Ce-ar fi sa ne imprietenim (balasbebe scrie:n momentul aplicarii placutelor se va dubla pretul unei familii de albine. Prietenii stiu de ce.
Acum ...... serios vorbind ( pe bune ) :
Mi-a intrat in cap realizarea IMPECABILA a acestor etichete-crotal ( Va rog sa nu vedeti in asta o oportunitate uni-sens , ci ca pe una bilateral benefica ) . Ca atare , din nevoia de perfectionism , din nevoia de a atinge acest "prag" , caut informatie TOTALA pe care incerc sa o convertesc in varianta IDEALA pentru beneficiar . Mai exact vreau sa inteleg "priority target" al acestor etichete ca sa pot veni responsabil si pertinent la "inaintare" catre nevoile impuse de catre lege . Practic vreau ( am nevoie ) sa inteleg pe deplin necesitatea si scopul acestora .
Concret am priceput rostul-justificarea etichetelor-crotal . Practic , efectiv , justamente , .... etc ( cum vrei sa spui .... ) in ce fel pot acestea ajuta apicultorul ( si impicit pe executantul acestora , in asa fel incat realizarea lor sa fie mai mult decat benefica pebtru ambele parti , si la un pret mai mult decat convenabil ) ??? Care-i varianta tehnica ce se pliaza perfect pe posibilitatile apicultorului ? ( imprimare vopsea ? imprimare autocolanta ? Gravura ? Stantare ? ... etc . .... Toate astea sunt tehnici pe care le folosim in mod frecvent . Unele mai scumpe , altele mai ieftine . Impreuna , cred eu , se poate ajunge la varianta OPTIMA de lucru ) .
Multumesc anticipat !