TDI scrie:Pib-ul Germaniei e de vreo 30 de ori mai mare decât al României; daca am munci de 100 de ori mai mult i-am ajunge in 2,3 ani .....
Total eronat ! Nu i-am ajunge din urma . Cel mult am ajunge unde sunt ei acum , pentru ca ei doar n-o sa se opreasca - asa cum spuneam ieri - sa se-adune-n crasme dimineata la sapte la una mica , sa-i ajungem noi din urma .
Ei se duc inainte , nene ! Noi ..... PLM , asteptam ca dobitocii din patru-n patru ani ca noul ales nush ce minune sa faca !
Fratilor , pe Dumnezeu de l-am alege presedinte tot aici ne-am afla .
VOUA NU VA ESTE LIMPEDE CA POPORU' E PROBLEMA ??? NU PRESEDINTELE !!! Asta nu-i popor de condus de om nascut din mama ! Puteti sa-mi spuneti voi orice !
Ce dracu' o tot dam de gard cu patriotism d-asta gratuit ? Cu putine exceptii suntem un popor de putori !
Si chiar de-am munci cu totii pe branci ..... tot n-am face nimic ! Pentru ca suntem si-un popor dezbinat ! Acuma nu ma aburiti cu ce-ati invatat voi la istorie ! De ce ? Pai pentru ca romanii au vrut terenurile inapoi - de exemplu .
Sa le are ? Sa se adune in asociatii ? Sa ia toti la gramada o combina , o treieratoare ? Macar un tractor ?
Nu nene ! Au vrut terenurile sa le vanda ! Sa-si ia masini ciumece , sa-si faca case cu cat mai multe camere ! Cu centrale de nu au fost in stare sa le intretina mai mult de cinci ani .
Si-acum , perfid ( ca sa nu zic dobitoceste ) barfa lor preferata in crasme este cu referire la faptul ca "
"Au venit aia si ne-au cumparat tara ! " Pai normal , in PLM , c-au venit aia s-o cumpere ! DOAR AIA AVEAU BANI !
S-a gandit vreunul dintre voi , cate hectare si proprietati din Romania ( din totalul cuprins intre granite ) NU MAI APARTINE VREUNUI ROMAN ? Cat la suta din Romania are proprietar de alta nationalitate ? ( PF , SRL , SA , Concern , etc . Nu conteaza .... ) Va spun eu : ENORM !!! Mult mai mult decat sa ramaneti cu psihicul in parametri daca ati afla cat !
Aia n-au dat in cap la drumu' mare , fratilor ! Aia au cumparat cu banu' jos . Si , perfect adevarat , au prostit prostimea . Da' cu ce-s ei de vina ca prostimea-i proasta ?
Vreunul din voi va bucurati de inteligenta adversarului la un meci de sah ?