Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Stupina de incepator - Provita de Sus, Prahova

Mesajde paul » 03 Mai 2014, 00:00

Corect ... NU TREBUIE SA GENERALIZEZ !!!
Numai ca, am facut la training-uri de mi s-a acrit ! Si rar am intalnit lectori care sa stie ceea ce predau !
Uite, un ex., la un curs de asta vara, venind vorba intr-un context de Kosovo, eu am afirmat ca NICIODATA in istorie Kosovo n-a fost stat independent si mai mult decat atat se poate creea un precedent ( ma gandeam la Transilvania). Si ... precedentul a fost invocat in criza din Ucraina ! ;)
Respectivii lectori erau platiti de catre U.E. pentru aceste cursuri si aparau punctul de vedere al Stapanului si nu Adevarul invederat ! :( Sunt ABSOLUT CONVINS ca habar n-aveau de istoria Kosovo si a Serbiei ! De aici si nu numai,reticenta mea in ceea ce priveste ...lectorii ! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde proapis13 » 03 Mai 2014, 13:50

Bun venit pe forum si sa ai parte numai de realizari apicole... :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Lucian63 » 03 Mai 2014, 19:56

Bravo, bravo, bravo! ... Nu-i usor sa fii apicultor, daramite apicultoare! ... Si ma bucura faptul ca astfel o sa fie si mai frumoasa aceasta "meserie"! ... Bafta si tine jurnalul actualizat pentru finala!
Lucian63

Mesajde FLORINELU » 03 Mai 2014, 20:30

bun venit printre noi Irino sau Irinico cum o fi vorba poietului,de o fi una de o fi alta, se pare ca aici incepe batalia pe irine sau irinuce,lasati-o fratilor mai moale cu politeturile exagerate si explicatii mai bine cum sa se descurce in ale alobinaritului.
mult succes doamna sau domnisoara Irina sau Irinuca
FLORINELU

Mesajde irina2014 » 04 Mai 2014, 09:54

FLORINELU scrie:bun venit printre noi Irino sau Irinico cum o fi vorba poietului,de o fi una de o fi alta, se pare ca aici incepe batalia pe irine sau irinuce,lasati-o fratilor mai moale cu politeturile exagerate si explicatii mai bine cum sa se descurce in ale alobinaritului.
mult succes doamna sau domnisoara Irina sau Irinuca

@ Proapis, Lucian, Florinelu - multumesc si bine v-am gasit! :)

Buna dimineata tuturor! Am inceput bine, cu o amanare: iarasi ploua, trebuia sa vina cineva sa faca suportii aceia pt stupi, nu a venit inca...

LE: f interesant: ori nu mai vad eu bine de la ploaie :), ori o fi prea de dimineata, dar stiu sigur ca cineva, cred ca State, m-a intrebat daca am fost colegi de curs, iar acum nu mai VAD postarea respectiva! :)

Raspund, totusi, in speranta ca nu mi-am inchipuit eu intrebarea :shock: : Nu am fost in aceeasi serie de curs. Eu, de fapt, acum fac cursul, se termina pe 14 mai. Si eu ma gandeam ca poate intalnesc aici ceva colegi de la curs :)
irina2014

Mesajde irina » 05 Mai 2014, 10:52

Bine ai venit,Irina!Si .....La Multi Ani! "Irinele" stiu de ce!

[quote="paul"]Inflatie de "Irine"pe forumul asta !
Ei,Paul,acum sa te vad!Inflatia dar mai ales slabiciunile tineretii....ca si "bolile copilariei" ....cu cat le faci mai tarziu cu atat....e mai rau. Mare grija! :lol:
irina

Mesajde paul » 05 Mai 2014, 11:34

Irinuco (AG)... citindu-ti postarea m-am dus glont la Calendarul Ortodox si ... ai dreptate !
LA MULTI ANI IRINELOR DE PE ACEST FORUM !!! Sa fiti iubite si sa incercati sa va ridicati la nivelul patroanei voastre spirituale !!!
Acum, in legatura cu bolile copilariei facute la varsta maturitatii, nu stiu cum e, ca le-am facut la momentul oportun . In ceea ce priveste "slabiciunea tineretii"pot sa te asigur ca-i mult mai OK la varsta maturitatii decat in urma cu ... 20 de ani ! :oops:
LE ... Irinuco 2014 sper sa nu te superi pe mine ca-ti umplu pagina, dar m-a provocat argeseanca si chiar imi face placere sa-i raspund la provocari, oriunde s-ar intampla ! :)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde irina » 05 Mai 2014, 12:57

Irina2014,
Si eu sper sa nu te superi ca-ti folosesc pagina!

Dar nu-l pot lasa pe Paul....fara raspuns :lol: Mai ales ca el m-a adus pe-aici,pe pagina ta!
Cand n-am avut dreptate? ;)
N-a fost o provocare...nu uita ca astazi sunt in postura de ....Mucenita.Era doar o atentionare!Acum m-am linistit :P .
Si nu in ultimul rand...multumesc pentru urari!
irina

Mesajde paul » 05 Mai 2014, 13:06

irina scrie:Irina2014,
Mai ales ca el m-a adus pe-aici,pe pagina ta!

Irinuco, hai sa ne plimbam putin si pe campurile patriei. Cum stai cu culesul la rapita ??? Misca ceva ???
Cam cat mai dureaza salcamul la voi pana se deschide ???
LE ... Irinuco, voi femeile aveti INTOTDEAUNA dreptate. Asa va place sa credeti ! Si noi ... va facem placerea ! :oops:
paul

Mesajde irina » 05 Mai 2014, 13:40

Ne plimbam Paul, ca tot e ....soare si frumos!E primul an in care merg la rapita.N-am caturile pline,ca altii,deci pot sa le ridic si singura :P .Alt lan, alta pricepere.........din cate vad, misca mai bine la .....Florin :lol:
Ceva miere tot o sa iau.Si zic eu ca s-au dezvoltat frumos.....vedem la salcam.
Mai e pana infloreste salcamul in Arges.Noi vrem sa-i ducem mai spre sud.....dar nu prea ne lasa ploile .
irina

Mesajde paul » 05 Mai 2014, 13:49

irina scrie:N-am caturile pline,ca altii,deci pot sa le ridic si singura :P .

Pai, ajutorul de stuparita ce pazeste ??? :o Eu zic ca nu-i tocmai recomandat pentru o femeie sa ridice caturi, chiar daca nu-s prea pline pentru ca pot aparea probleme ... femeiesti ! Asa ca, mai bine organizezi concurs pentru postul de ajutor de stuparita si ... castiga candidatul care ridica cate 2 caturi DB pline odata ! ;)
LE ... salcamul la Dedulesti, ai idee cum se prezinta ???
LE 2 ... pana la urma nu esti colega de lan cu Florin ?! :(
paul

Mesajde irina » 05 Mai 2014, 14:25

Am zis ca le pot ridica, nu ca o sa le si ridic :P
Pai,ajutorul nu trebuie si el menajat?Asta cu ce-i recomandat....nu poti s-o aplici mereu.
Nu stiu cum se prezinta salcamul la Dedulesti.Eu nu ajung in zona asta.
Nu , nu sunt in aceeasi zona cu Florin.

Hai c-am zapacit-o pe Irina2014!Scuze!
irina

Mesajde irina2014 » 07 Mai 2014, 17:10

irina scrie:Bine ai venit,Irina!Si .....La Multi Ani! "Irinele" stiu de ce!

paul scrie:Inflatie de "Irine"pe forumul asta !
Ei,Paul,acum sa te vad!Inflatia dar mai ales slabiciunile tineretii....ca si "bolile copilariei" ....cu cat le faci mai tarziu cu atat....e mai rau. Mare grija! :lol:

Cu intarziere, iti multumesc frumos, si iti doresc si tie la fel :) !!

Nu ma supar deloc, nu am de ce, imi place sa ne intalnim "la mine", vin si eu pe la voi, in vizita!

Am fost unpic pe drumuri, revi8n imediat cu mici noutati!
irina2014

Mesajde irina2014 » 07 Mai 2014, 17:15

asa!

Am rezolvat cu suportii aia, a rezultat un fel de masa-masoaie, pe care incap 2 sutpi cu aprox 10-15 cm distanta intre ei

saptamana asta astept albinele: sunt un pic dezamagita, singura varianta in zona a fost pe 5 rame puiet: nu e putin? :(

mi-am luat ieri ramele de la cat, trebuie sa ma apuc sa cuiesc, sarmesc, etc, sa fie facute pt cand va fi nevoie si ca sa imi fac mana, in primul rand
irina2014

Mesajde irina2014 » 07 Mai 2014, 17:18

paul scrie:Irinuco (AG)... citindu-ti postarea m-am dus glont la Calendarul Ortodox si ... ai dreptate !
LA MULTI ANI IRINELOR DE PE ACEST FORUM !!! Sa fiti iubite si sa incercati sa va ridicati la nivelul patroanei voastre spirituale !!!
Acum, in legatura cu bolile copilariei facute la varsta maturitatii, nu stiu cum e, ca le-am facut la momentul oportun . In ceea ce priveste "slabiciunea tineretii"pot sa te asigur ca-i mult mai OK la varsta maturitatii decat in urma cu ... 20 de ani ! :oops:
LE ... Irinuco 2014 sper sa nu te superi pe mine ca-ti umplu pagina, dar m-a provocat argeseanca si chiar imi face placere sa-i raspund la provocari, oriunde s-ar intampla ! :)

Merci de urari!
Nu iti face griji, vorba aia: the more, the merrier! ;)
irina2014

Mesajde paul » 08 Mai 2014, 08:41

irina2014 scrie:
Nu ma supar deloc, nu am de ce, imi place sa ne intalnim "la mine", vin si eu pe la voi, in vizita!

Saru'-mana !!!
Multumim frumos !!!
Oricand doriti sunteti binevenite "la mine"!!! Va astept cu ... mare drag ! :idea:
LE ... o sa fie putin mai greu s-o vizitam pe Irinuca argeseanca, ca ea are domiciliul (pe acest forum)... incognito ! 8-) Da' nu-i bai, noi suntem gazde bune si o primim si pe ea in ospetie ! :idea:
LE 2 ... inca odata se confirma faptul ca Irinucele sunt ... de calitate !!! :idea:
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?