Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Demisia presedintelui

Mesajde MIHAI BALS » 28 Iun 2014, 00:01

Jean Valjean scrie:Eu si multi altii.

tu SI CU MAI CINE?
voi nu vedeti ca o luati in freza MEREU!
MIHAI BALS

Mesajde Mircea_63 » 28 Iun 2014, 00:20

Chiar si daca Jean Valjean ar fi singur, e dreptul lui sa aibe propria opinie, parere, voteaza cu cine vrea!

OK?? Fie si de-al dracului, eu votez Jean Valjean! MeReU
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde csaa » 28 Iun 2014, 08:42

Mircea_63 scrie:Chiar si daca Jean Valjean ar fi singur, e dreptul lui sa aibe propria opinie, parere, voteaza cu cine vrea!

OK?? Fie si de-al dracului, eu votez Jean Valjean! MeReU

Corect!
csaa

Mesajde ioanpuiu » 28 Iun 2014, 08:50

jr2 scrie:cam putini si nesimnificativi!

Puţini ? ... poate, dar nu nesemnificativi.
După cum pui problema, eşti interesat doar de cantitate, fără alte exigenţe.

____________ nesemnificativu' ;)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde jr2 » 28 Iun 2014, 19:36

traim in democratie,nu in dictatura!
in ceea ce il priveste pe mru,e calare pe un cal mort!
fost membru al cc al utc,fost presedinte al uniunii asociatiilor studentilor comunisti din ro,fost director al unui institut de studii al sionismului din austria?! fost primul sef al unui guvern trantit la motiunea de cenzura,neocupand nicio functie ca urmare a unor alegeri-pe toate functiile fiind numit!
total nesemnificativ din pv al intereselor poporului roman!
PS:ptr calitate nu avem unitate de masura,ci doar niste autosupraevaluari,de genul "lauda-ma gura,ca de aia iti dau imbucatura!
jr2

Mesajde ioanpuiu » 29 Iun 2014, 15:40

În loc de răspuns la întrebarea " tu SI CU MAI CINE? "

Cine ar fi bănuit, în urmă cu cîtiva ani, că dincolo de tot ce ne desparte pe mine şi pe Cristi Ioniţă, avem şi locuri comune ?
Notasem deja articolul, nu atît pentru conţinut - unde autorul spune nişte adevăruri - cît pentru comentariile la el, din care citez unul:

Mara spune:

26/06/2014 la 22:27

Știți de ce nu mai e nimeni interesat de aceste subiecte, fierbinți dealtfel si care chiar reprezintă miezul raului ? Pentru ca toate discuțiile, pe orice front public încep si se termina cu ei ( politicienii). Ca si cum restul populației nu ar mai exista. Pur si simplu noi nu mai existam. Suntem noi ( populația ) si ei ( politicienii) . Noi cu ale noastre, despre care nu mai vorbește nimeni si ei cu ale lor. Începeți orice discuție din celălalt capăt. Restul s-a uzat, este stereotip. Ma gândesc ca poate doriți sa va audă si cei care s-au ținut deoparte pana acum. Invatati-i pe oameni sa se asocieze, invatati-i sa caute biroul parlamentarului pe care l-au votat, măcar la oraș. Nu spun sa faceți dumneavoastră educație civică întregii populații ignorante,dar repetate lucrurile acestea de catre politicieni, de catre jurnaliști, de o cincime de ori fata de cât se rosteste numele Basescu sau Ponta, picătura cu picatura , vor capătă sens si veti avea la ce sa faceți referire la un moment dat. Poate ca de fapt, vremea dvs. veni peste 10 ani. Atunci despre ce o sa vorbim? Sau între timp veți fi abandonat fiindcă n-a fost sa fie in acest an?
De fapt, ceea ce încerc sa va transmit este sa încercati sa captati atenția prin altceva. Tot aștept sa-mi redea cineva încrederea, speranța. Toate cuvintele se pierd intr-un discurs care începe si se termina cu Ei,nu cu noi. Vorbiti cât mai des, cu NOI, despre Ei.
Provocați-ne, încercati-ne! Așa cum sunt parlamentari cumsecade si bine pregătiți, așa sunt si cetateni normali, bine informați , bine pregătiți cărora li se consuma vietile, puterile, tinerețile. Toata lumea astăzi caută bani. Bani nu mai sunt, dar se risipește o resursa imensa a acestei tari, resursa umană. Si ce este mai trist, este ca piere generația ceauseilor din care fac si eu si dvs. parte, ori de o astfel de generație, atât de numeroasa si Instruita cred ca Romania nu va mai avea parte niciodată.
Acum am pus tunurile pe dumneavoastră ca v-am prins pe-aici. Sa nu va para rău, puteți veni mai des, ca nu muscam.

Cum d*acu ne-am pricopsit cu panaramele astea de politicieni, cînd asemenea oameni "zac" neştiuţi, necunoscuţi ? ...
Pentru evitarea unor evntuale confuzii şi pentru ca întrebarea tu SI CU MAI CINE să nu rămînă fără răspuns,

___________ noi, şi alţii mai buni ca noi :)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde proapis13 » 29 Iun 2014, 15:49

cornelioandanciu scrie:Stai linistit, ca dupa cum merg lucrurile la noi in tara toti presedintii au fost "numiti"! Bineinteles ca nu de popor!

La cate discutii ,,tet a tet'' au fost intre Ponta si cancelarul german si care,apropo,nu au fost date publicitatii,ma mira faptul ca nu a fost deja numit presedinte...De partea cealalta cancelariile europene doresc la conducerea Romaniei un personaj ,,curat'' dpdv politic si acela este Iohanis
Se doreste oare ca Romania sa fie condusa de un presedinte din opozitie la fel cum e condusa acum de Basescu ???
Gurile rele spun pe la colturi ca daca in finala prezidentialelor ajung Ponta si Iohanis,cel din urma v-a castiga..... ;)
De partea cealalta nici Crin nu v-a sta cu mainile in sin...cu toate ca si-a pierdut din credibilitate odata cu demisia atunci cind s-a suparat ca magarul pe sat
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Dragos2006 » 29 Iun 2014, 18:04

Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde modigliani » 29 Iun 2014, 18:13

Dragos2006 scrie:UN blog de citit , eventual de inteles !

"Adanc" ! ;)

Noi , Manele , ..... mai greu cu intelesu' ! Cand si cand sa mai dai p-acilea , sa ne inveti si pe noi , naibii !
Vorb' aia , tu , mare doftor cu studii facute la vremuri de "bruma de zapada" , intelegi unde noi doar cascam ochii ca fraierii !

Ce sa-i faci , frate ? Nu toti avem fuckultate ca tine .....
modigliani

Mesajde jr2 » 29 Iun 2014, 18:20

nu e nicio surpriza!
si ala cu fata cu ''succesuri" zicea ca invatamantul romanesc produce......! stia omul ce spune! avea ezemplu in famelie!
astia la care se se face referire in articol,sunt produsii reformei lui funebru,ala fara diploma de bac!
jr2

Mesajde Donbazil » 03 Iul 2014, 16:12

jr2 scrie:traim in democratie,nu in dictatura!
in ceea ce il priveste pe mru,e calare pe un cal mort!
fost membru al cc al utc,fost presedinte al uniunii asociatiilor studentilor comunisti din ro,fost director al unui institut de studii al sionismului din austria?! fost primul sef al unui guvern trantit la motiunea de cenzura,neocupand nicio functie ca urmare a unor alegeri-pe toate functiile fiind numit!
total nesemnificativ din pv al intereselor poporului roman!
PS:ptr calitate nu avem unitate de masura,ci doar niste autosupraevaluari,de genul "lauda-ma gura,ca de aia iti dau imbucatura!

Sal'tare!''
Multe s-au scris p'aici da una s-a omis: MRU e de-al "nostrii" :evil: !....Adica nu-i "goim", deci corespunde :idea: ....
Baiu naibii e ca din nenorocire totusi vor fi alegeri in tarisoara asta si poate tzugulanii vor deschide ochii.....
Sal'tare!
Donbazil
Donbazil

Mesajde akmm » 04 Iul 2014, 07:25

Donbazil scrie:Sal'tare!''
Multe s-au scris p'aici da una s-a omis: MRU e de-al "nostrii" :evil: !....Adica nu-i "goim", deci corespunde :idea: ....
Baiu naibii e ca din nenorocire totusi vor fi alegeri in tarisoara asta si poate tzugulanii vor deschide ochii.....
Sal'tare!
Donbazil

Cam asta zic si eu.Poate deschid ochii si voteaza exact pe cine nu trebuie.
Sunt de parere ca suntem in impas.Abia acum cand nici un candidat nu este de fapt prezidentiabil, si asta numai datorita faptului ca nu se pot ridica la nivelul celui de dinainte, e importanta inspiratia.
Si mai sunt de parere ca nu e nevoie sa ne aratam inteligenta reinventand roti pe care altii le-au aruncat la gunoi demult.
Cred cu tarie ca ne trebuie un om care sa lase bulgarele sa se duca la vale.
Si mai sunt de parere ( mai mult speranta) ca oricine va incerca sa opreasca bulgarele, va fi strivit.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Dragos2006 » 04 Iul 2014, 08:45

In primul rand ne trebuie legea lustrației astfel incat odata cu Basescu sa plece TOTI de pe scena politica !

PS. MRU este cu cel putin o clasa peste toti prezidentiabilii dar la alegeri in cel mai fericit caz va atinge 4%. E o problema universala cu democratia , cat timp sunt mai multi prosti decat inteligenti vom avea conducatori pe masura. Astfel am ajuns sa alegem intre doua rele in loc sa alegem intre doua bune ....
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde State » 04 Iul 2014, 11:06

La Multi Ani Gogoasa ! Sa fii iubit!
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde ignatov andrei » 04 Iul 2014, 11:19

Dragos2006 scrie:Astfel am ajuns sa alegem intre doua rele in loc sa alegem intre doua bune ....

Eu zic asa:
- intre MAI MULTE rele, in loc de doua bune!
ignatov andrei

Mesajde joohny » 04 Iul 2014, 12:44

Va salut.Peste 100 ani Base o sa fie pe locul 2 (dupa Ceausescu) in topul celor mai iubiti presedinti,si tot peste 100 ani vom avea din nou un presedinte ca,Base.Sanatate.
joohny

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE