Cind soarele va scapata
Pe ape il vom astepta!
https://www.youtube.com/watch?v=LNE0pAuPdlI
modigliani scrie:......am avut deja SAPTE zile si SAPTE nopti , suficiente , cred eu , unei analize mai mult decat pertinente . Daca cumva gresesc ...... fiti voi buni si iertati-ma . Dar ..... atat am putut .
Am dus si am putut pana la injustete . Restu' ? Dracu stie , ca am dus ca magaru' popii . Da' p-asta nu po' s-o mai duc .
Si daca as putea ..... n-as mai vrea .
modigliani scrie:Problema se pune altfel :De ce sa mai raman ?
Florin Dobre scrie:Pentru ca esti un membru al HAITEI...unul dintre ultimii mohicani...
modigliani scrie:Fiti bine ! Sarbatori fericite si multe impliniri ! S-auzim numai de bine .
Hai , va pupa tata !![]()
modigliani scrie:Majestate , ..... d-le Presedinte , ..... cumetre , ..... coane , ..... coae , ..... in fine , cum preferi , ...... cum de parasesti atat de dezinvolt aceste "meleaguri virtuale" ale osanalelor autocreate ? Pai nu-ti dai seama ca fara de matale "iexplodeaza-n pizda ma-sii forumu' aista" ? Se duce , dracu' sa-l ieie , pe apa Sambetei ? Oarba dupa el , ..... forum ! Arza-l-ar focu' de fraier de forum plin de "agarici" in ale "apiculturei"!!!
Pai ce fac astia fara matale , nene ?![]()
![]()
Ia sa-i pui sa-ti faca statuie !!! ..... Eeeeei , Doamne iarta-ma !
Pe bune , acuma , cum de te-au descoperit astia atata de tarziu ? Cum de-a existat forumu' aista pana sa apari "atata de nemaipomenit de colosal de fabulos de triumfal" ? Pai io cred ca matale ai inventat albina , sa mor io de nu !!!
lucky5strike scrie:N-aveti bre grija, vine el inapoi, deocamdata l-o fi tulburat ceva anume sau a hotarat sa tina post... la post.
Pictore, nu uita ca lanseta are mai farmec cand falfaie printre stupi!
Deci, come back - http://www.youtube.com/watch?v=KSmh6FO3T74
redoo scrie:Ce va fi peste 20-30-50 ani? Jocul lui ender sau alte chestii triste
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 45 vizitatori