Bunka, hai sa lamurim un pic treaba.
Nu vreau sa iau apararea nimanui vreau doar sa spun faptele si discutiile asa cum au fost ele.
Eram la salcam 1 cu Mihai Bursuc deci undeva la 10-15 mai MAXIM. Am avut discutia si eu si Mihai cu tine apropo de constructia a 15 cutii pe ME, cu faltz.Datele tehnice , pretul si livrarea s-au pus la punct in 2 zile . Ziua 1 discutia initiala, de principiu, ziua 2 datele exacte atat dimensional cat mai ales angajamentul TAU apropo de cand vor fi gata. Aici Adi treaba e complicata si stii foarte bine. TU ca tamplar dai un termen de executie. Nimeni nu afirma ca nu il respecti din rea-vointa ( ar fi culmea, nu esti genul sa faci rautati, dimpotriva). TU nu respecti un termen de executie pentru ca...aici
tu trebuie sa explici de ce ( sau sa nu explici, e treaba ta pana la urma). Cert este ca NU l-ai respectat si punct.
Ai spus ca in MAXIM 3 saptamani sunt gata. Asta inseamna MAXIM 5-10 iunie. Teiul incepea pe 18-20 iunie aici la noi deci era timp berechet sa le dea o mana de ulei/vopsea si sa le poata popula. Erau 15 cutii nu 50 nu 100. Stim amandoi ca daca te pui pe ele in 2-3 zile sunt gata. Punem 1 saptamana, punem 2, punem 3.
A trecut salcamul, a trecut si teiul am ajuns la floare si tin minte perfect discutiile: hai , hai, hai ( clasic as spune). El te suna ( si te-am sunat si eu de cateva ori in numele lui) si iti spune:
- sunt gata Adi cutiile? cand mi le trimiti? hai ca am nevoie de ele !
Raspunsul tau care era? De cate ori ai spus: da, sunt gata, le trimit maine. le trimit luni, le trimit saptamana viitoare. Scuze si iar scuze. La un moment dat ai spus ca sunt gata toate dar nu sunt gata si capacele sau fundurile, cert e ca mai era un "impediment" si nu le puteai trimite. Evident ca la un moment dat cand se termina si floarea Mihai a spus: trimite-mi DOAR ceea ce am achitat prin avans ( 5mil) ca deja nu mai are rost. SAU: trimite-mi TOT si iti voi da banii in ritmul si cu viteza cu care mi-ai facut si tu cutiile...la timp.. . Si crede-ma ca ti-i trimitea. La dracu, ti-i trimiteam eu din partea mea pana la urma si ma socoteam cu Mihai ulterior, nu vrea NIMENI sa iti dea teapa omule si sa te lase cu ele pe cap. Dar tu prin intarzierea creata l-ai pus pe acest om in situatia in care e. Trebuia sa ii spui DUPA ce a expirat termenul de 10 iunie: bah, eu ti le trimit cand o sa pot, la toamna, la iarna, peste 10 ani. NU era o problema dar stia si el ce are de facut ( se gasesc SH cate vrei)
Omule, sa stii ca nu e nici o rusine sa recunosti ca nu ai facut un lucru. Dupa ce ti-ai luat un angajament ca il faci si mai ales CAND E GATA. Asta e viata mai dam si gres cateodata. Dar nu te mai ascunde dupa cires ca tu de fapt VREI SA FACI. Aici nu e vorba de ce vrei tu sa faci ( stim toti ca vrei, asta e clar). E vorba de ceea ce ai reusit sa faci. Si cand dai cu oistea in gard RECUNOASTE ca ai dat, atat. Si trecem mai departe.
PS: Mihai, pune si tu puncte si virgule ca nu se intelege nimic
Pentru moderatori: nu va mai sfiiti atata cu "comercialul" asta ca nu e voie pe forum. Aici suntem apicultori si parteneri cateodata in diverse operatiuni ( familii, cutii, pastoral, miere, etc) . Facem diverse lucrari si intre noi si ne ajutam sau ne mai incurcam din cand in cand. E foarte important ca lucrurile sa fie limpezi si fiecare sa isi spuna partea lui . Nu suntem domnisoare la pension eu cred ca TREBUIE sa ne asumam si bunele si tampeniile ca numai asa le mai corectam.