Ai mare grija cum si pe unde te bagi.
Noi ne-am bagat bine, in liziera padurii, scutiti de vant si de priviri indiscrete, DAR, aseara cand am schimbat tura de paza...ce sa vezi???!!!...
Am luat o namoleala, Doamne fereste! Nicio sansa sa ajungem motorizati langa stupini, deci paza s-a facut "de la distanta"
Oricum, banuiesc ca daca cineva avea vreun gand sa ni-i incarce cu camionul...ne cerea ulterior ajutorul sa iasa de acolo. De furat "la mana" cati sa fure, ca nici nu se cunoaste la vreo 400
App de rapita, si de tratamente.
FOARTE IMPORTANT! Fiind asa apa, si normal ca s-a baltit bine zona. Si ce sa vezi?.. Stiti cum arunca masina de spalat apa murdara cu detergenti? Exact asa erau majoritatea baltilor, de la solutia folosita pt stropit. Nu am f poza, ca avem tel in masina, dar era interesanta una, de facut. Si nu mai pui, ca a mai prins-o vreo 3 ploi bunicele, deci a fost "clatita" in prealabil...
Comncluzia, e clara.
Cine a vz stie despre ce vb acum.
Nu numai rapita, ci si culturile ulterioare sunt influentate, otrava intrand bine in hotar, infiltrandu-se in albiile paraielor formate, samd, in padure,, in rauri si altele.
Ce face omul cu mana lui, nu mai face nimeni! Punct!
Albina poate trai si fara noi. Noi fara ea...nu!!