Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: cum se roiesc albinele

Mesajde proapis13 » 28 Iun 2014, 16:38

Mircea_63 scrie:...Mariane, este pagina lui personala. :!: N-avem nici un motiv sa o inchidem.

Scuze,dar remarca mea era adresata colegului bursuc....sincer,dupa numele dat topicului nu seamana a pagina personala ;)
pun pariu ca nici macar initiatorul topicului nu a stiut asta :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde ioan72 » 28 Iun 2014, 20:28

multumesc pt indrumari mircea_63, asa ma gandeam si eu sa fac!!! nu s a nascut nimeni invatat!!!
"In cele necesare unitate, in cele indoielnice libertate si in toate iubire"
ioan72

Mesajde ioan72 » 23 Aug 2014, 18:58

nu am divizat nimic anul asta, sunt fffrumosi pe 9 si 10 rame. am fost in pastoral cu baietii sa vad cum e, am mai invatat si cate ceva din tainele albinelor... la anul dc Dumnezeu ne va binecuvanta cu vreme buna, poate mai fac 1-2 din cele 3 fam. si mi a mai promis cineva 2 roi ( pt fam mea e bn) si la cat de profesionist sunt nici nu pot avea pretentii mai mari :lol:
"In cele necesare unitate, in cele indoielnice libertate si in toate iubire"
ioan72

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?