Cred ca sunt atins si eu

.Salut. Sunt Danut, sufar de albinita

Deja ma striga prietenii bondaru, trantorul.. Ma trezesc sa beau cafeaua si citesc pe forum ce sa mai scris. Seara, intai caut mesaje necitite si pe urma ma bag in pat. Factura la tel. oscileaza intre 250 si 450 lei pe luna. Cum il prind pe unu care stie ceva despre albine, sau macar are rabdare sa ma asculte, numai despre albine vorbesc. Partea frumoasa este ca si sotia sa molipsit. Am un roi pe balcon cu galetuta pe capac, da pana nu le torn putin sirop pe rampa de zbor, nu ma simt bine. Si ele sau obisnuit cu asta. Daca stau pe scaun langa ele si aprind o tigare cat le privesc, deja ies pe rampa si asteapta siropelu. Roiu asta ma mai linisteste. Fiind putine si linistite, pot umbla la ele in tricou si chiloti. Sa mai spun ca ma uit pe rame si de cate 3-4 ori pe zi ? Ca le iau pe mana si vorbesc cu ele? Ca nu am fost la pescuit nici macar o zi? Eu care dormeam in balta, pe cate 20 de lansete cate o saptamana? Cand ajung la tara unde am albinele, intai stau si ma uit la ele. Umblu pe la ele, mai fac curat in jurul cutiilor, iar cand termin, stau in fata urdiniselor si le privesc minute in sir. Atunci sa fii langa noi. Turuim, eu si sotia si facem observatii si stabilim cam ce va trebui facut data viitoare si iar comentarii, cu agenda in fatza. Drogati cu albine.