Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL

Mesajde petru71 » 23 Iul 2014, 16:29

redoo,

buna postarea cu Green Day. Multam !

petru71

Mesajde petru71 » 23 Iul 2014, 16:35

...daca tot mi-ai amintit de ei, uite-o si pe a doua...
Cea pe care ai postat-o tu n-am mai vazut-o.

petru71

Mesajde petru71 » 23 Iul 2014, 23:39

LU', asta-i a ta !

Ca de obicei, calitatea lasa de dorit, dar cine naiba asteapta calitate audio/video din '79 ?

Cu drag,
Pitar
petru71

Mesajde petru71 » 23 Iul 2014, 23:53

Cu "nebuna frumoasa" inchei pentru astazi.
Noapte buna !

petru71

Mesajde redoo » 24 Iul 2014, 07:03

un mix de la noi....

unul de la ei...
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde redoo » 24 Iul 2014, 07:10

Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde ignatov andrei » 24 Iul 2014, 19:50

Parca ieri aveam 20 de ani... va ma amintiti?!?

Sa va traiasca copiii!
ignatov andrei

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 25 Iul 2014, 00:41

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 25 Iul 2014, 00:46

- Deci, Pitare, consideri ca sunt o femeie plangacioasa, asai ?

Ei bine, afla ca de fapt sunt...Nobody's Wife ! ;)

LU' 8-) :D
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde ignatov andrei » 25 Iul 2014, 07:29

LUPU' ALBINELOR scrie:Ei bine, afla ca de fapt sunt...Nobody's Wife ! ;)

Mi-ai frant inima... :(

ignatov andrei

Mesajde modigliani » 25 Iul 2014, 18:10

petru71 scrie:D-le ioanpuiu,.......Poate lasi dracu' contrele cu Pictoru' de-o parte si te intorci la ceea ce faceai, adica sa pui in puii mei muzica buna !
.................................................
Toti o facem, mai mult sau mai putin, in functie de conjunctura, de propriile frustrari, etc.

Aici ai dat-o-n ciunga da-aia proasta ! In Gumela !
E problema ta , neica , cat esti de frustrat in fata lu' alde Puiu . Te invit respectuos sa nu ma mai amesteci cu multimea in care te scalzi zi de zi . Dracu' sa ma ia de dilau , cum-necum am statut aparte in Stuparitul ! Nu-ti pot permite sa ma privezi de acesta printr-un comment de tot kkt-ul ! Ca n-am cum ! ( iar aici ai voie sa pomenesti despre mine ca-s cu limba ascutita . Mi se rupe ! Asa am intrat acilea amu' niscaiva ani , asa i-am dus , ...... n-am niciun chef sa renunt la asta de dragul tau . In fond imi esti ...... nimic ! )

Mi se fix rupe mie de figurile din capu' Puiului jignit d-aiurea ! Mi se fix rupe mie de complexele astora ca el care nu mai contribuie pe forum din ...... "pretiozitate'' atinsa de ascutimea unei limbi pictoricesti ! Asta s-a ofuscat direct ca vacaru' pe sat ! N-a suportat el , domle , ca un "fraier"ca mine sa se impuna prin a nu-i da lui "medaliile" aferente "pretioaselor"contributii ....... in muzica de jazz . Ori io nu-s agariciu ala de sa dea pe spate una-doua ! Asta sa va puneti la semnatura !

Cine PLM i-a interzis lu' Puiu sa mai posteze pe VRS ...... in afara de orgoliile lui incomensurabile ? E problema lui , nene , despre cum si-n ce fel mai aduce o zdranganea muzicaloida ! Nu si a mea .......

............................

Acestea fiind spuse - trecand si prin altele - La Revedere Stuparitul !

..................................

Petrica 71 , ai voie sa fii frustrat , ai voie sa pomenesti despre asta , ...... insa , neica , nu-ti imagina vreodata ca ma poti avea partener la frustrarile tale ! Traiesc extrem de fericit in ..... prezenta mea !

Te rog frumos , nu ma mai asocia meschinelor tale trairi .........
modigliani

Mesajde petru71 » 25 Iul 2014, 23:51

petru71 scrie:D-le ioanpuiu,
caut o piesa pentru tine de ceva zile, ca nu-i deloc usor cu tine... :mrgreen:

Poate lasi dracu' contrele cu Pictoru' de-o parte si te intorci la ceea ce faceai, adica sa pui in puii mei muzica buna !
Ca eu zic ca Pictoru' asta nu-i baiat rau, are doar draci, o limba ascutita si o mai ia pe aratura cateodata.
Toti o facem, mai mult sau mai putin, in functie de conjunctura, de propriile frustrari, etc.
Eu zic sa mergem inainte cu muzica. Cu totii...

Uite si piesa pentru tine...

Cu drag,
Pitar

Pictore,

ai scos din context exact ce ti-a convenit ca sa poti sa mai faci un pic de scandal ieftin, evident - impecabil gramatical, etc...
A fost strict alegerea ta, la un demers al meu cat se poate de impaciuitor, asa cum se poate vedea si din postarea mea integrala.
Asa cum am mai spus cu ceva vreme in urma, pe mine nu o sa ma vezi nici tu, nici altul, implicat in spectacolele de 2 bani din acest forum.
Orice rahaturi mai ai de gand sa debitezi la adresa mea (desi chiar nu aveai nici un motiv, poate doar lipsa acuta, crasa, a oricarui simt al umorului), o sa te rog sa le debitezi in mesageria mea privata.
Acolo o sa-ti raspund, in masura in care o sa am chef de aiurelile tale.
VRS-ul va ramane asa cum merita, adica doar muzica buna, fara aiureli, fara defulari de 2 bani, fie acestea ale tale, ale mele, sau ale oricui.
Te rog la fel de respectuos sa nu incerci nici un fel de dialog cu mine in forum (exceptand ceea ce vom clarifica, ca doi barbati, in privat), pentru simplul motiv ca nu-ti voi raspunde.

P.S. Nu te stiu nici pe tine, nici pe ioanpuiu, asa cum nu cunosc personal nici macar o persoana din acest forum.
Oricum, arogant, pretios sau complexat, ioanpuiu a pus multa muzica buna pe VRS si e pacat ca nu mai posteaza.

Crede-ma Pictore, chiar imi pare rau ca te-ai c*cat in scaldatoare in ceea ce ma priveste...

LU', gazda a VRS-ului, imi cer scuze pentru aceasta aiureala.
Alta nu va mai fi, cel putin nu din directia mea...

Noapte buna sa aveti,
Pitar
petru71

Mesajde ioanpuiu » 26 Iul 2014, 07:14

petru71 scrie: ... o piesa pentru tine

Şi cu tine-i greu Pitare, că nu-i aşa simplu.

Pentru mine, prezenţa aici nu e un scop în sine. Caut, ca şi tine probabil, o armonie individuală împlinită, un echilibru perfect, şi cînd nu-l găsesc aici îl caut "afară".
Sunt activ cînd "simt" iar dacă o fac doar din voluntariat, rezultatul face din mine primul nemulţumit.
Frustrări ? ... da, destule.
Îmi lipsesc oameni cu care mă obişnuisem, nu numai din VRS, în aceeaşi măsură în care alţii îmi prisosesc. Vechile "năravuri" ale comunităţii s-au diluat sau au fost înlocuite cu ceva mai modern şi mă adaptez greu.
În afară de asta, aşa sunt eu, nu am stare şi vei fi poate amuzat să afli că primul meu cuvînt cînd am intrat pe Stupăritul, a fost "schimbare"
E greşit să-i pui în cîrcă pictorului tău nerealizările mele şi nici măcar n-a fost singurul. El a alunecat doar pe pata de ulei şi dacă-l ţineam de mînă nu era nici un cîştig pentru nimeni.

În loc să-ţi mai scriu încă o pagină cu explicaţii, îţi sugerez să fii atent la nuanţe. Chiar dacă te-am citat pe tine referitor la ceaţă, Arum Rae a fost pentru Lup (apropo ... eu îi admir stilul insidios de atac ;) )

Ai ales bine tema chiar dacă vara asta e cam ploioasă.

vara din 1935
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 26 Iul 2014, 07:19

O altă vară, de demult

ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 26 Iul 2014, 07:23

Vara pe care ai ratat-o pe VRS http://www.youtube.com/watch?v=mc2vVPV_ZTQ

şi încă una ...
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 26 Iul 2014, 07:26

Vara copiilor

La mulţi ani Bambucha !
ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE