Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Demisia presedintelui

Mesajde proapis13 » 26 Iun 2014, 20:06

Stiti ce e de ras daca nu ar fi de plins ???
Tot aceleasi persoane care au dus in sondaje un anumit partid politic ca sigur in prezidentiale,acum ca au dat cu el de pamant de o sa-i trebuiasca ceva timp sa ajunga acolo unde a fost,trimbiteaza sus si tare ; Jos Basescu ! si Demisia !......culmea dracului,atat parlamentarii cat si senatorii sunt.....in opozitie.. :lol:....cei ce voiau pina ieri sa-l zboare pe presedinte de la Cotroceni....se abtin...astia nu au pierdut niciodata... ;)
De pe margine poporul ride de neputinta unora de a instala ...anarhia..e rasul ala de om sanatos si cu scaun la cap...
Daca Besescu demisioneaza se v-a instala ANARHIA oameni buni...
De aici si pina la nesupunere civica din partea unor nationalitati conlocuitoare nu mai exista decat un pas...
Se doreste oare de catre orice cetatean ROMAN cinstit si onest asa ceva.????...eu unul nu cred
Ma sperie cateodata cind vad atata incrincenare in idei...parca unii sunt iesiti direct de la sedinta de partid...
Ar trebui sa intelegem ca LEGAL presedintele conform constitutiei NU poate fi demis
iar despre demisia de onoare nici nu poate fi vorba deoarece se v-a ajunge la ce am scris mai sus
Exemplul ca lucrurile merg asa cum ar trebui pe plan extern este simplul fapt ca avem un curs valutar bun
si prin cancelariile europene inca nu se vorbeste despre scaderea rattingului de tara....
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde csaa » 26 Iun 2014, 21:36

Ioan Guist scrie:
csaa scrie:Ce usor pui tu etichete!

Sa avem pardon colega!!
La asta cu etichetele nu te'n trece nimeni !!
Vorbesti, glasuesti , scrii dintr-o ura hranita...artificial construita.Nu stapanesti arta dialogului , iar capacitatea de a deschide ochii si urechile la interlocutor sunt...nada.
..........

Hai lasa-ma! Ia aminteste-mi colegule cui si ce eticheta i-am pus eu? Hai ca am o varsta si incepe sa ma lase memoria.
Spre stiinta ta nu prea ma uit la programele de stiri romanesti decat atunci cand joaca Steaua fotbal. Marea majoritate a informatiilor o iau din presa scrisa (fara trompetele de partid) si din media straina. PLM si la aia trebuie sa faci o medie cam a la Caragiale.
Poti sa aduci 'mneata in acest dialog al surzilor niste argumente in favoarea lui ....... ???(ca nu te-oi astepta sa-i scriu numele acum)
Hai sa-mi povestesti ce mari ctitorii a facut Boc cel mic prin Ardeal. Sa-ti povestesc si eu cum un mare santier naval s-a dus dreacu imediat ce a preluat timona chiombu. Povesteste-mi cati km de autostrada a inaugurat intre ......Sibiu si .....Arad ca sa-ti povestesc si eu cate drumuri judetene apar modernizate pe harta dar in realitate sunt drumuri de pamant.
Sau hai sa-ti spun cum un mort de 5 ani i-a vandut pamant fiicei ......

P.S. - sunt educat in parte in Ardeal, iubesc Sibiul si am fost impresionat de Oradea. Educatia ma impiedica sa vad o Romanie fracturata si sper ca cei ce vor sa se intoarca la 1915 sa fie cat mai putini.
P.S. 2 - la Cisnadie se cam dereglase productia de prin 1993.
csaa

Mesajde Ioan Guist » 26 Iun 2014, 23:02

Fiind un "dialog " al surzilor, fiecare ramane cu ciorba lui.
Desfacerea ,spintecarea firului in 14 duce la o disputa ce curge frumos si sigur in...nimic.
O sleata de talhari e toata clasa politica Romaneasca.In grozavia asta, intre toti neindestulatii astia, ce are fiecare inca 1000 sau mai multi corespondenti in teritoriu, unul (de data asta chiombul) zica ca...trebuie musai sa lucreze justitia.Si da frau liber la inhatat.E grele insa ca sistemul reactioneaza pe masura.De aici tot circul.

Eu, adica bizonul muncitor,ma uit si vaz singe, pe toate coridoarele plimbate de vampiri si ghiolbani analfabeti ajunsi la parghiile puterii.Ma asez in fotoliu si rumeg scurt.Lung nu pot din cauza de conditie de bizon.Asa ca , rezultatul rumegarii e unul scurt si concis.
Se baga la puscarie.E bine si ma duc la culcare.

Prin '96 -98 ceteam Academia Catavencu la comun cu o droaie de pretini.Ne cruceam la sporul avut de pentagonala rosie.Funar si WC Tudor erau cap de afis.'Telectualii poporului .Ce vremuri.Se fura in Romanica ca'n codru.Habar nu am avut ca...nimeni nu ridica vocea.
Nastase a intrerupt difuzarea fituicii (academia Catavencu) prin obstructionare la desfacere.Asta, (ce acum e la parnaie) nu o furat sa nu se manjeasca pe mansete.Altii din teritoriu au stat cu mana pe fierul vechi din fabrici si uzine si au cotizat la stapan !!Mult... mult de tot!!
Acu' io ce sa zic? Mai priviti si domniile vostre la harta aia ce o da astia dupa vot.Si mai rumegati putin la cine si ce voteaza.In rest...fiecare cu ciorba lui.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde State » 26 Iun 2014, 23:07

Ioan Guist scrie:Nastase a intrerupt difuzarea fituicii (academia Catavencu) prin obstructionare la desfacere.Asta, (ce acum e la parnaie) nu o furat sa nu se manjeasca pe mansete.Altii din teritoriu au stat cu mana pe fierul vechi din fabrici si uzine si au cotizat la stapan !!Mult... mult de tot!!

Sa fi facut si chioru' la fel cu flota ? Sau altfel ?
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde Ioan Guist » 26 Iun 2014, 23:17

Sa-l ia si sa-l ascunda. Pe viata.Egal pentru mine ca ...tot nu creste cantarul
Da ...pana una alta, deocamdata , sunt bagati in judecata cu ...bascula, din toata gama de ghiolbani si analfabeti "auto" su politie ori magistrati ori parlamentari la pachet cu primari si presedinti de CJ. Ori astia stau mainile in san?? Sta Varanul cuminte si asteapta termenul de judecata unde sa poata convinge pe cineva de nevinovatie?? Nu Fra' !! Marca banu si o duzina da lingai o tin intinsa cu tampenii dulci pentru gura casca.
asta zic.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde TDI » 26 Iun 2014, 23:40

"Este ceasul nălucirii; un mormânt se dezvelește,
O fantomă-ncoronată din el iese… o zăresc…
Iese… vine către țărmuri… stă… în preajma ei privește…
Râul înapoi se trage… munții vârful își clătesc."
TDI

Mesajde proapis13 » 26 Iun 2014, 23:48

cornelioandanciu scrie:Si daca demisioneaza, pe cine punem in loc?

Constitutional nu s-au stabilit pasii de urmat in cazul demisiei din proprie initiativa a presedintelui
Adica,presedintele demisioneaza.....Nu se specifica unde se depune demisia si ce se intampla dupa aceasta :!:
Nu exista.....norme de aplicare....... nu se precizeaza cine primeste demisia....cine o aproba si ce se intampla dupa aceea...i se da numar de inregistrare....sau preavizul legal de 30 de zile...... numai un nebun si-ar da demisia din cea mai inalta functie in stat iar asta ar duce la incompatibilitate
A depus un juramant iar in caz ca il incalca inseamna ca nu mai este in totalitatea capacitatilor mintale si automat este demarata procedura de demitere
Cel mult se poate cere un referendum insa pregatirea lui dpdv legal s-ar duce pina dupa expirarea mandatului
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde csaa » 27 Iun 2014, 08:23

@ioan guist daca avem aceleasi concluzii si aceiasi parere despre politicieni de ce te infoiezi la mine? Doar sa arati ca ai alta parere decat cei din vechiul regat? Sau esti suparat pe ploile astea care nu se mai termina?
Hai sa depasim momentul ca o iesi soarele si pe strada noastra!
csaa

Mesajde jr2 » 27 Iun 2014, 15:17

proapis13 scrie:
cornelioandanciu scrie:Si daca demisioneaza, pe cine punem in loc?

Constitutional nu s-au stabilit pasii de urmat in cazul demisiei din proprie initiativa a presedintelui
Adica,presedintele demisioneaza.....Nu se specifica unde se depune demisia si ce se intampla dupa aceasta :!:
Nu exista.....norme de aplicare....... nu se precizeaza cine primeste demisia....cine o aproba si ce se intampla dupa aceea...i se da numar de inregistrare....sau preavizul legal de 30 de zile...... numai un nebun si-ar da demisia din cea mai inalta functie in stat iar asta ar duce la incompatibilitate
A depus un juramant iar in caz ca il incalca inseamna ca nu mai este in totalitatea capacitatilor mintale si automat este demarata procedura de demitere
Cel mult se poate cere un referendum insa pregatirea lui dpdv legal s-ar duce pina dupa expirarea mandatului

eu zic sa-i intrebam pe banciu,pe turcescu,pora,maestrul cristoiu,astia le stiu pe toate!
si daca nu au raspuns convingator,sa le spunem noi,cei de pe stuparitul cum sa faca!
PS:n-ai sa vezi chiloti pe broasca!
jr2

Mesajde modigliani » 27 Iun 2014, 16:24

jr2 scrie:PS:n-ai sa vezi chiloti pe broasca!

Asta-i culmea !!! :shock: :shock: :shock:
Cum dracului sa nu vezi ? Doar ca-i poarta pe dupa ureche , pe post de casca de inot !
Fişiere ataşate
broasca cu chiloti.jpg
modigliani

Mesajde jr2 » 27 Iun 2014, 17:48

Ioan Guist scrie:
csaa scrie:Ce usor pui tu etichete!

....
Da !. stiu ca suna ...aiurea.Insa oameni cu mintea la ei si cu ...dor de tara de altfel, glasuiesc astfel : E atat de ...buboasa si canceroasa zona extra carpatica ca ..nu mai au nici-o sansa.

ai,ma!
da' fainosag mai aveti voi in ardeal?
geomoralistule!
jr2

Mesajde Jean Valjean » 27 Iun 2014, 17:59

Bambucha scrie:
namzeb scrie:...iar referitor la doctorate sa fim noi sanatosi citi si-au luat doctoratul cu lucrari facute de altii.Cu respect

In lumea civilizata copierea unui doctorat este o forma grava de furt!!
Minimalizarea unei astfel de fapte oglindeste starea de impotenta a mentalitatii noastre

Te-ai intrebat cati dintre cei care minimalizeaza aceasta forma grava de furt stiu ce inseamna un doctorat? Oare stiu ei cum se obtine, in mod normal, un asemenea titlu?
Stiu ei cati ani de studiu sunt necesari pentru a ajunge sa-ti sustii lucrarea in fata unui juriu?
Te-ai intrebat de ce cei care gandesc in parametrii acestia sunt majoritar de stanga? Clopotul lui Gaus iti spune ceva? Si de ce dreapta pleaca din start cu un handicap?
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde Cristian IONITA » 27 Iun 2014, 18:06

probleam reala, grava si importanta este data mai degraba de meteahna noastra ca si popor de a evita responsabilitatea

http://www.contributors.ro/editorial/su ... parlament/

adevarat ce spune in articol .... ce nu spune insa este ca situatia de acum nu e impusa cu japca de cineva din afara ci pur si simplu e consecinta a actiunilor noastre ca popor (societate)
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde jr2 » 27 Iun 2014, 21:51

Cristian IONITA scrie:probleam reala, grava si importanta este data mai degraba de meteahna noastra ca si popor de a evita responsabilitatea

http://www.contributors.ro/editorial/su ... parlament/

adevarat ce spune in articol .... ce nu spune insa este ca situatia de acum nu e impusa cu japca de cineva din afara ci pur si simplu e consecinta a actiunilor noastre ca popor (societate)

background autorului acestui articol il indreptateste sa fie virulent cu institutia parlamentului,din urmatoarele motive:
-nomenclaturist comunist de frunte,unde marea adunare nationala era ce era
-dupa revolutie,oportunismul acestui individ se manifesta in toata spendoarea sa:membru pnl,trecut subit in fruntea unui serviciu de informatii,prim-ministru+functii la diverse organisme internationale care nu au nimic de a face cu interesele poporului roman
-si COLAC PESTE PUPAZA,ESTE DEMIS DE PARLAMENT!
-+coana joitica contracte grase cu petrom in timp ce el era sef sie
cine sa-l creada?
jr2

Mesajde Jean Valjean » 27 Iun 2014, 22:34

Eu si multi altii.
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde jr2 » 27 Iun 2014, 23:09

Jean Valjean scrie:Eu si multi altii.

cam putini si nesimnificativi! sub marja de eroare statistica(vezi rezultatele alegerilor euro)
el uraste visceral institutia parlalamentului,parlament care l-a dat jos din fruntea bucatelor,cu toate ca acel parlament avea la acea data alta configuratie!
nu pot sa-l cred pe acest individ sub nicio forma!
el nu reprezinta pe nimeni!
jr2

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE