In aceasta sectiune se poarta discutii despre baza melifera existenta in Romania . Poze si informatii despre plante , arbustii si arbori cu potential melifer.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii :
viewtopic.php?f=35&t=6168
de balanciprian » 26 Apr 2014, 22:09
Bine ca am aflat, multam. Luni era programarea pentru deplasara. Interesant e ca lanul este inflorit de o saptamana si pana acum nu sa stroopit si nici nu pot din pricina terenului moale. Trece floarea si nici eu nu adun ceva nectar nici ei nu or sa aibe ptoductie de samanta satisfacatoare. Deci sigur mai devreme de 3 zile de la stropire sa nu ii duc...?! Traiti!
-

balanciprian
-
-
de irina » 29 Apr 2014, 09:25
Cat timp pot tine stupii inchisi fara sa-i afecteze acest lucru? Am gratii de transport la urdinis.Nu stiu deocamdata cu ce substanta se va stropi rapita.Ramane de vazut daca va trebui sa-i mutam sau doar sa-i tinem inchisi o perioada.
-

irina
-
de paul » 29 Apr 2014, 11:38
Irinuco si daca-i tii inchisi o ora si tot se produc neplaceri ! Intereseaza-te exact cu ce stropeste si daca se poate ... cand stropeste si functie de aceste lucruri se pot da sfaturi.
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
-

paul
-
-
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI