Ala nou scrie:Așa arată stupul.
petru71 scrie:Ala nou scrie:Așa arată stupul.
Om bun, apicultor cu albinele mele inca nu-s, da' ceva tamplarie stiu...
Nu-i prea dreapta linia aia ?
Adica, zic si eu, nu au fost acolo 2 elemente imbinate nefericit ?
Cum vad eu in poza ta, crapatura aia e prea dreapta si nu are nici o legatura cu fibra lemnului....
Daca gresesc, sa ma corecteze cei care stiu mai multe...
cristian bh scrie:petru71 scrie:Ala nou scrie:Așa arată stupul.
Om bun, apicultor cu albinele mele inca nu-s, da' ceva tamplarie stiu...
Nu-i prea dreapta linia aia ?
Adica, zic si eu, nu au fost acolo 2 elemente imbinate nefericit ?
Cum vad eu in poza ta, crapatura aia e prea dreapta si nu are nici o legatura cu fibra lemnului....
Daca gresesc, sa ma corecteze cei care stiu mai multe...
Petrule,la muzica esti beton,poate si la tamplarie, dar de data asta ai tras in paralel cu poarta![]()
Se vede cu ochiul liber atat linia de imbinare si cea cu crapatura.
Uita-te mai atent.................
Ala nou scrie:Și una mai concludentă:
petru71 scrie:Adica, zic si eu, nu au fost acolo 2 elemente imbinate nefericit ?
Cum vad eu in poza ta, crapatura aia e prea dreapta si nu are nici o legatura cu fibra lemnului...
Ala nou scrie:E bine dacă îi bag niște chit de lemn?
petru71 scrie:Crapatura de care pomenesti e in lungul fibrelor unei singure bucati de material ? Sau este o imbinare nefericita, in unghi, intre doua bucati de panou, debitate, imbinate si lipite defectuos, asa cum pricep eu din poza ? Ca din raspunsul tau, cu tot respectul, n-am inteles de ce a crapat acel panou lateral...
nae scrie:Corect , nu-i crapatura e ''dezlipitura '' .
Eu am cumparat stupul vopsit si n-am vazut lemnul sufocat = il tine vopseaua , se poate orice .
petru71 scrie:Am uitat sa-l intreb pe LU'.
Eu zic, fara echivoc, ca-i fara caciula (a-ul). Eu asa l-am acceptat, ce-i drept, la modul tacit...
Vezi tu, e foarte important si sanatos sa radem.
E bine pentru noi toti, pacat ca, peste zi, uitam sa o facem. Pentru noi sau pentru ceilalti.
Salutari si de la mine !
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori