MIHAI BALS scrie:constatare:
-um om sanatos la cap nu poate fi stupar!
Pentru asta pretind drepturi de autor.
Salut Mihai!
MIHAI BALS scrie:constatare:
Florin Dobre scrie:MIHAI BALS scrie:constatare:
Pentru asta pretind drepturi de autor.![]()
Salut Mihai!
MIHAI BALS scrie:alooo,domnu,da matale ce experienta ai frate in MEA?
0,nu?
atunci?
ciocu mic,AICI!
activ scrie:@jonny_it ... fără caterincă, ai NOTA 10, asta e ideea.
Parerea mea e că contrele aste scot incet dar sigur informatii, secrete, chichiţe pe forum ... lucru care nu-i rău deloc.
Părerea mea e că contrele astea scot informatii
Adi Hodis scrie:MIHAI BALS scrie:alooo,domnu,da matale ce experienta ai frate in MEA?
0,nu?
atunci?
ciocu mic,AICI!
Da domnu Bals, ma conformez pentru ca se pare ca nu am reusit sa ma fac inteles.
Ba mai mult, cine sint eu sa vin cu contre si pentru dumneavoastra ?. Contre din care chiar domnul Activ, pardon, domnul Alin Toader sustinea ca iese ceva bun.activ scrie:@jonny_it ... fără caterincă, ai NOTA 10, asta e ideea.
Parerea mea e că contrele aste scot incet dar sigur informatii, secrete, chichiţe pe forum ... lucru care nu-i rău deloc.
Părerea mea e că contrele astea scot informatii
Asta daca sint altii implicati ... nu dumnealui, ca ia foc.
Asa ca eu, ala care sint neșcolit si sclavul pe plantatiile altora ... sa îndraznesc sa va pun aceeasi intrebare si sa va dau acelasi ordin ?. Nuuu, mai bine va respect ordinul.
Ca nu mai iese ceva bun din contre.
MIHAI BALS scrie:Adi,suntem olteni,luam foc repede dar...e de paie!
akmm scrie:DIn pozele prezentate trag concluzia ca MEA este un stup friguros...
De fapt acolo ori avem botci si pe podisor, ori populatie numeroasa ce nu are ce face din cauza vremii ori pur si simplu lipsa de mancare, adica nefiind satule nu au nici solzisori pe burta pentru a construi faguri.
cornelioandanciu scrie:Oricum este o treaba interesanta cu acest stup, merita atentie.
vslsilviu scrie:Imi pare rau ca trebuie sa asistam cum o discutie transforma o cutie de albine intr-un bideu. Chiar daca nu detin astfel de cutii si poate ca experienta mea tinde spre zero, bunul simt inca il am acasa. Intial am crezut usor deplasata interventia lui Adi, dar atunci cand in spate se ascunde o idee de afaceri si nu ceva constructiv legat de aceasta lada (hai sa arat cat de buna este lada mea, ca poate se gasesc unii care sa o cumpere - cred ca era mai civilizat, daca se pleca de la aceasta idee; cu argumente pro si contra). In acest moment este doar o discutie oarba in care nici macar nu mai este vorba de lada (poate ca nu ar strica "curatat" acest topic).
Incep sa aud din ce in ce mai des afirmatia "decat sa cresc albine/produc miere mai bine vand cutii".
Un exemplu a mai fost si anul trecut... legata de deloni... albina mica, iernare pe nu mai stiu unde, "fara tratament" etc. ... asta pana cand a inceput afacerea. Daca atunci posta si de 3-4 ori pe zi (minim) legat de acest subiect... acum liniste si pace ("Voi face un film sa vedeti cum merg lucrurile...nici urma de botci...construiesc fara foaie fara probleme..unul din ei cere corpul 4" ... etc.). Nu mai spun ca produce aproape orice tip de lada, fara sa mai aiba vreo problema. Afacerea e afacere. Nu am nimic impotriva celor care produc lazi, care muncesc... TOATA STIMA MEA, dar va rog sa respectati pe cei de pe forum si forumul in mod special.
Nu cred ca nea Gica, Janesse si (din fericire) multi altii sa fi venit vreodata cu un topic asa de "efervescent" fara sa aiba in spate zeci de argumente obtinute in ani buni de practica. Daca ma gandesc la ce replica ar fi dat/ar da cei la care fac referire la acest topic... probabil ca Adi a fost rezervat.
Va rog, in numele celor care incercam sa deslusim tainele acestui domeniu, separati producerea de lazi de cresterea albinelor!
BUNKA scrie:O sa mai scriu asa 2-3 randuri din an in paste la obiect, in rest doar filme si poze...ce-i prea mult strica, sau cu alte cuvinte am ajuns la concluzia ca multi nu merita sa afle prea multe legat de ce exerimentez eu...care are intradevar dorintza de a invatza o sa puna mana si o sa studieze si o sa exerimenteze singur.
Ca sa dai pe tava, mura-n gura niste chestii si dupa aia sa fii si injurat nu mi se are o afacere...si mi sa intamplat asa ca....
Sa spunem ca e un fel de lasare la vatra...
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori