mirceas scrie:"Multi veniti, putini chemati"
dicu.ion57 scrie:Mircea ,eu i-mi cam dau seama ce a vrut sa spuna Paganel ..cu multi veniti putin chemati.
Daca este vorba de vreun parastas ,cam asa se intimpla,dar fiind apicultori ,sia inceput miscarea in pastoral la floarea soarelui ,cind ne asezam pe un loc zicem da Doamne sa fim numai noi,iar cind mai apare citeva pavilioane s-au si pe jos ,Paganel a zis bine ,asa ca din punctul meu de vedere i-l inteleg, iar daca gresesc i-l rog sa ma scuze.
modigliani scrie:Neica , amu' pe bune , ..... cu sau fara sampon pe post de spritz , ce-ai vru' sa spui cand ai dat iama-n NET cu ineptia asta de topic ?
Te-ntreb pentru ca am luat o gura de sampon , si fac spume daca nu ma lamuresti . Desi-ti va fi foarte greu sa ma faci sa inteleg .... ce si cum ai gandit la momentu' ala . Fatidic i-as spune de-as fii in locul dumitale , dar asta n-are mare importanta . Important e sa ma lamuresc io ( si niscaiva baieti de p-acile de le-a dat "cu zecimale " , ca si mie , cand am accesat topicu' cu bucluc )
Adicatelea cum MULTI VENITI , PUTINI CHEMATI ???
mirceas scrie:PAGANEL scrie:Noi radem, dar baiatu asta cred ca sufera. Nu si-o fi facut toate vaccinurile? La muscat curca, sau vreun caras cand a fost la pescuit? Il cunoaste cineva? O fi nevoie sa sunam la 112? Ce simptome ai nene?
Domnu' "Paganini" la salvare suna dumneata cu tot neamu' soimarestilor, ce nu ati inteles din expresia " Multi veniti, putini chemati", e scris in limba romana. S-au apucat de albine toti disperatii,crezand ca vor scoate mii de euro din apicultura, dar nu au citit in viata lor o carte de specialitate, ii vezi isi iau din prima cate-o suta de familii de albine, intampina probleme la ele si astepta raspunsurile pe tava. Peste tot numai mesaje care incep cu " stiti mi-am luat niste familii si am problema ....".
PAGANEL scrie:Da nu pot sa inchei, fara sa ma minunez-CUM DE NU AI LOC DE CEI CARE ISI CUMPARA SUTE DE FAMILII ? Lasa-i frata sa faca ce vor cu banutii lor. De asta nu mai poti dormi domnia ta? Stai bland. Daca la inceput banuiam ca ai nevoie de piramidon, acum sunt sigur. Sincer, te compatimesc.
cornelioandanciu scrie:mirceas scrie:"Multi veniti, putini chemati"
Gura "pacatosului"adevar graieste!
mirceas scrie:... " Multi veniti, putini chemati", exprima ideea ca foarte multi s-au apucat de apicultura asa peste noapte dar de fapt nu au aceasta chemare catre albine !!!...
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori