Tot aceleasi persoane care au dus in sondaje un anumit partid politic ca sigur in prezidentiale,acum ca au dat cu el de pamant de o sa-i trebuiasca ceva timp sa ajunga acolo unde a fost,trimbiteaza sus si tare ; Jos Basescu ! si Demisia !......culmea dracului,atat parlamentarii cat si senatorii sunt.....in opozitie..
De pe margine poporul ride de neputinta unora de a instala ...anarhia..e rasul ala de om sanatos si cu scaun la cap...
Daca Besescu demisioneaza se v-a instala ANARHIA oameni buni...
De aici si pina la nesupunere civica din partea unor nationalitati conlocuitoare nu mai exista decat un pas...
Se doreste oare de catre orice cetatean ROMAN cinstit si onest asa ceva.????...eu unul nu cred
Ma sperie cateodata cind vad atata incrincenare in idei...parca unii sunt iesiti direct de la sedinta de partid...
Ar trebui sa intelegem ca LEGAL presedintele conform constitutiei NU poate fi demis
iar despre demisia de onoare nici nu poate fi vorba deoarece se v-a ajunge la ce am scris mai sus
Exemplul ca lucrurile merg asa cum ar trebui pe plan extern este simplul fapt ca avem un curs valutar bun
si prin cancelariile europene inca nu se vorbeste despre scaderea rattingului de tara....