mibu scrie:Domnilor buna seara !
1.Vreau sa va mai spun un singur lucru : la terminarea unor studii un dascal ne-a spus : -sa inveti pentru tine dar sa stii pentru toti!
2.Si ma gindsc ca timp de 30 de ani nu m-am saturat sa-i tot invat pe incepatori ! In postarile mele anterioare esenta este printre rinduri !
3.Sa ne mai cunoastem putin si mai 'vorbim'!
P S ! Sunt de acord cu programul lui gica cu un mic amendement-desteptarea nu la 6 ci la 5 !
Sara buna !
Domnule Mibu buna dimineata !
Trebuie sa va spun mai multe lucruri, incepand cu:
3. Foarte de acord, sa
va cunoastem, asa este corect, sinteti de acord ? ... d´aia exista sectiunea de prezentare
viewforum.php?f=15 unde noi ne-am prezentat ... d-vs nu dar ... nu-i obligatoriu.
2. Felicitari pt. reusita, erati obligat prin asumarea acelui angajament ( semnatura ) si ati fost/sinteti platit sa-i invatati pe incepatori ... dar ati facut-o benevol si gratuit cu cei ce trebuiau sa absolveasca ( aia care n-au putut fi intarcati ) ?.
Dupa examene ... fiecare cu cat a invatzat ... nu-i asa ?.
Noi o facem benevol si gratuit pe acest forum dar, atit aici cat special in privat ... nu-i obligatoriu.
1. Oare nu ne incadram in sfatul d-lui dascal ? ... incercati sa observati esenta printre rindurile forumurilor chit ca ... nu-i obligatoriu.
O zi buna !.