redoo scrie:Poate gasesc si puscociul mosului....povestea era ca a venit din razboi cu tot ce-i da'se statul si pusca a ascunso de teama sa nu inceapa iar razboiul si el sa fie cu mana'n c*r.
redoo scrie:Poate gasesc si puscociul mosului....povestea era ca a venit din razboi cu tot ce-i da'se statul si pusca a ascunso de teama sa nu inceapa iar razboiul si el sa fie cu mana'n c*r. Pana una alta am gasit o cutie de masca....ce zici State sa o reconditionez? este din '39
delorin I scrie:Tot nu pricep la ce iti trebuie pinten? E o unealta pe care nici macar nu mi-am propus sa o cumpar....Un transformator de 12 V pe care il gasesti pe toate drumurile iti usureaza viata cum nici nu iti imaginezi....Poti sa crezi ca mi-am facut inca de anul trecut inclusiv clestisori pentru bateria de masina? Pe care nu i-am folosit si nici nu o voi face prea curand!
MyBees scrie:delorin I scrie:Tot nu pricep la ce iti trebuie pinten? E o unealta pe care nici macar nu mi-am propus sa o cumpar....Un transformator de 12 V pe care il gasesti pe toate drumurile iti usureaza viata cum nici nu iti imaginezi....Poti sa crezi ca mi-am facut inca de anul trecut inclusiv clestisori pentru bateria de masina? Pe care nu i-am folosit si nici nu o voi face prea curand!
Peste cativa ani o sa-l intrebi pe Marian cu cat si-a luat pintenulNu stiu cati faguri ai lipit pana acum dar, nu mai pierde timpul si propune-ti sa iei unul
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori