State scrie:In partea stanga este puietul de trantori. Diferenta o observi si tu.
La tine functioneaza motorul de cautare "Gugal" ? N-am curaj sa intreb de carti.
proapis13 scrie:State scrie:In partea stanga este puietul de trantori. Diferenta o observi si tu.
La tine functioneaza motorul de cautare "Gugal" ? N-am curaj sa intreb de carti.
Vad ca la el nu functioneaza multe....![]()
La viteza cu care a primit raspunsul trebuia sa-ti fi multumit...atunci...
de carti l-am intrebat si eu.....
Ovidiu123 scrie:proapis13 scrie:State scrie:In partea stanga este puietul de trantori. Diferenta o observi si tu.
Vad ca la el nu functioneaza multe....![]()
La viteza cu care a primit raspunsul trebuia sa-ti fi multumit...atunci...
de carti l-am intrebat si eu.....
Nu stau foarte mult in fata calculatorului!Nu ma intereseaza foarte mult google,tocmai de aceea am intrat pe forumul acesta ! Am nevoie de pareri/sfaturi avizate de cineva care trece zilnic prin asa ceva! SUNT INCEPATOR! Multumesc pentru raspunsuri!
Ovidiu123 scrie:Nu stau foarte mult in fata calculatorului!Nu ma intereseaza foarte mult google,tocmai de aceea am intrat pe forumul acesta ! Am nevoie de pareri/sfaturi avizate de cineva care trece zilnic prin asa ceva! SUNT INCEPATOR! Multumesc pentru raspunsuri!
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori