Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Despre femei

Mesajde modigliani » 26 Iun 2014, 15:50

CATALIN scrie:
Mai "jos" de-atata , ..... inginere ?
Nu . Nu ma pot injosi intr-atat . Omenirea se afla in mileniul trei . Tu ma inviti in cuaternar . Stai tu acolo . Cand si cand mai scrijeleste cate ceva si posteaza . Noi promitem ca in timpul liber ne vom stradui sa-ti dezlegam ineptiile agramaticaloide .
Evident , nu garantez si ca vom reusi de fiecare data .

culmea e ca de fiecare data intelegi si tu si spartani tai

Exact . Iar tu esti ultimul care intelege ceva de pe lumea asta . Cat de neinsemnat ar fi acel lucrusor .......
Ti-l recomand consilier pe Romeo Fantastik ! Am ferma convingere ca si pana de la ala poti cumula niste chestii cu care sa indraznesti sa iesi in lume .
modigliani

Mesajde State » 26 Iun 2014, 15:57

irina scrie::lol: Din ciclul…”D’ale lui State” :P .Iti multumesc ca m-ai ajutat sa-mi pot imagina!Ne mai balbaim, ca de, doar suntem oameni.Sau ....ca de, suntem doar oameni .Uite ca tocmai am dat in…. balbaiala! Ma ajuti, State ?Te rog. :P

Astepta putin sa treaca furtuna asta de nisip, ca nu pot tine ochii deschisi. De ras. :lol:
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde CATALIN » 27 Iun 2014, 12:16

modigliani scrie:
CATALIN scrie:
Mai "jos" de-atata , ..... inginere ?
Nu . Nu ma pot injosi intr-atat . Omenirea se afla in mileniul trei . Tu ma inviti in cuaternar . Stai tu acolo . Cand si cand mai scrijeleste cate ceva si posteaza . Noi promitem ca in timpul liber ne vom stradui sa-ti dezlegam ineptiile agramaticaloide .
Evident , nu garantez si ca vom reusi de fiecare data .

Exact . Iar tu esti ultimul care intelege ceva de pe lumea asta . Cat de neinsemnat ar fi acel lucrusor .......
Ti-l recomand consilier pe Romeo Fantastik ! Am ferma convingere ca si pana de la ala poti cumula niste chestii cu care sa indraznesti sa iesi in lume .

Mihaita....,cum drac de-i cunosti pe toti(manelistii)....creca te incanta de fiecare data cand iti scapa cate o bere
te pup fratie...esti MARE OM... ;)
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde cristian bh » 27 Iun 2014, 13:30

CATALIN scrie:

Da tu stii cine au fost spartanii? :?
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde State » 27 Iun 2014, 13:43

cristian bh scrie:
CATALIN scrie:

Aia de le zice acum "brigada".
De exemplu: "Io am fost cu toata brigada mea la femei". Sunt cuvinte folosite des in anumite cercuri de jmecheri cu valoare mare, nu de toti fraierii. In plm, se vede ca nu asculti manele. :lol:
State

Mesajde cristian bh » 27 Iun 2014, 15:49

State scrie:
cristian bh scrie:
CATALIN scrie:

Aia de le zice acum "brigada".
De exemplu: "Io am fost cu toata brigada mea la femei". Sunt cuvinte folosite des in anumite cercuri de jmecheri cu valoare mare, nu de toti fraierii. In plm, se vede ca nu asculti manele. :lol:

Nici a treia cafeluta,nu ma poate scoate din bezmeticirea in care am intrat ,pare-mi-se, :oops:
Degeaba as asculta si manele,daca nu pot procesa jargoanili acestor chinzuitori de sunete. :D
deci,..............ei se duc la femei(adica una)sa fie siguri ca le-ajunge de unul,si se duc de mai multe ori, sa fie pt fiecare odata. :lol:
cristian bh

Mesajde modigliani » 27 Iun 2014, 16:16

CATALIN scrie:Mihaita....,cum drac de-i cunosti pe toti(manelistii)....creca te incanta de fiecare data cand iti scapa cate o bere
te pup fratie...esti MARE OM... ;)

Pentru o perioada .... IGNORE . Am obosit sa ma straduiesc sa-ti dezleg toate aiurelile .
Insa promit ca revin . CRECA ! n-are cum sa nu mai dai tu vreo "Mama Dumelor" , d-aia venita din atata "facultizare ingineroistic-agramaticaloid" ( care te-a mai si costat 16 milioane pe an ...... ) !
modigliani

Mesajde State » 27 Iun 2014, 16:26

cristian bh scrie:Nici a treia cafeluta,nu ma poate scoate din bezmeticirea in care am intrat ,pare-mi-se, :oops:
Degeaba as asculta si manele,daca nu pot procesa jargoanili acestor chinzuitori de sunete. :D
deci,..............ei se duc la femei(adica una)sa fie siguri ca le-ajunge de unul,si se duc de mai multe ori, sa fie pt fiecare odata. :lol:

Io nu stiu cum ziceti voi dar io asculta manele si mai si canta pe deasupra.
Pentru ca ie vorba despre femei, ei bine va fac zdrente, nu varza!
Uite la eu ce stie pa' sistemu turbo:

Voi mai aveti pana ajungeti la valoarea mea. Am langa mine toata brigada si va fac zdrente si taitei. Daca nu ma credeti sa va zica astia care ma cunoaste si stie! Pa!
State

Mesajde cristian bh » 27 Iun 2014, 17:47

Mi-e suficient o data!N-o mai dau quote! :D
Induiosator,........de-a dreptul!!!!!!
bine ca sotia nu a ascultat-o si ea!!
cum sa nu te duci atuncea la femei ,cu atat valoare!!!! cu brigada alaturea,......... :oops:

Bai,brigazile roz daca da iama un ardelean,pan bairamurili voaste, da unu din asta ce-o mancat in ultima vreme doar meniul clasic ardelenesc,...pita,clisa branza si ceapa,si udata cu palinca din aia de care va-mbatati toata brigada voasta dint-o jumatate(asta daca puteti s-o betzi) apoi sa vedeti ca uita femeili voaste tate manelile, iara voi ,
va suiti intr-un mertan d-ala toci la culoare,si fuguta pan ce treceti carpatii ,deschideti geamul ala afumat si bengos,scoate unu capul afara si striga-n gura mare .........haloou.....clisaa cumparaam,!!!!!!!!!!!!!! :oops:
cristian bh

Mesajde CATALIN » 28 Iun 2014, 10:25

cristian bh scrie:Mi-e suficient o data!N-o mai dau quote! :D
Induiosator,........de-a dreptul!!!!!!
bine ca sotia nu a ascultat-o si ea!!
cum sa nu te duci atuncea la femei ,cu atat valoare!!!! cu brigada alaturea,......... :oops:

Bai,brigazile roz daca da iama un ardelean,pan bairamurili voaste, da unu din asta ce-o mancat in ultima vreme doar meniul clasic ardelenesc,...pita,clisa branza si ceapa,si udata cu palinca din aia de care va-mbatati toata brigada voasta dint-o jumatate(asta daca puteti s-o betzi) apoi sa vedeti ca uita femeili voaste tate manelile, iara voi ,
va suiti intr-un mertan d-ala toci la culoare,si fuguta pan ce treceti carpatii ,deschideti geamul ala afumat si bengos,scoate unu capul afara si striga-n gura mare .........haloou.....clisaa cumparaam,!!!!!!!!!!!!!! :oops:

am ceva treaba si nu pot sta mult la calc...insa tin sa te deslujesc..ceea ce ai descris u mai sus AIA se numesc TIGANI nu manelisti
Cristiane..tu si lti baieti care va place sa criticati si sa aruncati cu noroi numai pt a va delecta voi intr-un fel nu mai judecati oameni dupa un amarat de scris sau gest....sufletul omului armonia si alte calitati omenesti nu se masoara in asta
(m-a scos la tabla candva si NAE) si l-am sunat dupa nici 5 minute de taina si-a dat seama si el ca a gresit intr-un fel sau altul
eu sunt prieten cu toata lumea si asta n-o pot demonstra decat face to face ca sunt manelist,agramat sau cum mi-o mai zice altii tot om ca si voi sunt si caracterul masoara mai mult...insa si aici o facem pt distractie cred asa ca sa-i dam bataie incontinuare
v-am pupat o zi buna
CATALIN

Mesajde modigliani » 28 Iun 2014, 20:44

Mai baiatule , daca doar ai "scrijeli" asa cum o faci tu , "inginereste" , n-ar fi nimic ..... Insa bati campii cu asiduitate in absolut orice-ti da tie prin capsorul ala cubic sa azvarli in forumul asta . Ultimul exemplu de neam-prostie si de incultura crasa e-n topicul asta . De fapt sunt doua ......

Aia cu "si daca are dreptate io nu-i dau" ! Si aia cu "Nevasta in bucatarie .... nu stiu cum , pe strada .... nu stiu cum , in pat ..... curva" ! . Oricum ai scrie , astea-s gandurile unui maneloid abject , misogin , fara educatie si fara de respect la adresa minunatei mame a copiilor sai ( daca nu si altceva )

Chiar daca obscurul tau nivel nu-ti permite sa intrevezi ce spun eu aici , ei bine , afla ca esti cotat ca fiind cel mai neghiob din forum . Multi scriu gresit , si-i "amendez" instant .Dar niciunul nu bate campii ca tine .... Repet ( la nesfarsit ) indiferent ca ai fost atat de fraier de-ai mai dat si 16 milioane pe an sa sa "faci" o facultate . Vai soarta la inginerii de noua generatie din dobitoaca asta de Romanie care tolereaza un asemenea sistem al invatamantului , din care sa ne alegem cu agramaticaloizi in functii de conducere ..... ( in "episodul" urmator , pe care-l regizez asiduu , am sa te convoc la un "duel" tehnic din care va trebui sa demonstrezi ca intradevar ai "apsolvit" o fuckultate . Sa vaza ochiu' meu , ce PLM ai cules tu din fuckultatea aia cu care te izbesti in piept !!! "Antreneaza-te" , pentru ca am absolvit ceva foarte aproape de ceea ce spui tu c-ai "apsolvit" . Iti dai seama ca te inghesui de plangi singur la calculator !!! ) .

Revenind la ale noastre , inca o dovada a imbecilitatii care te caracterizeaza este faptul ca mi i-ai "bagat pe teava" pe Ignatov si pe My Bees , afirmand in mod public , dar si-n dialog direct cu mine , ca nu stiu ce kkt-uri au mancat la adresa mea . Mai neghiobule , asa ceva NU SE FACE ! Decat daca ai buletin de Grota !
Daca Ignatov ma mai suna cateodata , afla ca ai facut posibil sa nu-i mai raspund . Daca My Bees ( si se scrie cum am scris eu , injinere ! ) , desi sta la trei blocuri de mine nu va mai indrazni sa ma salute prin cartier . Ca sa vezi cat esti de inconstient si de aiurelistic needucat !

Eu n-am sa fiu atat de ordinar si lipsit de respect incat sa-ti dau numele a SUTE de useri care-mi transmit despre tine ca esti cel mai b ou de prin preajma ....... Dar nici nu m-am putut abtine sa-ti ascund faptul ca mi-a luat foc mesageria in sensul asta .....

Categoric , ai si tu admiratorii tai ! Cine n-are ? Problema ta este ca nu tinzi la o clasa superioara de admiratori , ci te bucuri ridicol de elogiile si de aplauzele unora din aceeasi "grota" ! Ori , crede-ma , mie nu mi-ar face asta nici cinste , nici placere .

la final , ca sa contribui putin la maturizarea ta "cu forta" , afla ca daca eu sunt suficient de smintit si sa-ti scriu "verde" chestiuni ca cea la care tocmai redactez , altii sunt doar draguti cu tine , si din mila ( probabil ) sau din bun simt dau la sfarsit senzatia ca ..... i-ai convins despre colosalul tau nivel . Iti spun eu , sunt total dezarmati si n-au chef de-o polemica cu o amoeba . Le este limpede ca n-ar ajunge nicaieri cu ea .

............................................

Nu contest ca ai putea fi un baiat bun , cu suflet mare ..... Dar degeaba daca nu te cizelezi nitel . ori tu nici macar nu simti c-ar fi cazul s-o faci !!! E ca si cum eu imi fac barca si ma duc cu ea-n ..... Fagaras .......

Cel putin pe mine , cu doar atat , cu faptul ca nu stiu cat de baiat bun esti tu , n-ai cum sa ma convingi sa imi indrept atentia sau bunavointa asupra ta .....

Ce sa vorbesc eu vreodata cu tine ?
Sa-mi povestesti cat de mitocan esti cu nevasta-ta ?
Ce fel de tarfe bete numesti ca fiind FEMEI ?
Sa-mi povestesti tu , inginer auto , despre "gipuri" "dizel" cu "tiractiunie" integrala ?
Sa te hlizesti tembeloid la mine - aka ..... glumesti , naibii , ..... si sa-mi spui ca ascult manele ?
...... si alte cateva SUTE de asemenea ineptii balivernistice cu care poluezi toate topicurile in care scrii ....... ?

Oi fi baiat bun , nu zic nu .... Si Sid din Ice Age era bine intentionat ...... Chiar avea suflet mare . Dar mai stii cat ii scotea din minti pe toti ?

Cataline , au am un standard al meu . Nu ma poti convinge sa cobor sub minimul nivel admis de acesta . Eu nu-s nici Manny , nici Diego , nici Eli , nici retarzii aia de "frati" ai ei , oposumii aia sinucigasi !
Nu in halul in care esti acum . Si te asigur ferm de faptul ca nu sunt singurul .
Dar , poate ca-i adevarat , sunt singurul suficient de dilau - dar am mai spus asta - care sa si scriu despre asta . Mai ales in felul in care tocmai am facut-o .

Acum , "Rembo" , te astept pe la Bucuresti , sa ma ...... "mangai" nitel ! Maneloid tare-n pumni care esti tu ! Te astept cu ..... "oposumii" dupa tine ! Sa fiti multi , mah ! Ca al'fel va tavelesc pe toti . In mistouri , evident .

......................................................................

Referitor la "publicul" despre care spui tu ca-i dat pe spate de cat de miez esti tu , ..... iaca nivelul :

modigliani

Mesajde CATALIN » 28 Iun 2014, 22:22

Mihaita....si aia multi care dau msg tie aia care n-au ochi sa mai vada apicultorul din Dragos 2006-SIMA..si multi alti care nu mai scriu datorita tie se intampla
Si eu mult n-am s-o mai duc aici tot datorita tie...pt ca fara a te injura asa cum a facut-o Dragos (de alea 2 fiinte dragi tie asa cum m-a invatat)..n-ai avut si nu ai o limita in care sa te opresti
in mintea mea ramane un singur lucru intiparit..AI FACUT TOT CE TI-A STAT IN PUTINTA SA MA DENIGREZI IN HALUL ASTA
n-am sa-mi9 ies din fire n-am sa te injur,amenint,nu-mi sta in caracter mai ales cand aleg sa vb serios
am gresit ca am dat nume...bucuros sunt ca nici unul dintre ei nu mi-a aratat obrazul (azi am vb cu ei)stiu ce stiu si tac...
in marile intalniri ale Apicultorilor o sa fiu prezent cu aia de se coboara la nivelul meu aia care sunt oameni pt care tu te bucuri ca-ti dau atentie
asculta-ma cu atentie Mihaita draga vezi-ti de viata ta aia....de pescar....nu te mai droga cu visele astea de mare profesor al limbi romane si si si
sunt multi pe care tii i-ai pus in carca.....
daca odata am cerut si moderatorilor si tie sa ma eviti sa nu mai avem astfel de dispute acum n-am sa rog decat un singur lucru.....sa schimbe chiar si numele bursei in MODIGLIANI
MERITI ASTA...
am fost odata atentionati sa nu mai sc cu plm fut etc...insa u ai dreptul la asta
si de ce sa mai palavragesc degeaba ca oricum nu se ia in calcul
Mihaita tata.....de mangaiatul meu n-ai sa scapi o secunda cu prima ocazie cand voi avea sansa....ti-am mai spus atunci si acolo cand eu voi avea avantaj
te pup o seara c-an filme
CATALIN

Mesajde csaa » 28 Iun 2014, 22:25

Ce dreaqu ma, ati ajuns sa va certati si pe femei!?
csaa

Mesajde CATALIN » 28 Iun 2014, 22:31

PAI PE FEMEI NE CERTAM FRATELE MEU??
CATALIN

Mesajde modigliani » 28 Iun 2014, 22:43

CATALIN scrie:..AI FACUT TOT CE TI-A STAT IN PUTINTA SA MA DENIGREZI IN HALUL ASTA

Hei , ..... revino-ti ! Singura mea responsabilitate aici este faptul c-am ILUSTRAT in ce hal te poti singur denigra !

Si da , recunosc ..... Asta am facut . Vezi tu , io-s "luministu' " . Fara unu' ca mine care sa manevreze "proiectoarele" ..... putina lume vede ce se intampla pe scena .

CATALIN scrie:am gresit ca am dat nume...bucuros sunt ca nici unul dintre ei nu mi-a aratat obrazul (azi am vb cu ei)stiu ce stiu si tac...

"Lache" amandoi . Stiam eu ce stiam cand m-am apucat de ei ....... Am fler , nene ! Un fler al dracu' de ciumec !

CATALIN scrie:odata am cerut si moderatorilor si tie .....sa schimbe chiar si numele bursei in MODIGLIANI

NESIMTITULE !!!!! Niciodata in viata ta babuinica sa nu mai indraznesti macar sa aduci in discutie ( si / sau in zeflemea ) numele si memoria marelui Gica Romanescu , UNICUL in drept sa-i urmeze o BURSA !
De fapt vrei sa demonstrezi ca esti tampit pana la capat ?

Baaaah , da-ti foc la tastatura ! de cate ori te-apropii de ea scoti numa' tampenii !!!

L-am iubit pe omul ala ! Mi-a pasit pragul ! de cate ori s-a intamplat sa calce pe langa Bucuresti ne-am vazut cu mare placere ! De cate ori am batut tara si ma aflam la mai putin de 100 de km de el iarasi ne-am imbratisat cu drag !

Io nu stiu decat de la voi cat de mare apicultor a fost . DAR STIU CU SIGURANTA CA ESTI ULTIMUL IN MASURA SA PERSIFLEZI CUMVA SAU SA MINIMALIZEZI MEMORIA ACESTUIA , asociindu-ma pe mine , chiar si-n gluma , cu aceasta !!!!!

Da-i drumu' de-aici ...... Esti nascut sa mori tampit .
modigliani

Mesajde modigliani » 28 Iun 2014, 23:08

CATALIN scrie:n-am sa-mi9 ies din fire n-am sa te injur,amenint,nu-mi sta in caracter

Ai asa ceva , injinere ? Ai tu caracter si verticalitate ??? Macar in acelasi post , de la cap la cap ??? Ia sa vedem mai departe . Si sa nu-mi balivernisticizezi iarasi ca eu te denigrez ! Nu cumva iarasi bati campii maneloid iar eu nu fac decat sa ilustrez asta ?

CATALIN scrie:Mihaita tata.....de mangaiatul meu n-ai sa scapi o secunda cu prima ocazie cand voi avea sansa....

...... Neghiobule !!!

Stiu io fo doi vedeti de la TV ! Ie ciumeci nevoie-mare ..... Si le place cu capace d-astea . Unu'i Camataru , altu-i Gutza .
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE