Closcutz scrie:Si ce treaba am eu cu asa-zisele afaceri(daca exista asa ceva)?... Credinta e conexa cu Dumnezeu, iar transmiterea harului functioneza ,,ex opere operato" (independent de starea morala a savarsitorului). Eu stau acum stramb ca sa judec drept...Maria ta declarai prin aprilie ca te duci sa construiesti o biserica![]()
![]()
Imi poti explica succint ce fel de biserica, asa de amorul artei ca sa inteleaga si muritorul(sau taranul) din mine care-i baiul cu frustrarile matale, daca nu e cu banat
![]()
Nu există nici un argument care să suprascrie 2 milenii - dacă vorbim despre voinţa individului putem vorbim şi despre voinţa divină.Closcutz scrie: Credinta este in esenta un act de vointa si nu de ratiune sau mai bine zis supra-ratiune! Exista argumente solide care demonteaza aberatiile cu ,,Iahvistic si Elohistic"
Existenţa funcţiei, respectiv a responsabilităţii există doar în cadrul sistemului care-ţi transmite harul. Aprobarea tacită, prin inacţiune te face părtaş şi responsabil direct. Aşa-zisele afaceri? Chiar doriţi un răspuns la aşa o provocare?Closcutz scrie:Si ce treaba am eu cu asa-zisele afaceri(daca exista asa ceva)?... Credinta e conexa cu Dumnezeu, iar transmiterea harului functioneza ,,ex opere operato" (independent de starea morala a savarsitorului). Eu stau acum stramb ca sa judec drept...
Closcutz scrie:Si ce treaba am eu cu asa-zisele afaceri(daca exista asa ceva)?...
Closcutz scrie:Maria ta declarai prin aprilie ca te duci sa construiesti o biserica. Imi poti explica succint ce fel de biserica, asa de amorul artei ca sa inteleaga si muritorul(sau taranul) din mine care-i baiul cu frustrarile matale, daca nu e cu banat
Closcutz scrie:Pina una, alta poate vi-l arat si pe ,,Statica", e un personaj foarte nostim, dar trebuie sa mai creasca( pina atunci nu-l leaga de tizul lui decat mirosul pe care-l emana: unul cand vorbeste, altul cand se...).
State scrie:In alta ordine de idei, preasfintia ta Closcutz(De unde vine acest nick-name? E sot de closca?)...daca tot te-am prins la tabla, vreau sa te intreb ceva si anume:
Tu (in calitate de popa) care ar trebui sa dai exemplu prostimii care se lasa calcata in picioare, ti se pare morala aceasta afirmatie facuta pe pagina dumitale ?Closcutz scrie:Pina una, alta poate vi-l arat si pe ,,Statica", e un personaj foarte nostim, dar trebuie sa mai creasca( pina atunci nu-l leaga de tizul lui decat mirosul pe care-l emana: unul cand vorbeste, altul cand se...).
Eu, personajul ala rau(cred ca asa gandeste capusorul matale) ar fi trebuit sa intervin, sa-ti dau replica adica, dar n-am facut-o, pentru ca ti-am respectat dorinta de a nu-ti mai scrie pe pagina personala.![]()
Acum facand un pic de comparatie intre un popa si un indracit, faptele caruia ti se par morale sau imorale ?![]()
Vezi, asta se intampla cu toata ceata voastra de power-rangers, numai ca nu va convine cand o luati in barba. Aveti pretentia ca mereu sa fie ca voi. Ei bine, vi s-a cam dus vremea.
Closcutz scrie:Dle State( daca numele si localitatea nu prea iti place sa le divulgi, fiindca esti sub acoperire) ia aminteste-ti cum fara sa te invite careva, ai intrat la mine in batatura sa gusti ,,putina dulceata"(ca cetatean roman folosesc limba romana cum imi place) fara sa te provoc, fara sa ne cunoastem, fara sa fi discutat vreodata.
Closcutz scrie:Cand faci bascalie, nu respecti pe nimeni, pui imagini defaimatoare(la adresa mea) si ai pretentii ca esti mare reformator, elevat, manierat si intelectual pe deasupra, cred ca ar trebui sa-ti nuantezi un pic iesirile!
Closcutz scrie:Daca vrei sa faci un ban ,,negru" te invit maine dimineata pe la 3 la carat de stupi( is roiuri acum sa nu te plangi). Vrei afaceri necurate, vii linga mine si seara esti mai negru decat etiopienii!
Closcutz scrie:Poate lucrezi cu BOR (sau poate ca nu), dar lasi impresia ca musti mina care te hraneste. Daca tot ajuti la spalarea banilor murdari, de ce nu faci un autodenunt.
Closcutz scrie:Cand vei munci cot-la-cot cu mine un sezon, atunci ai voie sa-ti dai cu parerea cum imi castig eu banii sau ce pregatire am!
Closcutz scrie: Eu n-am declarat ca esti in vreun anume fel, iar la sectiunea Membrii forumului, topicul Curierat intern ai declarat in aprilie, ca ai fost sa construiesti o biserica!!! Asa ca mai usor cu pianu pe scari, cu afirmatii de genul ca,,erai impartasit"!
State scrie:Cu cea mai mare placere, insa vin in interes de serviciu si trebuie sa finalizez o biserica pana seara. Apoi inapoi spre casa. In cazul in care termin pana la ora 16, trag o fuga sa vad hala din varful dealului. Te rog sa ma crezi ca sunt presat de timp...
Closcutz scrie:Cand vei munci cot-la-cot cu mine un sezon, atunci ai voie sa-ti dai cu parerea cum imi castig eu banii sau ce pregatire am!
Closcutz scrie: Nu ti-am scris niciodata vreun mp!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori