Daca fiecare e liber sa vada ce parte a paharului vrea, atunci eu as spune ca un an ca asta, 2014, m-a ajutat sa am si o altfel de perspectiva, sa privesc biznisul si dintr-un unghi putin diferit, ca mod de abordare...
alt stupar scrie:Altfel, daca tot a fost sa trecem printr-un an precum 2014, consider ca dincolo de niste banale vaicareli cum ca... aia n-a dat, la ailalta a plouat... ne-ar fi infinit mai utila o analiza serioasa despre cat de capabili suntem sa manageriem o stupina intr-un astfel de an asa incat sa o mentinem macar pe linia de plutire
Daca fiecare e liber sa vada ce parte a paharului vrea, atunci eu as spune ca un an ca asta, 2014, m-a ajutat sa am si o altfel de perspectiva, sa privesc biznisul si dintr-un unghi putin diferit, ca mod de abordare...
catalin.profiri scrie:Nota explicativa: Eu nu am pus-o in ianuarie ci la sfarsit de martie. Si am avut zboruri de curatire. Dar pur si simplu a curs printre rame, pe albine.![]()
Data viitoare merg pe cararile batatorite.
alt stupar scrie:Altfel, daca tot a fost sa trecem printr-un an precum 2014, consider ca dincolo de niste banale vaicareli cum ca... aia n-a dat, la ailalta a plouat... ne-ar fi infinit mai utila o analiza serioasa despre cat de capabili suntem sa manageriem o stupina intr-un astfel de an asa incat sa o mentinem macar pe linia de plutire
cristi_vidican scrie:Partea bună e că am prins mierea la cel mai bun preț și zahărul la cel mai mic preț.
Adrian Galofteanu scrie:
Ti-am vazut filmuletul de la rapita si in prima faza m-am cam entuziasmat gandindu-ma ce treaba o sa faci la rapita. Mai tarziu cand am vazut ce vreme a fost la salcam m-am gandit din nou la familiile alea si la cum le-oi fi gestionat........
Acu daca ne-ai spune si noua cate ceva din modul in care ai abordat(si ce planuri mai ai) anul de gratie 2014.........am ramane indatorati.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori