Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Demisia presedintelui

Mesajde csaa » 26 Iun 2014, 07:15

ioanpuiu scrie:
csaa scrie:Revin la titlul topicului: nu cred ca acest abject isi va da demisia vreodata.

Ce să faci cu demisia lui ?
Nu mai bine îi tai capul, chiar înainte să fie acuzat şi judecat ?

Ai un topor bun pe-acasă ? ... că te văd cel mai hotărît :lol:

Auuu !!! acu' văd că eşti din Olteniţa, la fel cu fostul preşedinte Iliescu.
Să nu-mi spui că sunteţi rude ... :shock:

NU suntem :D . Am explicat undeva ca nu.
Sa stiti ca Iliescu nu e chiar iubit in Oltenita.
in ceea ce proveste toporul, sa stii ca am, dar cred in principiile de drept. Nu prea cred in cei chemati sa judece si mi-am pierdut increderea in clasa politica romaneasca, adica in cei care ar trebui sa faca legile ghidandu-se dupa aceste principii.
Daca te-ai fi obosit sa citesti ce am scris si nu ai fi sarit in apararea abjectului, ai fi vazut ca nu am cerut demisia. NU! Am spus doar ca nu isi va da demisia. Ca vreau sa-l vad la puscarie pentru cel putin 15 ani, DA! Am spus asta si sper sa se adevereasca, cum sper ca si cei ce posteaza pe acest forum SA GANDEASCA inainte sa posteze comentarii acide fara fundament.
P.S. - tu de unde esti?

Domnule Ignatov Andrei, ati spus unde ati lucrat dar nu ne-ati dezvaluit ce culoare are partidul care v-a pus in acea pozitie. Cred ca asta va lamurii unele aspecte.
Una peste alta, ca sa revin la discutia initiala, este tot mai clar ca abjectul va mai fi presedintele Romaniei pentru inca 5-6 luni. Un referedum acum ar fi muuult prea scump pentru scurta perioada ramasa, iar sa se faca apel la morala lui................Doamne ce am scris!!!???......morala, abjectul....!?...... Imi cer scuze! Cuvantul morala nu are ce cauta in aceiasi fraza cu numele sau apelativul personajului.
Ultima oară modificat de csaa pe 26 Iun 2014, 07:20, modificat 1 dată în total.
csaa

Mesajde csaa » 26 Iun 2014, 07:16

cornelioandanciu scrie:Ascultati la baiatu! In caz de instabilitate politica scade valoarea monedei nationale! Oare cine are de castigat in acest caz din circurile astea?Poporul ,nicidecum!

Inflatie = bine pentru exportatori.
Nu intelegeti ca o inflatie de genul celei din '96-'99 face bine cuiva.
csaa

Mesajde cristi_vidican » 26 Iun 2014, 08:11

MIHAI BALS scrie:cred ca NUMAI la asta se pricepe,o sa mancam...puscarie pe paine,de la base!

Un American mi-a spus odată: veți duce-o bine când veți avea justiție care să funcționeze, când există frică de lege.
Dacă Băsescu a rezistat 2 (două mandate), adică vreo 10 ani, aproape singur împotriva tuturor, e TARE.
În acest timp, nu puțini din politicieni au intrat la ZDUP. Încep să intre din toate partidele, așa că totul e spre bine.
Problema e că după BĂSESCU ne vom întoarce înapoi în epoca de piatră. Veți vedea în curând.

La politică e ca la fotbal (sau invers). Țin cu Steaua! Țin cu Steaua și dacă e condusă de Gigi Becali. Țin cu steaua chiar dacă Gigi e la pușcărie. Țin cu Steaua și în B. Toată viața voi ține cu Steaua. Hai Steaua! și ca să fie complet Huu Dinamo! :lol: Dinamoviștilor, vă rog să nu luați în seamă ultima frază!
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde Ioan Guist » 26 Iun 2014, 09:31

Cu cine ti ma?? Cu steaua?? Uooo!! eu sunt Rapidist din clasa -II-a.

Mai citesc pe cilea si vaz cu cata manie proletara se ...combate.Se scot la iveala cuvinte...abjecte.Se dau in vileag ganduri macabre.Si asta de la oameni ce au ca si activitate apicultura si poate inca o meserie -ocupatie.Habar nu am de unde atata... aspida si ranchiuna chiar si pe cei de alta parere fata de a lor.Sigur Antena 3 e parte din viata lor.Dar nu recunosc.

Ma gandesc si eu , ce o fi in mintea unor corupti?? A unor politicieni ce au ...calcat stramb? Pe ceata asta cand se ia cu duba din toate mediile. Cam cum reactioneaza o clasa corupta? La rupere tata! Indiferent de mijloace si variante... totul e pe viata si pe moarte.

SIATEMUL TICALOSIT MOARE si da din chicioare. :lol:
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 26 Iun 2014, 09:38

MIHAI BALS scrie:Guist,ce-ai patit?
!

:lol: ...eu nimic.
Atata doar ca personal sunt obisnuit sa am in jurul meu si alte parari sau obtiuni.
Nu acelasi lucru pot sa spun despre mare parte dintre voi.
Ioan Guist

Mesajde ignatov andrei » 26 Iun 2014, 12:53

csaa scrie:Domnule Ignatov Andrei, ati spus unde ati lucrat dar nu ne-ati dezvaluit ce culoare are partidul care v-a pus in acea pozitie. Cred ca asta va lamurii unele aspecte.

Nu cred sa fi spus despre locul de munca, am pomenit doar functiile din cadrul organizatiei, iar acel lucru il faceam DOAR pe banii mei!

Multumit, domnule investigator al "dusmanilor poporului"?!?
ignatov andrei

Mesajde csaa » 26 Iun 2014, 14:18

Ce usor pui tu etichete! "Investigator al dusmanilor poporului"!
Asa! Sa trecem peste... Ce culoare are partidul pe care il reprezentai?....pe banii tai....pe muzica ta
csaa

Mesajde Ioan Guist » 26 Iun 2014, 16:34

csaa scrie:Ce usor pui tu etichete!

Sa avem pardon colega!!
La asta cu etichetele nu te'n trece nimeni !!
Vorbesti, glasuesti , scrii dintr-o ura hranita...artificial construita.Nu stapanesti arta dialogului , iar capacitatea de a deschide ochii si urechile la interlocutor sunt...nada.
Asta nu e altceva decat ...surogatul telenovist-o securist al Antenei 3.
Va invit pe toti combatantii lui Basescu, (pardon abjectu) sa va verificati, cat din timpul informarii voastre este alocat Antenelor.Stiu, este peste poate sa acceptati ca sunteti manipulati grosolan si perpetu de catre Varan.Metoda si stilul securist fiind ridicate la rang de virtute.Voiculescu nu mai este in prim plan din motive lezne de inteles.Armele si tentaculele lui sunt insa bine incatusate pe mintea ... romanului.
Ce mai stiu este ca diferentele de opinie si informare sunt ...geografice.De asemenea , diferentele de dezvoltare sunt toooot ...geografice.
Vrem nu vrem , exista diferente notabile in a vedea lucrurile in tara asta.Ce nu inteleg este ....de ce inca sudul tarii sau estul extrem nu poate intelege ca diferenta de gandire de...informare costa.
Mai trebuie sa treaca ani buni si sa curga apa pe garla pana sa vedem o gindire libera.Deocamdata , in multe localitati si ....zone, tot chiaburul (baronul) dicteaza trendul.
Ca si idee insa, va scriu urmatorul ...gand.Gand si atitudine culeasa in Ardeal. "Mai da-i in masa pe mitici si pe PSD-istii lor.Ne rupem si fiecare cu ...drumul lui".
Da !. stiu ca suna ...aiurea.Insa oameni cu mintea la ei si cu ...dor de tara de altfel, glasuiesc astfel : E atat de ...buboasa si canceroasa zona extra carpatica ca ..nu mai au nici-o sansa.
Ioan Guist

Mesajde kissi » 26 Iun 2014, 16:47

Si la noi in zona circula vorba asta "Mai da-i in masa pe mitici si pe PSD-istii lor.Ne rupem si fiecare cu ...drumul lui".
kissi

Mesajde Cristian IONITA » 26 Iun 2014, 16:58

@Pupe - gresesti amarnic prin generalizare .... nu toti "mitici" sunt fani PSD .... , doar aia mai putori si neajutorati din punct de vedere intelectual

si daca a venit vorba de oameni la care este loc de mai bine la capitolul "cerebral", cred ca nu ai fost atent .... dar si-n zona intecarpatica sunt destui.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Ioan Guist » 26 Iun 2014, 17:18

D'aia te iubesc ma!! Ca esti pe faza tot timpul. :lol: Nu se poat etrage un parz ca tu ai notat imediat.
Da ma !, stiu ca si intracarpatic sunt " mitici".Da...uite dau 10 mitici pe alese, la barter cu persoana ta. . :lol: E bine??

Te pup si ...nu pune la inima ca...zic si eu cum merge vorba'n targ.Pe bune ca de la voturile cu 80% date lui Iliescu si apoi pana la 110 % date lui Dragnea, te mai si saturi.
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 26 Iun 2014, 17:32

Uite cu ce "sampon" ma spal eu pe cerebel.

„Lovitura de stat nu este rezultanta unei anumite conjuncturi politice sau sociale, ci este, în primul rând, o acțiune cu caracter <<tehnic>>; ea nu presupune declanșarea obligatorie a unei stări de necesitate sau intervenția maselor, ci existența unui grup de oameni deciși, capabili, chiar în condiții de normalitate, să paralizeze centrii nervoși ai vieții naționale.”
Curzio Malaparte, Tehnica loviturii de stat

Acum doi ani, cu ocazia puciului parlamentar care marca cea de-a doua încercare de demitere printr-un referendum neconstituțional și ilegitim a președintelui României, Dan Alexe publica acest articol . Astăzi retrăim aceleași momente ale verii fierbinți din 2012, interpretate într-o altă partitură, cu aceiași actori politici în rolurile principale și cu același scop final la care, se vede prea bine acum, nu au renunțat niciodată: controlul politic asupra justiției și anihilarea principalelor instituții de luptă împotriva marii corupții, adică ANI, DNA și ICCJ!

Neopuciștii sud-americani au făcut-o acum doi ani. Au avut nevoie doar de două zile pentru ca parlamentul paraguayan să se reunească în plen și să anunțe destituirea președintelui democratic ales, Fernando Lugo. Inutil să mai menționăm că Lugo (care mai avea un an până la expirarea mandatului) a avut doar o zi pentru a-și pregăti apărarea, dacă se poate numi „apărare” discuția dintre doi lupi și o oaie despre ce vor mânca la cină, vorba unui clasic în viață. Imediat după asta capii, finanțatorii și susținătorii puciului parlamentar au scăpat de procese prin înlocuirea rapidă a tuturor șefilor din servicii, poliție, parchete sau instanțe judecătorești. Acolo unde legea le-a stat în cale au modificat-o sau, pur și simplu, au schimbat-o. Și pentru că dețineau și controlul asupra celor mai importante instituții de presă, au dezinformat sistematic populația, stârnind-o și asmuțind-o împotriva străinătății. Nu le-a scăpat nimic din vedere.

Să revenim la neopuciștii noștri. În mod evident, sunt deciși și capabili, chiar în condiții de normalitate, cum zice Malaparte, să paralizeze centrii nervoși ai vieții naționale. Începând cu televiziunea și radioul național și terminând cu puternicele televiziuni și instituții mass-media deținute chiar de ei, prin diferiți interpuși sau apropiați, bine finanțate de la bugetul de stat prin contracte mai mult sau mai puțin mascate, au reușit să deformeze realitatea și să creeze o stare de isterie și psihoză națională populată cu un președinte dictator care controlează justiția și comandă dosare politice împotriva adversarilor săi politici. Printr-o îndelungată și neobosită campanie de dezinformare și manipulare media, a cărei vârf de lance a fost și este trustul de presă al unui colaborator dovedit al Securității ceaușiste, actual condamnat în primă instanță la o pedeapsă de cinci ani cu executare, s-a reușit diabolizarea în ochii marii majorități a opiniei publice a întregii familii prezidențiale.

În fiecare zi, oră, minut sau secundă a ultimilor zece ani, și în mod special a ultimilor doi ani, viața privată a membrilor familiei prezidențiale a fost întoarsă pe toate părțile, s-a săpat și s-a scormonit la temelia ei în speranța găsirii unui fir de pai pe care să se poată clădi după aceea scenarii cu aparență de credibilitate dar care să aibă efectul erodării imaginii unui președinte al cărui proiect de țară asumat încă din perioada primului său mandat a fost modernizarea României, includerea ei sub umbrela de securitate economică și militară occidentală și, nu în ultimul rând, consolidarea justiției și a statului de drept. De ce justiție și stat de drept? Simplu. Pentru că una fără cealaltă nu se poate. Pentru că nu poți să emiți pretenția de a avea nivelul de trai al neamțului, elvețianului sau francezului, dar tu să trăiești în continuare, la tine în țară, cu metehnele românului: mica sau marea șpăguială, furtul organizat al banilor publici, îmbogățirea peste noapte, lucrul făcut de mântuială, nerespectarea cuvântului dat, lașitatea de a-ți asuma propriile greșeli sau eșecuri și fuga de răspundere sau de responsabilitate. Ar mai fi și altele, lista rămâne deschisă.

Totul a culminat cu pleașca de zilele trecute. Înainte fuseseră hectarele de pământ de la Nana, comisia de anchetă ad-hoc condusă de fosta cititoare de prompter de la A3, câți bani are fiica notăriță și inventarea bătrânii agresate în papuci de casă din platourile lui Gâdea et comp. Însă nimic nu se poate compara cu subiectul legăturii dintre clanul interlop Bercea Mondialu’ și fratele președintelui, Mircea Băsescu. O asemenea ocazie nesperată nu putea fi ratată, mai ales că, se pare, era un plan bine pus la punct și care prinsese contur de ceva vreme în ședințele de lucru pesedisto-peciste organizate și conduse din sediul Grivco. Subiectul este rostogolit și gonflat repede pe toate posturile de televiziune subordonate sau prietene și se încearcă pe orice cale posibilă găsirea unei conexiuni între presupusa mită primită de fratele președintelui și președinte, pe de o parte, iar pe de altă parte – și aici și-au devoalat adevăratele intenții neopuciștii noștri! – se încearcă cu disperare decredibilizarea capilor celor mai importante instituții anticorupție, DNA-ul condus de Laura Codruța Kovesi și ICCJ condusă de Livia Stanciu, prin acreditarea ideii în spațiul public că o parte din mită ar fi ajuns și la cele două doamne. Touche, nu-i așa? Minunat plan, minunată punerea în scenă…

A urmat, cum bine știm, solicitarea de ieri adresată președintelui republicii de către majoritatea membrilor unui parlament hulit, cu mari probleme de integritate, total discreditat și cu încrederea ajunsă la genunchiul broaștei, de a-și prezenta demisia. Demersul era unul normal și de așteptat atâta timp cât, în actuala arhitectură constituțională a României, președintele le poate încurca rău planurile de a acapara și a subjuga total sistemul judiciar, inclusiv serviciile de informații care le stau ca un ghimpe în coastă. Președintele deocamdată îi ignoră, și bine face. Însă războiul nu s-a terminat și el s-ar putea prelungi cu mult după alegerile prezidențiale din toamnă. La capătul lui, Traian Băsescu va putea măcar să spună că pe el nu l-a invins Securitatea și că a făcut ceea ce trebuia făcut atunci când, poate, mulți dintre noi nu am fi avut tăria să o facem.

Pentru că nu există victorie fără sacrificiu. Și pentru că, așa cum spunea Malaparte, apărând libertatea pierzi întotdeauna.

Asa ca daca in toamna castiga VV ponta & Varanul, sa va asteptati la o schimbare din temelii a justitiei si a legilor ce-i acopera pe penali.Vom avea in fiecare Marti si Vineri cate o Marti si o vineri negre.

Daca in '90 nu primea iliescu atata procentaj, daca nu era ales, altfel ar fi aratat tara astazi.
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 26 Iun 2014, 17:45

Inc aun punct de vedere:

Motto:
Comparaţia = Figură de stil care constă în confruntarea a două elemente dintr-un enunț cu scopul de a reliefa anumite însușiri specifice asemănătoare.

Candidatul, folosind metoda comparaţiei şi considerând că este corect ca, în cazul în care este dovedit vinovat, personajul Mircea Băsescu să fie condamnat, trebuie să analizeze personajele potenţial penale de mai jos în funcţie de poziţia oficială a personajului la dată săvârşirii infracţiunii, fapta/acuzaţia, probe şi martori, implicaţii materiale şi/sau morale, gravitate, posibile consecinţe.

Mircea Băsescu:
Fapta/acuzaţia: (tentativă de) trafic de influenţă
Poziţia oficială: frate de preşedinte de ţară
Probe şi martori: înregistrare cu camera ascunsă făcută de singurul martor Florin Anghel 007.
Prejudiciu, implicaţii materiale şi/sau morale: 250.000 euro (cu adevărat, o suma imensă).
Persoana, persoanele prejudiciate: clanul ţigănesco-mafiot Bercea
Gravitate: ridicată
Posibile consecinţe: pedeapsa cu detenţie între 2-7 ani

Ion Iliescu:
Fapta/acuzaţia: „Mineriada 13-15 iunie 1990” – acuzat de genocid, complicitate la tortură, propagandă pentru război, tratamente neomenoase, distrugere, favorizarea infractorului şi complicitate la rele tratamente.
Poziţia oficială: preşedintele ţării
Probe şi martori: declaraţii şi mulţumiri oficiale vis-à-vis de mineri şi criminali mascaţi, la televiziunea naţională, în faţa a aprox. 20 milioane martori
Prejudiciu, implicaţii materiale şi/sau morale: incomensurabile
Persoana, persoanele prejudiciate: poporul român
Gravitate: supremă
Posibile consecinţe: ??????? În comparaţie cu 2-7 ani pentru (tentativă de) trafic de influenţă !!!

Dan Voiculescu:
Fapta/acuzaţia: infracţiunea de corupţie şi spălare de bani
Poziţia oficială: senator
Probe şi martori: nenumărate în decurs de 5 ani şi 13 amânări finalizate cu o sentinţa de condamnare de 5 ani, neaplicată încă; martori cu duiumul.
Prejudiciu, implicaţii materiale şi/sau morale: 60.482.615 euro (aprox. 60,5 milioane euro)
Persoana, persoanele prejudiciate: statul român
Gravitate: extremă
Posibile consecinţe: ??????? în comparaţie cu 2-7 ani pentru suma de 250.000 euro, pedeapsa Voiculescului ar trebui să fie între 484 – 1694 ani.

Victor Ponta:
Fapta/acuzaţia: fals masterat, doctorat plagiat, favorizarea infractorilor, minciuni electorale şi post-electorale în folos personal şi partinic
Poziţia oficială: prim-ministru
Probe şi martori: CV personal, lucrarea de doctorat (sic!), publicaţii internaţionale prestigioase, declaraţiile pre şi post electorale, contrazise de măsurile guvernamentale, declaraţiile vis-à-vis de persoane cercetate penal.
Prejudiciu, implicaţii materiale şi/sau morale: greu de cuantificat avantajele materiale şi sociale, personale şi partinice
Gravitate: extremă
Posibile consecinţe: ??????? în comparaţie cu 2-7 ani pentru (tentativă de) trafic de influenţă !!!

Parlamentul României (personaj colectiv):
Fapta/acuzaţia: ilegitimitate (decis prin referendum la o componentă de 300, actual 583 bucăţi), marţea neagră (super-imunitatea parlamentarilor şi baronilor locali), protejarea infractorilor din grupare
Poziţia oficială: organ legislativ
Probe şi martori: activitatea cotidiană, refuzul de a da liber justiţiei la inculparea unor infractori, legi aprobate pentru favorizarea infractorilor; martori aprox. 20 milioane
Prejudiciu, implicaţii materiale şi/sau morale: incomensurabile
Gravitate: supremă
Posibile consecinţe: ??????? în comparaţie cu 2-7 ani pentru (tentativă de) trafic de influenţă !!!

Candidatul este solicitat să se limiteze doar la personajele de mai sus, lista completă fiind mult prea stufoasă.

Subiect suplimentar:
• Fratele preşedintelui României este acuzat de (tentativă de ) trafic de influenţă, pentru suma de 250.000 euro, cu implicaţii asupra unui clan tiganesco-mafiot. Riscă o condamnare de la 2-7 ani.
• Infanta Cristina, sora regelui Felipe al VI-lea al Spaniei, este inculpata pentru spălare de bani şi fraudă fiscală. Este acuzată că a deturnat bani publici, câteva milioane de euro, printr-o fundaţie înfiinţată împreună cu soţul ei, cu implicaţii asupra statului spaniol. Riscă o condamnare de 11 ani.

În primul caz se solicită demisia preşedintelui României, pentru prejudiciu adus de familie, ţării.
Urmând firul logic al solicitării mioritice, în cât timp credeţi că ar trebui să abdice regele Spaniei, pentru prejudiciu adus de familie, ţării ?
Ioan Guist

Mesajde namzeb » 26 Iun 2014, 18:11

:roll: :o Am trait ani buni in zona Sibiului si stiam ca la Cisnadie sint oameni cu scaun la cap nu stiu ce se intimpla pe acolo de il aveti pe Basescu ca nas in suflet.Ce va dat in 10 ani decit scandal si dezbinare.Pe vremea trecuta era acolo Fabrica de covoare (nu stiu daca azi mai este) toata lumea avea de lucru. Se faceau baluri la Cisnadie la Sadu si prin alte locuri,oamenii si munceau si se distrau.Nu am nimic nici cu Voiculescu nici cu Ponta dar cind azi spui una si miine faci alta sau spui alta inseamna ca ai ceva cu cerebelul.Sa intre la puscarie toti care au furat sau vor fura,iar referitor la doctorate sa fim noi sanatosi citi si-au luat doctoratul cu lucrari facute de altii.Cu respect
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde Bambucha » 26 Iun 2014, 18:46

namzeb scrie:...iar referitor la doctorate sa fim noi sanatosi citi si-au luat doctoratul cu lucrari facute de altii.Cu respect

Foarte multi si-au luat doctoratul pe bune!! de exemplu: parintii nostri, sau tinerii de azi de prin strainatate. In lumea civilizata copierea unui doctorat este o forma grava de furt!!
Minimalizarea unei astfel de fapte oglindeste starea de impotenta a mentalitatii noastre, si atata timp cat nu vom schimba nimic la acest capitol ne meritam din plin toata cangrena aflata la carma tarii. Din pacate valul schimbarii se va lasa indelung asteptat deoarece vlastarele tinere nealterate, ce ar fi trebuit sa inlocuiasca "copacii" batrani si bolnavi, vor parasi acest pamant faradelegi unde vietuieste un popor de asistati social la marginea saraciei fara pic de ratiune si discernamant.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Ioan Guist » 26 Iun 2014, 18:50

namzeb scrie::roll: :o Am trait ani buni in zona Sibiului si stiam ca la Cisnadie sint oameni cu scaun la cap nu stiu ce se intimpla pe acolo de il aveti pe Basescu ca nas in suflet.Ce va dat in 10 ani decit scandal si dezbinare.Pe vremea trecuta era acolo Fabrica de covoare (nu stiu daca azi mai este) toata lumea avea de lucru. Se faceau baluri la Cisnadie la Sadu si prin alte locuri,oamenii si munceau si se distrau.Nu am nimic nici cu Voiculescu nici cu Ponta dar cind azi spui una si miine faci alta sau spui alta inseamna ca ai ceva cu cerebelul.Sa intre la puscarie toti care au furat sau vor fura,iar referitor la doctorate sa fim noi sanatosi citi si-au luat doctoratul cu lucrari facute de altii.Cu respect

La Cisnadie nu se mai fac covoare.Iliescu su mai ales Nastase stiu mai bine ce si cum.

"Ce va dat in 10 ani decit scandal si dezbinare." Pai ...ce sa asteptam ??? Daca intra unul cu ...rigla'n clasa intoarsa cu dosu'n sus ce vrei ? Sa sara sa-l pupe pe botic??
Nu mai bine facem niste televiziuni si o tinem pe aia cu ...noi suntem cuminti si asta vine sa ne dezbine? Noi am vrut sa furam in liniste si acu' se gata atza si nu am avut timp sa mutam tara pe ...persoana fizica.

Domnule Namzeb, Cat despre scaunele mele, de la cap zic, va rog sa nu va faceti griji.Sunt in programul zilnic.Iau toate calmantele si de asemenea camasa aia cu manci lungi o port si vara.

Am facut armata in Braila si Galati.Am plecat de acolo cu o parere zic eu ...subiectiva.Probabil din cauza perioadei de armata.Am mai fost in ultimii ani de cateva ori.
Ioan Guist

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE