State scrie:Deja am o problema.
Pana in primavara, nu ma umflam rau cand incasam intepaturi. Prima intepatura am avut-o prin Ianuarie parca, cand am primit un ac in urechea dreapta de mi s-a umflat tot capul. Am luat Medrol si in 2 zile mi-am revenit.
Saptamana trecuta am patit-o din nou.
...
Nu mai tine gluma. Poate ca de data asta am avut noroc. Adevarul e ca m-au intepat si multe, dar reactiile au fost foarte naspa.
Umflatura n-a trecut cu Claritine. Am fost din nou la farmacie si am luat Medrol. In doua zile mi-a trecut, in proportie de 90%.
redoo scrie:Sambata noaptea am fost la o nunta,am ajuns acasa am dormit 4 ore si am fugit la albine cu gandul sa marchez matcile de anul asta si sa mai bag ceva rame . pana am ajuns eu, a inceput sa ploua,asa ca mi-am vazut de lucru cu altele.deja eram obosit si am lasat marcatul pe alta zi,atunci am bagat rame unde stiam ca este nevoie si am dat sirop la roiuri.mai luasem 2_3 intepaturi si nu aveam probleme....ma aplec sa smulg o buruiana care probabil crestea pana in dreptul urdinisului intr-o saptama si atunci a venit....direct din urdinis,fix sub ochiul drept.a durut al dracului de tare,dar dupa 10 minute am inceput sa transpir,sa tremur,am vomat si partea ce-a mai nasoala a fost ca jumatate de ora toate zonele cu piele mai sensibila au luat foc. Este posibil sa fi avut reactia asta si din cauza oboseli? Dupa o ora nu am mai avut nimic in afara de o usoara umflatura
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 62 vizitatori