Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ionut vlv

Mesajde Lucian63 » 31 Iul 2014, 15:10

Si i-a inundat stupii vecinului tau? ... sau a apucat sa plece?

Ai mare dreptate ... siguranta inainte de toate! ... si o vorba din popor: gandeste-te si ia in calcul ce-i mai rau intai ... si actioneaza astfel incat sa fie bine in final!
Lucian63

Mesajde sorin_horezu » 31 Iul 2014, 16:23

Apropo de amplasarea stupilor, uitati-va un pic la poza de mai jos. Mai era inca un pavilion la 30m in amonte de camion in aceeasi situatie. Si ieri am vazut un coleg de-al nostru cum "pescuia" lazile din Lacul Bradisor. Doamne fereste-ne de asa ceva.
Fişiere ataşate
20140730_205003.jpg
Pascoaia
Apicultura nu e balada populara sa se transmita prin viu grai ... pentru diversitate CITESTE O CARTE!!!
sorin_horezu

Mesajde Augustin78 » 31 Iul 2014, 18:18

Salut.
Doamne fereste.....asta trebuie tinut minte..
Numai bine.
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde MIHAI BALS » 02 Aug 2014, 00:17

ionut,
ti-am urmarit ultimele postari cu mari emotii!
oamenii buni mai au si noroc!
MIHAI BALS

Mesajde ionut vlv » 02 Aug 2014, 10:42

Mihai,vreo trei zile era sa-mi moara de foame iepurele.morcovul lui era la mine.
acum alta belea,ma bat cu serpii.fiind cel mai ridicat loc ,acolo s-au salvat si ei.
frica nu stiu daca imi e dar ma sperii de ma ia bataiala.
pictore ca si tu te duci pe teritoriu lor si Gica flacaul ca le sti pe toate,ajutati-ma fratilor sa-i indepartez de la camion.
urmarind prognozele meteo,parca as mai sta nitel pe acolo. pana isi mai revine flora(ce a mai ramas) am inceput sa-i injectez cu cate o punga cu "adrenalina" la 4-5 zile.
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
ionut vlv

Mesajde Adi Hodis » 02 Aug 2014, 10:50

:)
Ionuț, eu nu te cred ... șerpi ? :shock: ...
Fa poze si arata-ne si nouă ... vezi sa nu-ti tremure aparatul !.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde ionut vlv » 02 Aug 2014, 10:59

lasa-ma ca numai poze nu le mai facusem.ieri cand am deschis usa din dreapta a cazut de sus de pe rama usii pe scara si a intrat pe o gaura in compartimentul farului.prima data am crezut ca s-a rupt chederul...trebuie sa iau bateriile la incarcat,ce o fi acolo?

in foto,in dreapta camionului e suprafata inundata si in stanga(nu se vede)e Oltul,in spate raul Bistrita,in fata la 800m un alt parau care acum e ditai raul.
Fişiere ataşate
SAM_5926.jpg
Ultima oară modificat de ionut vlv pe 02 Aug 2014, 11:04, modificat 1 dată în total.
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
ionut vlv

Mesajde proapis13 » 02 Aug 2014, 11:00

Cea mai buna metoda de indepartare a serpilor e urmatoarea;
Iei o bucata de cauciuc cat o palma sau mai mare,o legi la capatul unei sirme si ii dai foc.
Dupa aceea o tarasti dupa tine si creezi o granita imaginara sau faci un cerc in jurul pavilionului
Nu vei mai vedea serpi pe acolo pe toata perioada cat vei stationa cu pavilionul
Daca pe distanta de deplasare te intersectezi cu serpii tragi o dira cu cauciucul arzind si pe acolo
De obicei faceam asta cind campam doua-trei zile in Muntii Cernei sa alung viperele :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde ionut vlv » 02 Aug 2014, 11:08

multumesc din suflet!ma gandesc ce or zice aia de la statia de pompare.saracu' le da cu tamaiaza. :lol:
ionut vlv

Mesajde proapis13 » 02 Aug 2014, 11:39

ionut vlv scrie:multumesc din suflet!ma gandesc ce or zice aia de la statia de pompare.saracu' le da cu tamaiaza. :lol:

Cainii latra si ursul trece mai departe....
Poti afuma si in autopavilion,doar cu negrul de fum rezultat din arderea cauciucului,
de nu or fugi serpii cum fuge dreakul de tamaie sa nu-mi zici pe nume :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde ionut vlv » 19 Ian 2015, 18:20

aici am inceput,aici as vrea sa si inchei.e o decizie pe care azi de dimineata nu am putut sa o pun in practica.
azinoapte au fost mai multe telefoane si sms-uri cu nr privat in care mi s-au rastalmacit postari si de acum 5ani,mi s-au adus acuze ,am fost facut in fel si chip.
fratilor nu sunt facut din aluatul vostru si as vrea sa fiu lasat in pace .
tind sa cred ca urzeala asta a fost din capul locului indreptata impotriva mea si nu stiu ce minte diabolica si extraordinar de odihnita a putut face asta.
sau a inceput ca o joaca si pe parcurs a fost indreptata voit catre mine.
Mircea nu te inteleg!ca administrator al acestui forum refuz sa cred ca nu ai parghiile necesare descoperirii adevarului.spui undeva ca e sub incidenta penalului dar nu faci nimic in directia asta.preferi mai bine sa vezi o gramada de membri ai forumului incrancenati intre ei decat unul pedepsit?
in sms-uri am fost acuzat inclusiv pt matritele de inscriptionare pe care le produc.daca am deranjat undeva prin ceea ce fac de ce nu am fost avertizat in vreun fel ?poate astfel scapam de mascarada asta.
state,am avut in italia un cumnat pana acum un an si ceva,are 58 de ani si in viata lui nu a atins o tasta de calculator.asta iti spun pt a te odihni totusi la noapte.
multe ar mai fi de spus dar dispozitia pe care o am nu imi mai permite sa le insirui.
astea fiind spuse ma retrag de pe forumul stuparitul.ma inclin in fata spiritului acestui forum si va spun bun ramas!
ionut vlv

Mesajde Florin Dobre » 19 Ian 2015, 18:28

Ionut, te rog eu mai gandeste-te.
Habar nu am despre ce e vorba dar sigur se vor limpezi lucrurile.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde LUCIAN AVRAM » 19 Ian 2015, 18:33

alo , alo , domnu , stii vorba aia ? CAINII LATRA , URSUL TRECE ;)
nu trebuie sa te superi pe toata lumea din cauza unor bombastici , cine ti-a trimis sms-uri la miez de noapte , e clar ca e cu vaca la pascut , eu personal pe astfel de oameni nu dau doi bani , :x

sper sa te razgandesti :P
LUCIAN AVRAM

Mesajde MIHAI BALS » 19 Ian 2015, 19:34

ce facusi?
le cantasi in struna?
vlv,viata e o lupta!
uite....eu, acum, ma lupt cu.... rosu!
il bat,il TERMIN!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 19 Ian 2015, 20:09

din motive bine intemeiate,ma retrag,O PERIOADA,de pe forum.
MIHAI BALS

Mesajde lucky5strike » 19 Ian 2015, 20:12

Batuta moldoveneasca in curtea lui vlv... offtopic...

Vlv, stai fra' linistit, viata nu se rezuma la atat. Poate a fost o neintelegere, se rezolva prin dialog.

Tine deci aproape.
Pax vobiscum!
lucky5strike

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?