcineva !!! Incearca numai sa fii sincer cu tine insuti !!!
Din partea mea, in ceea ce te priveste, doar stima si consideratie !
LE ... si eu am fost mai mult decat oripilat cand un moderator cu spirit "pacifist"a sters o postare mizerabila adresata mie de catre "amicul MyBees" si
nu am banuit nu stiu ce relatii de "gasca" intre ei !!! Asa ca ... treaba-i mai nuantata !
MyBees scrie:
Hai Pa! Albinele mele te saluta "din mers", cu un zdravan zbor de curatire zdravan.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 57 vizitatori