un filmulet din Gorj care arata cat de mult au crescut unele parauri https://www.facebook.com/photo.php?v=67 ... =2&theater
TeoTraian scrie:Salut, nu am cuvinte... te rog dami numar de telefon pentru ca vreau sa te ajut sa treci peste cele intamplate mai usor (mai exact vreau sa iti dau niste roii, eu cu asta pot sa te ajut.
ghimby scrie:Observ ca multi vor sa ofere ajutor prin diferite moduri si cereti date de contact, specific ca eu doar am postat subiectul fiind la fata locului si facand poze despre cele intamplate. Daca prietenii mei cei pagubiti de ape sunt de acord si vor sa isi dea datele de contact o sa le scriu cu ce amai mare placere. Deocamdata se ocupa de recuperarea a ceea ce a mai ramas. Multumesc tutror pentru interes si vorbele de incurajare si din asta sa invatam fiecare cate ceva.
TeoTraian scrie:Salut, nu am cuvinte... te rog dami numar de telefon pentru ca vreau sa te ajut sa treci peste cele intamplate mai usor (mai exact vreau sa iti dau niste roii, eu cu asta pot sa te ajut.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori