activ scrie:Albinel scrie:sa vedem cum ai ajuns la 4 caturi Dadant cu albina la salcamul 1.."FARA UNIFICARI" in 20013..?? macar din noblete..
Fața de această afirmație sigur sunteți într-o mare eroare ... fiindcă eu nu am afirmat niciodată, nici aici şi nici în altă parte, faptul că aş fi ajuns pe Dadanți pe 4 caturi de 1/1 de albină.
Dacă dumneavoastră îmi dovediți cele afirmate mai sus ... eu îmi retrag cuvintele şi îmi cer scuze, ... dacă nu haideți să vedem ce putem înbunătății la MEA, că despre asta este vorba aici.
interesant..!!! ce sa-ti dovedesc activule..si cum ?? cand stii bine ca postarile respective au fost sterse de moderator..si eu am fost banat doua saptamani...???
-ptiiiu drace ..ma faci si mincinos acum...???
-imi vorbesti la persoana a doua acum..??? iar atunci imi spuneai ca nu am avut si nu am de spus nimic pe forumul asta ?? ca mai bine m-as juca in tarana ..?? dragule ..te-am intrebat ce vad ce varsta ai sa-ti demonstrez ca-ti pot fi tata ,ca acum 36 de ani lucram cu albinele..nush pe und bantuiai tu pe atunci dar sigur nu pe luma asta ..
-pentru mine este clar ca esti un om ce fuge de resposabilitate..unul care nu-si recunoaste greselile si afirmatiile (am dreptul sa-l consider mincinos) un om ce refuza sa raspunda la intrebari normale si civilizate ,dar pune intrebari in loc de raspunsuri nu-mi poate lasa decat o impresie proasta.//asteptatm sa-ti ceri scuze ..dar .. bla bla bla ..
-discuta despre cresterea albinelor ,demonstreaza-ti performantele ,vino cu ceva nou in sensul asta si dupa practica indelungata ,ai dreptul sa sustii sau nu un anume tip de stup...
cred ca MEA-ul cel sustii cu atat de multa ardoare ..iti aduce bani tie din vanzarea lui ..dar unor profesionisti ,le aduce paguba sigura ..
vreau sa te vad cu sute de familii adevarate in pastoral pe MEA,,!!!
ps..ai ceva din proful online ursu...
m-am oprit ca-i pierdere de timp inutila cu tine..