Daca vorbim de calitatea audio, suna ca o cizma sovietica... Daca vorbim de amintirile pe care le starneste piesa asta (cel putin pentru mine), e o cu totul alta discutie... ...anii '85, practica agricola, la cules de struguri, transportati cu autobuzul ala verde si urat, dar cantam cel putin 100 de pustani la unison ca nebunii... Incep sa regret vremurile alea...eram mult, mult mai umani... Sper sa va placa.
- Pitare, candi ti spun ca esti fenomenal, nu ma crezi . Am pus deoparte pentru data viitoare exact piesele pe care le-ai postat tu ! (Sfinx si Celelalte Cuvinte).
Acum, rapid (pana nu ma deposedeaza iar Pitaru) , doua piese pentru sotia mea si apoi pentru restul lumii :
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI) http://damblarin.blog
Din vremurile in care nu existau show-uri televizate de doi bani, vedete mediatizate la modul la care se practica astazi, cand ascultai muzica cu prietenii la modul propriu, adica in aceeasi incapere, nu virtual, etc. Atunci cumparai un disc de vinil si ziceai ca ai facut o treaba...daca aveai un pickup, un deck, sau un magnetofon rusesc erai boier ...inca mai am discul asta...parca suna mai bine cu paraiturile inerente generate de o doza de pickup... Cred ca devin nostalgic...
Recunosc, mi-e cam scarba sa vad ce-au devenit unii oameni doar de dragul banilor... Asta e viata, mergem inainte !
irina scrie:Daca-si revine....ti-ai atins tinta!Cea cu doi iepuri
Nu mai vanez de multa vreme ..... Pentru ca-n vanatoare , spre deosebire de pescuit , nu se poate practica Catch & Release . Oricum , ..... iepuri n-am vanat niciodata !
Dar ...... , in contextul de fata ...... da-mi voie sa-ti mai dedic ceva , Irina !