In acest film
pustu scrie:
la 3:43 albinele va transmit ceva. Cu atentie ajungem sa le intelegem.
Numai bine,
Silviu
pustu scrie:

stefanmadalin scrie:Te salut!
Am vazut in stupul de l-ai deschis , cuibul avea 6 rame si tu i-ai pus cat de 10 rame 3/4. N-am experienta cu verticalii, acum incep si eu cu ei, dar chiar crezi ca-ti vor urca in cat? Ai spus ca pui catul ca altceva n-ai cei face, de ce nu largesti cuibul? dai rame la crescut daca nu ai, faci jos cuibul beton si dupa ii pui catul.
Cel putin asa as face eu.
Arhivistu scrie:Eu nu inteleg de ce le-ai pus caturile...stai sa fie jos cuibul full de albinaa,dupa aceea venim cu caturile,nu iti urca in cat si sa iti mai si construiasca foite veci pururi cand el este jos pe 6 rame
mausica scrie:Salut,si eu sunt de parere ca te-ai grabit putin cu caturile(strict parere personala).Eu abia azi am reusit sa pun caturile pe 3 dintre ei,dar am 10 rame pline de albine(caturile mele sunt 1/1 anul asta si de aceea am intarziat cu pusul lor).Spor sa ai in toate
vslsilviu scrie:Sanatate,
In acest film
...............................
la 3:43 albinele va transmit ceva. Cu atentie ajungem sa le intelegem.
Numai bine,
Silviu
vslsilviu scrie:rod din pal sa isi faca urdinisul mai mare (sau asa vad eu)...
Arhivistu scrie:Stiu cum ii sa nu ajungi pe la stupina,si eu mai sunt in aceasta situatie,dar la cati km esti de ea?,,nu poti da o fuga intr-o seara sau stiu eu?
paul scrie:Hai sa n-o mai dam de gard !
Ce a facut colegul Pustu se cheama ... "doi pe-o baba si aia slaba"!![]()
Daca stia ca nu mai poate ajunge inca o luna de acum incolo, la ce se vede din film trebuia sa completeze cuibul cu rame si era suficient ! Eu cred ca s-a grabit si a vrut si el sa fie in ... trend !![]()
Pustule, in locul tau as fi umplut cuibul cu rame, le-as fi bagat 5-6 l de sirop si le mai vizitam peste 2-3 saptamani ! Era discutabil si atunci daca era nevoie de cat !
pustu scrie:Arhivistu scrie:Stiu cum ii sa nu ajungi pe la stupina,si eu mai sunt in aceasta situatie,dar la cati km esti de ea?,,nu poti da o fuga intr-o seara sau stiu eu?
Nu am mult . 25 km . Dar ce sa le fac seara ?! Ca la controale de astea nocturne nu prea ma pricep .![]()
Sanatate si numai bine
Florin Dobre scrie:Pustu...stii ca te simpatizez.![]()
Dar...nu vei avea stupi cu vizite la doua saptamani. Trebuie sa fii langa ei, sa le asiguri ce trebuie cand trebuie.
Florin Patitul.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 14 vizitatori