Cauta un stupar sa vezi cum trebuie sa arate o familie. Asa vei avea fixat un reper pe retina.
Nu cauta in calitate de cumparator.
nae scrie:....
Cu speranta , nae .
Florin Dobre scrie:Nae ti-a dat un sfat bun.
Cauta un stupar sa vezi cum trebuie sa arate o familie. Asa vei avea fixat un reper pe retina.
Nu cauta in calitate de cumparator.
Florin Dobre scrie:Nu dispera! Momentele astea le-a avut fiecare dar unora poate le e jena sa si le aminteasca.
Iti dau un mic exemplu...
Familii bunicele...vine rapita. Trebuie rame, foite, carburant, ceva la buzunar, etc....adica BANI. Bani...ioc. Fugim? NU. Gasim solutii sa trecem hopul.
Asadar...
Capul sus si mintea limpede!
pustu scrie:ca si noutati am vazut doar perforator de rame cu 5 ace din ala foarfeca care mi s-a parut ca avea in componenta mai mult de 50% plastic . ceva turcesc parca . nu am intrebat cat costa .
ce am pierdut ?
sanatate
liviutzbogos scrie:Zice-se ca e copiat dupa cel al domnului uve...l-am vazut la targ la Ghiroda, e super pentru insarmarea orizontala si bagi si capse totodata. Ca pret mi se pare accesibil, in jur de 200 si ceva, 300 de lei.
pustu scrie:liviutzbogos scrie:Zice-se ca e copiat dupa cel al domnului uve...l-am vazut la targ la Ghiroda, e super pentru insarmarea orizontala si bagi si capse totodata. Ca pret mi se pare accesibil, in jur de 200 si ceva, 300 de lei.
pai la pretul asta nu era originalul ? parca asa am vazut la Campina : 250 . sau nu tin eu bine minte ?
liviutzbogos scrie:Pai originalul d-lui uve, de el vorbeam eu.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori