CATALIN scrie:Re: rama mucegaita
Mesajde Dila Daniel » Astăzi, , 05:56
care parte din expresia "pe timpul iernii" nu iti este clara?octombrie este mijlocul toamnei...
care parte din expresia "cu urme de hrana " nu iti este clara? pana la iarna,ale tale fomiste mananca si rama(cadrul) de lemn...
P.S. daca-mi dadeai un telefon in privat ca altele j'de mii de pana acum,aflai asta tot in privat...
Cu stima D.D.
da nea dan stiu ca puteam afla asta in privat insa tot in privat am discutat zilele trecute despre faptul ca nu mai e asa multa lume multe discuti pe sait sio ca sa tot avem ce discuta pt ca nu am inteles-o eu prea bine am sc acolo fara nici un fel de scop pt ca nimeni nu tre sa stie cine ma invata pe mine e secret DUPA AIA ZICE LUMEA CA IAUITE MA SA UMFLA SI ALA CA AJUTA PE X DECI nu vam pus la indoiala niciodata faptul ca sincer ma ajutati si ma sfatuiti corect era pur si simplu o intrebare pt a se dezvolta subiectul...........si sincer sa fiu asa fomiste cum sunt ele sunt fetele mele si o sa incerc sa fac tot ce pot sa le scot din iarna iar la anu o sa munceasca numai pt ele pt ca in urmatoarea iarna sa nu se mai numeasca FOMISTE
Cred ca ar trebui sa se deschida un topic ,"DE CE SE SCRIE ...PUTIN ...PE FORUM ???-cred ca ar fi ff...interesant !!! Scuzati ...off topicul ...
Dila Daniel scrie:care parte din expresia "pe timpul iernii" nu iti este clara?octombrie este mijlocul toamnei...
care parte din expresia "cu urme de hrana " nu iti este clara? pana la iarna,ale tale fomiste mananca si rama(cadrul) de lemn...
P.S. daca-mi dadeai un telefon in privat ca altele j'de mii de pana acum,aflai asta tot in privat...
CATALIN scrie:Re: rama mucegaita
da nea dan stiu ca puteam afla asta in privat insa tot in privat am discutat zilele trecute despre faptul ca nu mai e asa multa lume multe discuti pe sait sio ca sa tot avem ce discuta pt ca nu am inteles-o eu prea bine am sc acolo fara nici un fel de scop pt ca nimeni nu tre sa stie cine ma invata pe mine e secret DUPA AIA ZICE LUMEA CA IAUITE MA SA UMFLA SI ALA CA AJUTA PE X DECI nu vam pus la indoiala niciodata faptul ca sincer ma ajutati si ma sfatuiti corect era pur si simplu o intrebare pt a se dezvolta subiectul...........si sincer sa fiu asa fomiste cum sunt ele sunt fetele mele si o sa incerc sa fac tot ce pot sa le scot din iarna iar la anu o sa munceasca numai pt ele pt ca in urmatoarea iarna sa nu se mai numeasca FOMISTE
Dila Daniel scrie:stai linistit Cata...nu imi pun nicicum problema privind relatia profesionala dintre noi.
Doar am pus semnele de zambet la finalul frazelor.
Cat priveste ca "sunt fomiste",vina este a celui care ti-a dat roii asa de tarziu si asa de slabi.Faptul ca tu esti incepator,NU este o vina.
Dar,o vina ai si tu.Nu ai retinut ca la albine treaba se face la timp si nu cand ai timp.
Iar la anul,chiar vreau sa vad diferente...
pin scrie:Am si eu o problema. Cand am restrans cuibul am scos o rama necapacita si am depozitat-o pe balcon (la bloc). Azi am vrut s-o bag in stup si am constatat ca e mucegaita. Ce sa fac?
Multumesc.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 31 vizitatori