Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Acesare fonduri

Mesajde IonutLETINU » 14 Mai 2014, 11:57

Buna ziua,

In ministupina am 15 stupi si as vrea sa am extind.Se mai dau fonduri pentru la anul ca as vrea sa le acesez dar ma inteles ca conditiile au devenit mia aspre.Va multumesc.
IonutLETINU

Re: Acesare fonduri

Mesajde Bambucha » 14 Mai 2014, 12:03

...saraca limba romana! :(
au mai bagat astia neste f(u)nduri? ca pana baga litra de ulei si zahar mai e...
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde alt stupar » 14 Mai 2014, 18:24

IonutLETINU scrie:
In ministupina am 15 stupi si as vrea sa am extind.Se mai dau fonduri pentru la anul ca as vrea sa le acesez

Salut.
Am si eu o mini-micro stupina cu 1,5 stupi si vreau sa o extind.
Ce stii, mai ne dau astia fonduri, c-as vrea sa ma intind.Ca e la moda, si se castiga bine.
Oare cat ne dau ?
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde proapis13 » 14 Mai 2014, 18:27

IonutLETINU scrie:Buna ziua,

In ministupina am 15 stupi si as vrea sa am extind.Se mai dau fonduri pentru la anul ca as vrea sa le acesez dar ma inteles ca conditiile au devenit mia aspre.Va multumesc.

Ioane,citeste ce scrie la adresa de mai jos si te lamuresti ;)
viewtopic.php?f=28&t=4913
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde State » 14 Mai 2014, 20:01

alt stupar scrie:Am si eu o mini-micro stupina cu 1,5 stupi si vreau sa o extind.

Sa nu tragi tare de ea ca se rupe. Sa o extinzi usor, auzi ? :o Inmoaie-o bine in apa inainte, sa se mai lase. Dupa ce s-a extins, las-o nitel la soare. Te poti uita si tu la el. La soare adica. Da' sa nu ramai asa, adica cu ochii. Auzi ? Dar nu-i bai, fondur'lii sa vina. Bafta!
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Acesare fonduri

Mesajde IonutLETINU » 15 Mai 2014, 14:51

nu stiu de ce am avut impresia ca acest forum este diferit de restul dar se pare ca nici o padure nu este fara uscaturi.
IonutLETINU

Mesajde State » 15 Mai 2014, 15:31

Acesarea de fonduri implica nste rescuri, adica nu po-ti acesa asa tam-nesam, e mia aspre conditile acuma.
Si io am vrut sa el acesez da ma inteles ca am ministupina prea mica si nu pot.
La anu cica e mai rau ca cere astia mai multe acte. Io ma apuc sa cresc capre ca e mai bine ca nu ma inteapa. Oi nu vreau ca ma impunge berbecii cand sunt gelosi.
Cam asa e treaba cu fondur'lii. Sau bulangit si astia, nu ma ne da fonduri asa usor. Deh...padure fara uscaturi nu iexista.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde TDI » 15 Mai 2014, 16:27

IonutLETINU scrie:nu stiu de ce am avut impresia ca acest forum este diferit de restul dar se pare ca nici o padure nu este fara uscaturi.
Pomana îngraşă, s-a scris enorm - citeşte tot - nu ai să rămâi fără răspunsuri.
TDI

Mesajde modigliani » 15 Mai 2014, 17:05

IonutLETINU scrie:nu stiu de ce am avut impresia ca acest forum este diferit de restul dar se pare ca nici o padure nu este fara uscaturi.

Dragul meu , eu nu stiu ce impresie ai avut tu cand ai acesat forumul asta , da-ti spun ca scriind in halul asta nu vei avea vreo parere despre vreun forum ca "fiind altfel" decat poate pe Forumul Uscaturilor !

Inteleg eu cumva ca ai nimerit numa' prin ..... "paduri" pana acum ? Stai linistit , avem si noi "uscaturile" noastre . Li te-ai alaturat absolut instant ! De la prima interventie ......
Esti invitat de onoare la AIAIE si alte d-astea pe unde punem noi tara la cale pe fondul batjocoririi sistematice si agramaticaloid a Sfintei Limbi Romane !

Stii ? P-acolo io-s maestru de ceremonii . O vreme am fost absent . Insa descoperind in tine atat potential vin plin de solicitudine sa-mi reiau postul in primire si prerogativele acestuia !
modigliani

Mesajde alt stupar » 15 Mai 2014, 22:45

modigliani scrie: O vreme am fost absent . Insa descoperind in tine atat potential vin plin de solicitudine sa-mi reiau postul in primire si prerogativele acestuia !

Ha-ha :D
back in business, Modi !
alt stupar

Mesajde alt stupar » 15 Mai 2014, 22:47

Sigur ca da... de parca mai era nevoie de inc-o uscatura-n plus... :lol:
alt stupar

Mesajde modigliani » 15 Mai 2014, 22:52

alt stupar scrie:
modigliani scrie: O vreme am fost absent . Insa descoperind in tine atat potential vin plin de solicitudine sa-mi reiau postul in primire si prerogativele acestuia !

Ha-ha :D
back in business, Modi !

;) ;) ;)
modigliani

Mesajde modigliani » 15 Mai 2014, 23:14

Deh ! Am .... acesat ...... si io forumu' aista si-am vazut negru'-n fata ochilor ! Balivernisticeli !

Pai cum adica , nene , sa vii sa scrii in halul asta si sa indraznesti ipocrit sa te plangi ca "ai crezut ca acest forum e altfel decat altele" ??? Pai , puii mei , lu' asta i-or fi dat toti suturi in c*r pe unde-o s-o fi incumetat sa se apropie de tastatura !
modigliani

Mesajde im0rtel » 16 Mai 2014, 04:38

Se putea pune un link catre discutiile existente si atat (cum a facut proapis) . Mistocareala asta nu aduce nici un serviciu comunitatii . Aveti functia PM daca va simtiti militieni gramaticali. Lectia de gramatica se da pe PM nu aici.
im0rtel

Mesajde modigliani » 16 Mai 2014, 07:06

im0rtel scrie: Aveti functia PM daca va simtiti militieni

Nu-s nici plutonier major , ci locotenent , .... nu-s nici militian , ci pompier . In rezerva , e adevarat ! ;)
App , PM nu e functie , ci grad .

Am devenit locotenent in Kuwait , "la exceptional" ! 8-) Am stat p-acolo fo 8 luni de zile .
Si-acolo insa tot functia de mistocar sef am avut-o ...... :lol: Dar , dracului , pe unde umblu tot p-asta o am !
modigliani

Mesajde im0rtel » 16 Mai 2014, 07:18

Pe butonul ala din profilul tau ce scrie ? ala de sub " membru din ... " . Il vezi acum ? La ala m-am referit . Vezi mare scris PM ? Foloseste-l cu incredere cand simti ca nu mai rezisti.
Sa faci o gluma buna e greu . Sa insulti e usor . Lasa-te de meseria de mistocar . Ca te citesc incepatorii si iti dau atentie . Apoi isi fac o parere negativa despre comunitate. La asta se referea initiatorul topicului cand spunea ca pe aici se perinda niste uscaturi. Trist e ca nu esti singurul in situatia asta .
im0rtel

Următorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE