lucky5strike scrie:Dl presedinte Traian Basescu, din oarba dragoste parinteasca (sa zicem...), a nazuit sa-si impinga fetita mica in scaun de parlamentar. Aia n-avea ce cauta in asemenea functie, odata ca pregatire si apoi, fiind cine este, adica fiica primului om in stat.
In acest caz, Basescu a pus interesul de clan inaintea interesului national.
Rusine!
PS: cu frate-su, nu am pe moment vreo parere, posibil sa fie bordeiele separate.
Dragos2006 scrie: Cu ce se ocupa .......
Mai are rost sa mai intrebam si despre altii ?
popik50 scrie:Nu ma intereseaza politica si nu sunt adeptul vreunui partid, dar, la faza asta Basescu trebuia sa demisioneze. Asta arata ca are onoare. Chiar daca nu a luat el banii, dar cu siguranta stia ce se intampla. Si tot o tinea una si buna ca el e impotriva coruptiei...
joohny scrie:Va salut.Pt. ce sa-si dea demisia Base?E alt bordei,deci nu are rost aceasta discutie.Fratele lu"matale daca fura,face pirnaie etc.,mataluta suporti ceva consecinte?Au trecut vremurile cind plecau trei generatii din cauza inculpatului.Sanatate.
PAGANEL scrie:Ce are scula cu prefectura? Daca Mircea B. a facut traznaia asta, sa o traga el. Daca soacrata e prinsa de socrutu cu unu, tu ce faci? Divortezi ? Iliescu,Nastase,Ponta, sunt un alt soi. Basescu, sa raspunda de ce a facut el si sper sa o faca, ca a facut multe, dar pentru asta, nu il poti condamna.
iulians scrie:Esti depasit de situatie. .
iulians scrie:Intr-o alta tara un ministru si-a dat demisia dupa ce in presa a aparut o banala abatere morala a bonei.La ei se poate la noi nu.
Dragos2006 scrie:Eu stiu o tara unde presedintele isi punea asistenta ” sa cante la flaut ” chiar in biroul oval , oare respectivul si-a dat demisia ?
Mai stiu o tara unde presedintele pleca pe scuter de la Palatul Élysée la o amanta , oare respectivul si-a dat demisia ?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 19 vizitatori