Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Demisia presedintelui

Mesajde Dragos2006 » 22 Iun 2014, 18:24

iulians scrie:Nu inteleg ironia.

Prietenii ii poti alege , pe frati NU ! daca fratele meu comite o crima inseamna ca si eu sunt vinovat ?
Hai sa fim seriosi , arestarea lui MB. se bazeaza doar pe marturia a doi tigani puscariasi . Daca cei doi maine isi schimba marturia ? Aici altele sunt cartile , dar tu nu cunosti acest joc.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde jr2 » 22 Iun 2014, 18:55

un scriitor maghiar pe numele sau Jokai Mor a scris printre altele un roman intitulat ''Omul de aur''.Din cate imi mai amintesc,personajul principal ajunsese ca prin comportamentul sau sa fie perfect din pv moral.Era ca aurul,nepatat,neruginit,nemurdarit,un prototip de cum trebuie sa fie o persoana publica.Fratii basesecu nu si-au depasit conditia de majuri-bisnitari educati la scoala "bufului"din port.
asta au invatat,asta au facut!
cine de pe acest topic nu stie ce inseamna "buf",sa se adreseze fiului de marinar,sau poate el sa explice din proprie initiativa.
jr2

Mesajde modigliani » 22 Iun 2014, 18:59

jr2 scrie: Jokai Mor , ''Omul de aur''.

Super roman , super similitudine , super inspirat ai fost ! ;)
modigliani

Mesajde Mircea_63 » 22 Iun 2014, 21:02

Stati asa! :!: Mai este in literatura un personaj moral, minunat, personaj ce l-a avut ca model chiar pe Iisus. Si anume Prinţul Mîşkin, al lui Dostoievski. Printul, un dulce candid si cinstit, este numit...Idiotul. Asa era perceput de oamenii din jur. ;) Romanul se numeste la fel: "Idiotul".

Sunt sigur ca toti ne-am dori un presedinte uns cu toate alifiile... doar sa tina cu tarisoara asta. :roll:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde jr2 » 22 Iun 2014, 21:34

e cam mare diferenta intre printul Miskin si Omul de aur!
cat despre "uns cu toate alifiile",nu prea ma intereseaza! golania,marlania,smecheria ieftina,lipsa de cultura,nu pot construi ceva pe termen scurt,mediu sau lung.
actualul presedinte al Venezuelei este un fost sofer,lider sindical al neamului lu' manivela,uns cu toate alifiile sindicale ieftine de "prostit prostii",dar se pare ca nu prea ii mai tine!
behaila si hahaila tin doar la un anumit nivel de intelighentie,pe plan intern; pe plan extern esti taxat drept ceea ce esti.
seful statului trebuie sa fie un model pentru popor,din toate punctele de vedere.
pai ce model sa fie obscurul matelot? conducerea sub influenta bauturilor alcoolice,trafic de influenta(impunerea tutei cu botul tunat ca euruparlamentar),dispretul total fata de locuitorii acestei tari si multe altele,pe care le stie foarte bine orice locuitor al Romaniei
jr2

Mesajde modigliani » 22 Iun 2014, 21:34

Dragos2006 scrie:
iulians scrie:Nu inteleg ironia.

Prietenii ii poti alege , pe frati NU ! daca fratele meu comite o crima inseamna ca si eu sunt vinovat ?
Hai sa fim seriosi , arestarea lui MB. se bazeaza doar pe marturia a doi tigani puscariasi . Daca cei doi maine isi schimba marturia ? Aici altele sunt cartile , dar tu nu cunosti acest joc.

Bai Manele , sa mor io de nu e prima oara de cand te stiu cand nu bati campii !
Si , culmea , ai mai si scris corect ! :o :o :o

p.s. Esti bine ?
modigliani

Mesajde csaa » 22 Iun 2014, 21:46

Mircea_63 scrie:Stati asa! :!: Mai este in literatura un personaj moral, minunat, personaj ce l-a avut ca model chiar pe Iisus. Si anume Prinţul Mîşkin, al lui Dostoievski. Printul, un dulce candid si cinstit, este numit...Idiotul. Asa era perceput de oamenii din jur. ;) Romanul se numeste la fel: "Idiotul".

Sunt sigur ca toti ne-am dori un presedinte uns cu toate alifiile... doar sa tina cu tarisoara asta. :roll:

Era numit "idiotul" pentru ca o lua pe aratura. Avea caderi.
Revin la titlul topicului: nu cred ca acest abject isi va da demisia vreodata. Pana acum ar fi trebuit sa-si dea demisia de trei ori din motive MORALE (dar unde nu e nici Dumnezeu nu cere), iar din motive LEGALE asta e (abia) a doua oara. Acum nu ma mai deranjeaza la el decat ca ne ia pe toti de prosti si considera ca memoria populara e scurta.
Nu ma mai intereseaza daca isi da sau nu demisia, doresc ca dupa ce isi termina "imunitatea" sa ii tina de urat lui Cioaca pana isi termina si criminalul ala mandatul.
Va rog sa retineti ca am scris "imunitatea", caci mandatul din partea poporului roman a expirat de doi ani.
csaa

Mesajde proapis13 » 22 Iun 2014, 22:01

csaa scrie:...Va rog sa retineti ca am scris "imunitatea", caci mandatul din partea poporului roman a expirat de doi ani.

In conditiile expuse de tine,de ce mai este la Cotroceni :?: :shock: ....,,Puterea'' nu-i mai apartine ....
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde csaa » 22 Iun 2014, 22:14

Mai este la Cotroceni pentru ca suntem prea "fara coloana" si pentru ca avem multe cozi de topor.
Nu ma apuc sa spun "la altii, pana acum,......" si nici nu voi face comparatii intre politicieni, pentru ca eu consider clasa politica romanesca profund corupta (de la simplul membru al unui partid care cerseste un post primarului din acelasi partid, pana la presedintele care isi da siesi case in mijlocul Bucurestiului si forteaza incheierea unor contracte paguboase pentru statul roman dar profitabile pentru firma fratelui sau). Nu! Eu spun doar atat: ma doare ca atatia romani se lasa prostiti de acest abject.
csaa

Mesajde proapis13 » 22 Iun 2014, 22:48

csaa scrie:Mai este la Cotroceni pentru ca suntem prea "fara coloana" si pentru ca avem multe cozi de topor.

Ai scris ca ,,sunteti prea fara coloana'',la ce te-ai referit ; la cei ce l-ati votat sau la cei ce nu ati putut da cu el jos :?: :?
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde csaa » 23 Iun 2014, 06:46

Daca nu ai venit ieri de pe Marte sau nu ai fost in coma profunda in ultimii 10 ani stii raspunsul la intrebarile tale. Cum tu nu te incadrezi in niciuna din cele doua categorii cred ca vrei doar sa ma "ingropi" in intrebari lipsite de consistenta.
csaa

Mesajde Mircea_63 » 23 Iun 2014, 08:31

Csaa, as fi perfect de acord cu tine, daca nu m-ar retine cateva lucruri.

Presupun ca are un merit in ceea ce se intampla in justitie. Pot fi acuzat de naivitate, dar au incaput pe mana justitiei si au infundat puscaria persoane atat de "sus puse" incat nu am fi crezut noi niciodata ca se va putea intampla. Pentru asta ii sunt vesnic recunoscator lui Basescu.

La urma urmei, intr-o tara in care insusi fratele presedintelui ajunge sa fie saltat, lucrurile se misca. La faza asta ii acord tot lui Base o bila alba. :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde proapis13 » 23 Iun 2014, 08:41

csaa scrie:Daca nu ai venit ieri de pe Marte sau nu ai fost in coma profunda in ultimii 10 ani stii raspunsul la intrebarile tale. Cum tu nu te incadrezi in niciuna din cele doua categorii cred ca vrei doar sa ma "ingropi" in intrebari lipsite de consistenta.

Daca intrebarea mea pentru tine nu a avut consistenta observ din raspunsul tau,te eschivezi
Au avut ocazia sa ,,dea jos'' cu presedintele si cei ce l-au votat si cei ce au fost la opozitie
N-au facut-o ca nu au vrut ; ce ***** renunta la un post de parlamentar..???...mai aveau 2 ani de mandat....
Basescu a mers la cacealma atunci,isi dadea demisia si dizolva parlamentul,adica ...,,plec si eu dar va iau dupa mine....''... :lol:
Dizolvarea parlamentului de poate face doar prin doua modalitati,in timp de 60 de zile in urma unui vot de neincredere sau demisia tuturor parlamentarilor
Repet inca odata NU S-A VRUT nu ca nu s-a putut :lol:
proapis13

Mesajde akmm » 23 Iun 2014, 09:41

jr2 scrie:..........
cate probleme pe capul acestui impostor ajuns in fruntea bucatelor!

Asta poti sa o spui numai daca ii privesti ochii de aproape si vezi ca-s diferiti de ai tai....Atunci da, e impostor; unul votat de doua ori de propriul popor.Da e departe de noi respectul pentru jumatate plus unu din tara.Parerea mea.
Si asta si din cauza ca: lasa ca stim ,,noi''.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde jr2 » 23 Iun 2014, 10:26

parerea mea ramane neschimbata:este un impostor,prin tot ce a facut si cum s-a comportat,indiferent de cati l-ati votat!
dar ce parere ai despre problemele care ii stau pecap?
mai poate el sa se gandeasca la treburile tarii,au ba?
jr2

Mesajde jr2 » 23 Iun 2014, 11:05

Mircea_63 scrie:Csaa, as fi perfect de acord cu tine, daca nu m-ar retine cateva lucruri.

Presupun ca are un merit in ceea ce se intampla in justitie. Pot fi acuzat de naivitate, dar au incaput pe mana justitiei si au infundat puscaria persoane atat de "sus puse" incat nu am fi crezut noi niciodata ca se va putea intampla. Pentru asta ii sunt vesnic recunoscator lui Basescu.

La urma urmei, intr-o tara in care insusi fratele presedintelui ajunge sa fie saltat, lucrurile se misca. La faza asta ii acord tot lui Base o bila alba. :D

nu are niciun merit,ca ar insemna amestecul in treburile justitiei!
fiti recunoscator uniunii europene si americanilor,nu lui basescu
intr-o tara in care insusi fratele presedintelui e suspectat de coruptie,vina ii apartine in exclusivitate presdintelui pentru ca sistemul patronat de el a creat senzatie ca poti face orice fara sa fii tras la raspundere,daca faci parte din camarila lui.
cat despre bile,multe si de plumb!
jr2

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE