Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Stupul lui Antonescu - MEA

Mesajde Albinel » 30 Mar 2014, 00:04

ce ziceti domnule activ..?? eu am gresit ca tot SPARG cuibul cu doua rame cel tarziu saptamanal pe rama Dadant ?? v-as ruga sa ne spuneti daca poza fagurelui capacit din cele doua imagini ..este fata -verso..si cati din astia aveti pe familie..??
cu speranta ca o sa raspundeti si celorlalte intrebari ce vi le-am pus si urmatoarelor ce vi le voi pune in viitor.. spre binele nostru al celor ce nu putem veni cu ceva nou in apicultura ..va multumesc anticipat !!
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Mesajde activ » 30 Mar 2014, 09:08

Albinel scrie:drag si scump esti pentru multi...

MULȚUMESC !!!
De curiozitate vă aflați printre cei "mulți" care mă îndrăgesc ? ... sau e doar o constatare la adresa mea ?

PS. Îmi cer scuze de întârziere şi de modul fragmentat de a posta ... dar postez după un telefon şi e foarte anevoios ... nu poți face ce faci cu calculatorul. Calculatorul şi laptopul sunt puse pe brânci de copiii.
NIMENI nu le ştie pe TOATE ! ... Ascultă-i pe TOŢI şi fă cum e mai bine pentru TINE !
activ

Mesajde 7Rame » 30 Mar 2014, 10:33

DA Alin... Meserie!
Poza este fata-verso, si chiar si asa, face cat 2 rame. :shock:
Frumos.
Albina poate trai si fara noi. Noi fara ea...nu!!
7Rame

Mesajde Albinel » 30 Mar 2014, 23:56

activ scrie:

MULȚUMESC !!!
De curiozitate vă aflați printre cei "mulți" care mă îndrăgesc ? ... sau e doar o constatare la adresa mea ?

PS. Îmi cer scuze de întârziere şi de modul fragmentat de a posta ... dar postez după un telefon şi e foarte anevoios ... nu poți face ce faci cu calculatorul. Calculatorul şi laptopul sunt puse pe brânci de copiii.

Alin..am doua postari mai sus ..te intrebasem cateceva despre cum ai reusit sa ai performanta de a avea 4 corpuri Dadant pline de albina la salcam 1 in 2013 FARA UNIFICARI ..cum sustii tu..?? desteapta-ma te rog..
si inca ceva ..la atatea intebari ce ti le-am pus ..tu-mi raspunzi tot cu o alta intrebare ..fara a-mi raspunde la niciuna ..??
sa fiu macar eu politicos..si sa-ti raspund..:
- nu era nici o constatare si nici macar nu te indragesc...era doar o ironie ..la adresa unui user care nu ma cunoaste ,nu stie nimic despre mine ,nu mi-a citit postarile ..dar si-a permis sa ma jigneasca fara motiv..sau ..?? doar pentru faptul ca nu eram de acord cu prietenii lui de pe forum..??
discutam despre tehnicile tale de a obtine asemenea performante nemaiauzite si nemaiintalnite ???
Albinel

Mesajde activ » 30 Mar 2014, 23:58

Albinel scrie:imi permiti sa discutam pe topicul tau ?? sa dezbatem ??

Cu mare plăcere ... dacă dezbaterea este constructivă, argumentată şi bine intenționată. :)
Rog răutățile să le lăsăm la uşă ... şi ambițiile să le păstrăm pentru pastorale ... acolo e momentul încrâncenării ... noi cu noi înşine.
NIMENI nu le ştie pe TOATE ! ... Ascultă-i pe TOŢI şi fă cum e mai bine pentru TINE !
activ

Mesajde activ » 31 Mar 2014, 00:01

Am scris în acelaşi timp ... !
Tocmai începusem să răspund punctual ... !
activ

Mesajde Albinel » 31 Mar 2014, 00:04

ok..!! sa incepem altfel..
de cat timp te ocupi de cresterea albinelor si ce varsta ai ..??
in pastoral ne vom vedea de vrei tu si bunul Dumnezeu..am un transcontainer MAN de 26 de t si am de gand sa bat tara-n lung si lat..
Albinel

Mesajde Albinel » 31 Mar 2014, 00:10

activ scrie:Am scris în acelaşi timp ... !
Tocmai începusem să răspund punctual ... !

multumesc ..!! cu siguranta ai multe de spus si eu multe de intrebat .. asa ca voi astepta si maine si pe viitor raspunsurile tale..e deja tarziu acum..
Albinel

Mesajde activ » 31 Mar 2014, 00:11

Albinel scrie:sa ne contrazicem pe subiect si nu numai ??

Nu-mi place să mă contrazic ... nici când ştiu sigur că am dreptate ... iar în cazul de față nu văd pe ce ... ???
activ

Mesajde Albinel » 31 Mar 2014, 00:18

activ scrie:
Albinel scrie:sa ne contrazicem pe subiect si nu numai ??

Nu-mi place să mă contrazic ... nici când ştiu sigur că am dreptate ... iar în cazul de față nu văd pe ce ... ???

nu-i vorba de nici o contradictie Alin ..pe pagina anterrioara ti-am pus o sumedenie de intrebari ..totul se rezuma la sustinerea ta ca ai avut 4 corpuri Dadant pline cu albina la salcam 1 fara unificari..de aici deriva intrebarile mele ..poate facem ceva sa intri in cartea recordurilor ..de ce nu ????
sunt multe intrebari ce ti le-am pus pe pagina precedenta si am foarte multe sa-ti pun..
desigur ca as fi fost interesat sa stiu de ce mai jignit fara sa ne fi incrucisat vreodata pe acest forum..???
sper sa ai nobletea sa raspunzi...
Albinel

Mesajde activ » 31 Mar 2014, 00:28

Albinel scrie:sa vedem cum ai ajuns la 4 caturi Dadant cu albina la salcamul 1.."FARA UNIFICARI" in 20013..?? macar din noblete..

Fața de această afirmație sigur sunteți într-o mare eroare ... fiindcă eu nu am afirmat niciodată, nici aici şi nici în altă parte, faptul că aş fi ajuns pe Dadanți pe 4 caturi de 1/1 de albină.

Dacă dumneavoastră îmi dovediți cele afirmate mai sus ... eu îmi retrag cuvintele şi îmi cer scuze, ... dacă nu haideți să vedem ce putem înbunătății la MEA, că despre asta este vorba aici.
activ

Mesajde activ » 31 Mar 2014, 00:41

Albinel scrie:ce ziceti domnule activ..?? eu am gresit ca tot SPARG cuibul cu doua rame cel tarziu saptamanal pe rama Dadant ??

Sincer ... cred că cel mai bine e să vă răspundeți singur, fiindcă numai dumneavoastră puteți vedea ce aveți în cutie. Tot ce e posibil ... !
activ

Mesajde Albinel » 31 Mar 2014, 00:56

activ scrie:
Albinel scrie:sa vedem cum ai ajuns la 4 caturi Dadant cu albina la salcamul 1.."FARA UNIFICARI" in 20013..?? macar din noblete..

Fața de această afirmație sigur sunteți într-o mare eroare ... fiindcă eu nu am afirmat niciodată, nici aici şi nici în altă parte, faptul că aş fi ajuns pe Dadanți pe 4 caturi de 1/1 de albină.

Dacă dumneavoastră îmi dovediți cele afirmate mai sus ... eu îmi retrag cuvintele şi îmi cer scuze, ... dacă nu haideți să vedem ce putem înbunătății la MEA, că despre asta este vorba aici.

interesant..!!! ce sa-ti dovedesc activule..si cum ?? cand stii bine ca postarile respective au fost sterse de moderator..si eu am fost banat doua saptamani...???
-ptiiiu drace ..ma faci si mincinos acum...??? :lol:
-imi vorbesti la persoana a doua acum..??? iar atunci imi spuneai ca nu am avut si nu am de spus nimic pe forumul asta ?? ca mai bine m-as juca in tarana ..?? dragule ..te-am intrebat ce vad ce varsta ai sa-ti demonstrez ca-ti pot fi tata ,ca acum 36 de ani lucram cu albinele..nush pe und bantuiai tu pe atunci dar sigur nu pe luma asta ..
-pentru mine este clar ca esti un om ce fuge de resposabilitate..unul care nu-si recunoaste greselile si afirmatiile (am dreptul sa-l consider mincinos) un om ce refuza sa raspunda la intrebari normale si civilizate ,dar pune intrebari in loc de raspunsuri nu-mi poate lasa decat o impresie proasta.//asteptatm sa-ti ceri scuze ..dar .. bla bla bla ..
-discuta despre cresterea albinelor ,demonstreaza-ti performantele ,vino cu ceva nou in sensul asta si dupa practica indelungata ,ai dreptul sa sustii sau nu un anume tip de stup...
cred ca MEA-ul cel sustii cu atat de multa ardoare ..iti aduce bani tie din vanzarea lui ..dar unor profesionisti ,le aduce paguba sigura ..
vreau sa te vad cu sute de familii adevarate in pastoral pe MEA,,!!! :lol:
ps..ai ceva din proful online ursu... ;)
m-am oprit ca-i pierdere de timp inutila cu tine..
Albinel

Mesajde activ » 31 Mar 2014, 01:21

Albinel scrie:
activ scrie:

MULȚUMESC !!!

Alin..am doua postari mai sus ..te intrebasem cateceva despre cum ai reusit sa ai performanta de a avea 4 corpuri Dadant pline de albina la salcam 1 in 2013 FARA UNIFICARI ..cum sustii tu..?? desteapta-ma te rog..
si inca ceva ..la atatea intebari ce ti le-am pus ..tu-mi raspunzi tot cu o alta intrebare ..fara a-mi raspunde la niciuna ..??
sa fiu macar eu politicos..si sa-ti raspund..:
- nu era nici o constatare si nici macar nu te indragesc...era doar o ironie ..la adresa unui user care nu ma cunoaste ,nu stie nimic despre mine ,nu mi-a citit postarile ..dar si-a permis sa ma jigneasca fara motiv..sau ..?? doar pentru faptul ca nu eram de acord cu prietenii lui de pe forum..??
discutam despre tehnicile tale de a obtine asemenea performante nemaiauzite si nemaiintalnite ???

Dacă despre asta este vorba ... îmi cer scuze că nu v-am citit postările ... dar promit că o s-o fac dacă nu mai sunteți aşa răutăcios ... şi în loc să vânați idei, acum cu mine dar şi cu colegu Peterneamț, vânați persoane ... lucru cu care n-o să fiu niciodată de acord, oricare ar fi autorul.

Cu acuzațiile de jignire ... iar sunteți într-o mare eroare ... şi v-aş ruga să le probați. Faptul că nu am tolerat o vânătoare împotriva colegului Peterneamț ... şi nu cum era corect, împotriva ideilor lui, ... asta nu înseamnă că v-am jignit şi nici nu mă obligă la nu ştiu ce ierarhie sau titluri apicole pentru a-mi putea spune punctul de vedere.

PS.Înainte de a fi apicultori sau colegi de forum ... consider că trebuie să fim "oameni" şi să dăm dovadă, mai ales cu înaintarea în vârstă, de înțelepciune.
activ

Mesajde activ » 31 Mar 2014, 02:04

Albinel scrie:
activ scrie:
Albinel scrie:
interesant..!!! ce sa-ti dovedesc activule..si cum ?? cand stii bine ca postarile respective au fost sterse de moderator..si eu am fost banat doua saptamani...???
-ptiiiu drace ..ma faci si mincinos acum...??? :lol:

Păi da nu datorită mie au fost şterse şi nici de bune ce erau şi relevante pentru apicultură şi/sau apicultori.
Mi-aş dori să se poată reda toate postările şterse inclusiv postarea mea ... pentru a vă demonstra că nu v-am jignit dar şi pentru a vedea din nou toți colegii cum dumneavoastră vânați asidu persoana/colegul Peterneamț ... de ce nu ştiu ... şi nu ideile lui.

Din nou sunteți în eroare în ce priveşte banare ... a doua zi vi sa ridicat banarea ... şi dumneavoastră şi lui Peterneamț, pentru aportul adus până atunci forumului .
activ

Mesajde activ » 31 Mar 2014, 02:53

Albinel scrie:
activ scrie:
Albinel scrie: -ptiiiu drace ..ma faci si mincinos acum...??? :lol:

Când ? ... şi ... Unde ?
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Când îi spui cuiva că e în eroare nu e sinonom cu a fi mincinos.
activ

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR