Albinel scrie:
asa deci ..unde-i "fomeia" prezenta ..este loc mereu de certuri..
CATALIN scrie:Imi respect sotia la maxim insa niciodata in viata mea nu o sai dau dreptate chiar daca are .....
CATALIN scrie:
e cum e parerea mea e ca o femeie luata cum terbuie...e zero barat in fata unui barbat CARE SE RESPECTA
pt mine femeia perfecta e CURVA DIN DORMINOR-MASTER-SEF DIN BUCATARIE-CEA MAI DOAMNA MARE PE STRADA--in rest mucles peste tot ca e bine e bine pt toata familia...ca e rau e doar pt mine.....asta pt ca se incadreaza in ceea ce am sc mai sus
v-am pupat....
cristian bh scrie:Oricum ,ramane antologic si de apreciat faptul ca ai reusit,sa scrii atatea ineptii pe decimetru patrat.
ves.lucian.zabrani scrie: daca vin acasa un pachet de nervi si mai vine si ea cu ceva poate nu foarte important si insista cu stoicism , sa umple paharul , care se revarsa in prezenta ei !!!
modigliani scrie:Indiene , de cand te stiu io , frate , n-ai fost mai prost inspirat ca la deschiderea acestui topic ......
Ai canalizat toti imbecilii intr-o discutie despre care habar n-au .
Tu nu vezi ce ineptii maneloide se vehiculeaza prin preajma ?
modigliani scrie:Indiene , de cand te stiu io , frate , n-ai fost mai prost inspirat ca la deschiderea acestui topic ......
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori