Adi Hodis scrie:
@Colegi,
celor care s-a simtit vizat in urma afirmatiei ,,abtineti-va” ... va datorez scuze.
Cazul similar la care faceam referire, nu are legatura cu toti. E unul singur si rar scrie pe forum.
Dar cine esti tu
ma sa iti permiti sa le spui colegilor sa se abtina ... dai cu parul si dupa aceia vii cu scuze.
Cum iti permiti sa intri cu picioarele, incaltat si plin de noroaie ... chiar ele si de america, intr-un topic construit pe bun simt si cu multa munca in folosul tuturor.
Vi si ma interpelezi pe mine cu apelativul ACTIVE si cu apelativul MA ... si dupa aceia vi si faci pe fata vigina pe'acilea.
Nu vezi ca fac eforturi sa ma cobor la nivelul tau, chiar asa nu-ti e unpic rusine ... mai esti si MODERATOR.
Eu te-am jignit vreodata cu ceva, te-am deranjat vredata, consider ca am fost prea finut in evolutia mea pe forum in special pe acest topic ... sau bine, o sa-mi spui ca-ti insult inteligena cu MEA-urile mele. Care inteligenta ... ???
Ai scris vreodata vreo carte, ai facut vreo cercetare si nu stiu eu, vreo facultate ca altii ??? ... NIMIC !!! Pai si atunci cum poti tu sa te compari cu unul ca C. ANTONESCU, nici pe dedeparte, ... nici macar cu MAXIMUS (la care cred ca faceai referire mai sus), care a scris 2 carti si a facut tot felul de cercetari ... si atunci despre ce vorbim, vorbim sa ne aflam si noi in treaba, sa aratam lumii cat de important suntem? ... sau ce?
Vezi cum e ROMANUL :
Nici n'ajunge bine "sclav" pe plantatiile altora,
Caci deja se crede "rege" la el in tara.