Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

remorca fara acte

Mesajde nicu has » 02 Apr 2014, 18:31

buna doresc sa cumpar o remorca dar nu are acte doar seria de sasiu daca o omologhez apicol pot sa o inmatriculez????
va multumesc
nicu has

Re: remorca fara acte

Mesajde nicu has » 02 Apr 2014, 19:05

se poate doar cu contractul de vanzare cumparare??
nicu has

Mesajde CATALIN » 03 Apr 2014, 07:15

nu e tocmai o discutie apicola insa daca e vb de inscrieri am luat si eu un scuter si nu are nici un act daca fac cu cineva un act de vanzare cumparare il pot inscrie la primarie la tara
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde jenica67 » 03 Apr 2014, 12:20

Si daca mergi la RAR si iti spune ca e furata ? Cam dubios cu remorcile astea. Am vazut si eu pe net oferte, dar nu am intraznit sa bag bani asa, fara sa stiu cu ce ma aleg. Si daca rezilvi cumva cu un contract care sa ti-l ia in considerare, trebuie sa iei in calcul ca trebuie sa platesti din nou omologarea, care este cca 200 E.
jenica67

Mesajde nicu has » 03 Apr 2014, 20:53

va multumesc pt info :)
nicu has

Mesajde bio » 03 Apr 2014, 22:38

....am 2 pavilioane inmatriculate prin RAR si 2 pavilioane inscrise la primarie.

La un pavilion care l-am inmatriculat , la Politie ca acolo i-ti trebuie act de provenienta, nu am avut decit un act notarial facut cu un amic ca mi-a vindut acel pavilion . ... si a fost deajuns acel act notarial facut intre mine si acel amic al meu.. Am facut asa acum vreo 10-12 ani in urma si nu stiu daca acum se mai poate.

La alte 2 pavilioane care le-am inscris la primarie acum vreo 2-3 ani in urma.,... mi-a fost deajuns sa duc o declaratie pe proprie raspundere data la notar ca am confectionat in regie proprie acele paviloane iar actele remorcilor au fost niste facturi antice cum am achizitionat acele remorci de la diverse IAS-uri cu multi ani in urma.

...Nicu, dute si intreaba pe cineva de specialitate ca legislatia se schimba si se interpreteaza dupa cum vrea fiecare functionar ,..
Du-te ,.... si intreaba-l exact pe cel care are in mina pixul care i-ti rezolva problema sau cauta pe cineva care a rezolvat aceeashi problema in acelashi loc stai de vorba cu el si fa cum a facut si el...o sa ai de facut ceva cadouri dar o sa o rezolvi.

Baga mare,... ca vine Pastele si cu un cozonac si o galeata de vin rezolvi....
bio

Mesajde nicu has » 04 Apr 2014, 17:23

ms Bio ;)
stima
nicu has

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE