Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Despre femei

Mesajde CATALIN » 22 Iun 2014, 06:44

Baietii...pai ce facem,vb de Mama si(sau)sotie..?
credeam ca vb despre nebuniile fetitelor putin machite care se destrabaleaza la extreme....si acolo sa intervina talentul barbatului care prin vb sa le azmuta mai tare si sa scoata la iveala talentul din ele.....
sau alea cuminti (mama ce-mi plac) de stai cateva saptamani bune si vrajesti la ele ,te mai si cheltuesti ..iar cand scapa....moaaama vacile-n lucerna sunt minciuna
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde modigliani » 22 Iun 2014, 06:52

CATALIN scrie:credeam ca vb despre nebuniile fetitelor putin machite care se destrabaleaza la extreme....

Alea nu-s FEMEI , in sensul profund , complet , definitoriu , al termenului . Al conceptului .
Personal n-am sa particip la discutie daca inspre astea scapa cumva subiectul .......
modigliani

Mesajde proapis13 » 22 Iun 2014, 07:55

Sunt multe de scrie despre femei insa cei mai multi dintre noi o sa ne limitam doar la cateva remarci
Unora nu le permite religia sa scrie despre femei iar altora bunul simt :!: ;)
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Mircea_63 » 22 Iun 2014, 08:31

proapis13 scrie:Unora nu le permite religia sa scrie despre femei iar altora bunul simt :!: ;)

Iaca fas, Mariane :lol:

Religia Crestina abunda... de la Eva la Marii. Poetii le pomenesc mereu. Tu cum le vezi de te opreste bunul simt sa scrii? :?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde PAGANEL » 22 Iun 2014, 08:36

proapis13 scrie:Sunt multe de scrie despre femei insa cei mai multi dintre noi o sa ne limitam doar la cateva remarci
Unora nu le permite religia sa scrie despre femei iar altora bunul simt :!: ;)

Noi barbatii, leii din familie, nu recunostem(nu vrem) ca dresorul este femeia. Ca ne completeaza, ca ne intregesc...vorbe. Sa dam putin ochelarii jos si sa analizam faptele de zi cu zi. Tu spui-Iubito, saptamana viitoare mergem la mare. Ea, care vrea muntele, iti raspunde-Cum sa nu iubitule. Incep sa fac bagajele.
A doua zi-Draga, am gasit printre lucrurile tale, treningul ala care iti sta tie foarte misto.
A treia zi-Nu gasesc slipul tau.
A patra zi-Cred ca mi-a aparut o pata pe piele de la soare. Am citit ca poti face cancer de piele de la soare si cu exploziile astea solare nu te pui.
A cincea zi renunti si cauti locatie la munte. Nasol e ca nici nu iti dai seama ca ea a gandit de la inceput ,concediu la munte.
Nu poti intelege ce este in mintea femeilor. Traznaia asta, doar o femeie putea sa o coaca. Daca nu poti sa o intelegi, esti mancat. Daca o intelegi, esti dezamagit. Poate ca e mai bine sa nu o intelegi si poti trai intr-un vis frumos. O sa simti ca te completeaza, ca te implineste si traesti fericit. Eu consider ca noi, barbatii, traim in simbioza cu o alta rasa-FEMEIA. Tu, ca barbat, te gandesti cum sa faci bani maine si ea se gandeste cum sa tii ia din seara asta. Avantaj ea. Cati dintre noi nu am fi vrut sa o luam pe alt drum in viatza, dar, datorita lor, am pasit pe alta poteca? -Vezi iubitule ce bine o ducem, fiindca mai ascultat? Iar in mintea ta :evil: :evil: . Daca le intelegi si poti sa nu mai gandesti cu ala micu, ai o sansa sa iti dirijezi singu viata. Cred :lol:
Da de ce?
PAGANEL

Mesajde modigliani » 22 Iun 2014, 08:56

Paganele , sa mor io , ti-ai spalat toate "pacatele" cu postarea asta .

Desi cuprinde "furaje nucleare" ca "traesti" si alte alea , ceea ce-ai vrut sa scrii este TOTAL ADEVARAT !
Barem la faza cu "femeia e de alta rasa" am dat pe spate !!!

Ai un sixpack de ursus la rece ! ;) ;) ;)
modigliani

Mesajde CATALIN » 22 Iun 2014, 09:22

modigliani scrie:
CATALIN scrie:credeam ca vb despre nebuniile fetitelor putin machite care se destrabaleaza la extreme....

Alea nu-s FEMEI , in sensul profund , complet , definitoriu , al termenului . Al conceptului .
Personal n-am sa particip la discutie daca inspre astea scapa cumva subiectul .......

Poate ai dreptate Mihai...insa eu am vrut sa duc discutia intr-o alta extrema...
ce ai fi vrut sa sc.sa vb despre ce tare e femeia despre cum ne jongleaza pe noi chiar si alea grave rau pt o bucata de (carne) sa amintesc ca unele mari razboaie (batali) au fost provocate tot de femei...
Doamne ce minunatii de zicale au si aparut (in spatele fiecarui barbat de succes se afla o femeie cu 100% mai mult succes)
Imi respect sotia la maxim insa niciodata in viata mea nu o sai dau dreptate chiar daca are insa daca o sa aiba o sa fac asa cum spune ea dar pe ocolit....
e producatoare(face bani)...ii cheltui zi de zi insa o masina, casa ceva de valoare intotdeauna o sa cumpar(fac)cu bani mei...asa mental toata lumea o sa zica ca,,, CATA sa descurcat in ceea ce a facut
mai puternici ca mine n-o sa fie nici socri..nici parinti..chiar daca in spatele a ce vad ei eu ma descurc ca puiu-n zmoala

am o fetita...si poate daca nu m-as fi gandit numai la mine as fi reactionat ca nea Marian....stiu ca o sa....... :cry: .fiu socru mic orice as face

e cum e parerea mea e ca o femeie luata cum terbuie...e zero barat in fata unui barbat CARE SE RESPECTA

pt mine femeia perfecta e CURVA DIN DORMINOR-MASTER-SEF DIN BUCATARIE-CEA MAI DOAMNA MARE PE STRADA--in rest mucles peste tot ca e bine e bine pt toata familia...ca e rau e doar pt mine.....asta pt ca se incadreaza in ceea ce am sc mai sus
v-am pupat.....tot rautaciosi a-ti ramas... ;) uniiii
CATALIN

Mesajde redoo » 22 Iun 2014, 09:34

"producatoare" presupun ca pe la nunti dai dedicatii,iar in drum spre casa merge un metru in spate,cu bagajele in brate strigand"face-ti loc! Trece catalin"
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde CATALIN » 22 Iun 2014, 09:42

redoo scrie:"producatoare" presupun ca pe la nunti dai dedicatii,iar in drum spre casa merge un metru in spate,cu bagajele in brate strigand"face-ti loc! Trece catalin"

intelege frate ce vrei tu.....vad ca,,,cunosti legile tiganesti....tinele ascunse pt tine aici pozeaza cum vrei tu ca stai bine ca si user

dedicati dau pt toata lumea...chiar si pt dusmanii ca doar ei mi-au dat valoarea...isi mananca bulangii unghiile cand apar si nu stiu cu ce sa mai dea si de ce sa se mai lege VA IUBESC si va multumesc ca EXISTATI
CATALIN

Mesajde modigliani » 22 Iun 2014, 09:43

CATALIN scrie:Imi respect sotia la maxim insa niciodata in viata mea nu o sai dau dreptate chiar daca are .....

Iarta-ma ca-ti spun , dar esti un fraier misogin !
modigliani

Mesajde CATALIN » 22 Iun 2014, 09:52

modigliani scrie:
CATALIN scrie:Imi respect sotia la maxim insa niciodata in viata mea nu o sai dau dreptate chiar daca are .....

poate ai dreptate...fiecare cu damblaua lui...
CATALIN

Mesajde maximotgv » 22 Iun 2014, 09:52

pt mine femeia perfecta e CURVA DIN DORMITOR

??? In care dormitor?
maximotgv

Mesajde Albinel » 22 Iun 2014, 09:56

CATALIN scrie:
modigliani scrie:

poate ai dreptate...fiecare cu damblaua lui...

asa deci ..unde-i "fomeia" prezenta ..este loc mereu de certuri.. :lol:
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Mesajde proapis13 » 22 Iun 2014, 09:59

Mircea_63 scrie:
proapis13 scrie:Unora nu le permite religia sa scrie despre femei iar altora bunul simt :!: ;)

Tu cum le vezi de te opreste bunul simt sa scrii? :?

Punctul meu de vedere se situeaza intre cele doua extreme ; Napoleon si Eminescu :!:
Cred ca apreciezi faptul ca nu cobor spre Ev Mediu si nu ajung in Sec XXI :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde CATALIN » 22 Iun 2014, 10:02

maximotgv scrie:pt mine femeia perfecta e CURVA DIN DORMITOR

??? In care dormitor?

aici ma refeream la nevastata aia care te asteapta in dormitorul tau PE TINE si-ti da (pastrama)ttoata noaptea....te satura de nu-ti mai trebuieste ciorba bagaboantelor

ps. suferi de vreo depresie in domeniu de nu mi-ai inteles aluzia????
CATALIN

Mesajde maximotgv » 22 Iun 2014, 10:04

ba da intepat mai esti!
maximotgv

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE