BeesDream scrie:Acum iti dau una fara mustata sa nu te mai iriti.=)))))
Auzi , mah ? ..... E rasa peste tot ? Ca ma irita oriunde-ar avea un pic de floc !
Nu de alta , da' tre' sa m-apuc de ea !
BeesDream scrie:Acum iti dau una fara mustata sa nu te mai iriti.=)))))
TDI scrie:State scrie: Explicatie mai simpla ca asta, nu exista: Scandura nu a fost uscata. Nu sunt constructor de stupi, nici tamplar.
Nu.
Nu sunt de acord cu tine.
Sa-ti spun de ce. Am vreo 30 de cutii care au stat dupa confectionare la depozitare vreo 4 ani. Dupa 4 ani le-am folosit. Cand le-am pus in teren erau ok, dupa un an erau cam asa, nu-ti mai spun cum sunt dupa 2 ani.
cristian bh scrie:
Cumul de cauze,toate impardonabile pt cineva ce lucreaza cu lemn,(PT ALTII CONTRA COST)
1.scandura insuficient uscata,(ar trebui sa treaca o vara,toamna,iarna si vara urmatoare ar putea fi prelucrata)
2.lipici ,,,,,,,in loc de adeziv corespunzator,
3.scandura nespintecata,(PT ECONOMIE,,,,,,,,,,,MATERIAL .MANOPERA)
4.la asamblare se vede ca omite un lucru elementar,,,,,,,,,sa dea gaura in prima laterala cu burghiu egal in diametru cu cel al holzsurubului, unu la mana sa nu crape,a doua, sa stranga laterala de cealalta, insuruband prin amandoua odata filetul holzs.nu lasa sa se apropie,,,,,,,,,,,,,,,fara presa
liviutzbogos scrie:cristian bh scrie:
... am si eu o nelamurire. Daca laturile lazii se fac dintr-o singura bucata/blat, ex scandura de 30 de lata, crapa si daca se face din scanduri de 10 imbinate nu crapa. De ce, care este explicatia? Asta e marea mea dilema momentan
liviutzbogos scrie:Laser frateAstea da explicatii. Multam mult.
Apropo...la casele de lemn, la colturi se pun trei stalpi? Ca ma bate gandul, pe viitor, sa-mi fac o casa de lemn. Ce parere aveti despre acest tip de constructii?
Bess-ule, din nou, scuze ca-ti poluez pagina...da' poate-ti foloseste vre-odata
Hai, pace!
liviutzbogos scrie:
Apropo...la casele de lemn, la colturi se pun trei stalpi? Ca ma bate gandul, pe viitor, sa-mi fac o casa de lemn. Ce parere aveti despre acest tip de constructii?
BeesDream scrie:Azi am fost ajutor la prima recoltă pe 2014 a domnului Mihalache.
Florin Dobre scrie:BeesDream scrie:Azi am fost ajutor la prima recoltă pe 2014 a domnului Mihalache.
Tine aproape de el. Nu toti au sansa unui mentor care sa-i scuteasca de greseli.
gigibecalul scrie:...și care să recolteze în martie!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori