duma scrie: nu o iau de la noi cu 3 euro si o vand cu 10 sau 15 euro mai departe .
Cumpără salcamul de la noi cu 4,45€-4,54€ si-l dau mai departe cu 6.7-15€.
Dar anul asta preturile sunt bune pentru ca nu este miere.
duma scrie: nu o iau de la noi cu 3 euro si o vand cu 10 sau 15 euro mai departe .
TDI scrie:duma scrie: nu o iau de la noi cu 3 euro si o vand cu 10 sau 15 euro mai departe .
Cumpără salcamul de la noi cu 4,45€-4,54€ si-l dau mai departe cu 6.7-15€.
Dar anul asta preturile sunt bune pentru ca nu este miere.
eduard.rotaru scrie:duma scrie:Ce sanse am sa strang 20 de tone de miere de salcam ?? mai din partea vestica a tarii . cine ma pus sa intreb am inteles ca ofera 3 euro/ kg de poliflora ..banul jos dupa venirea analizelor din Austria .
.."insa as fi cu mare bagare de seama "....
TDI scrie:Pretul e bun. Dar, după prelucrare ei o vând cu mai mult decât iti dau tie.
TDI scrie:Pretul e bun. Dar, după prelucrare ei o vând cu mai mult decât iti dau tie.
Mircea_63 scrie:TDI scrie:Pretul e bun. Dar, după prelucrare ei o vând cu mai mult decât iti dau tie.
Vai ce rusine!Desigur ar trebui sa vanda cu mai putin.
TDI scrie:Nu m-ai inteles bine Mircea, eu o s-o dau cu 12 Ron. Incercam sa-i explic lui Duma ca un business e un business pentru toata lumea, indiferent de naționalitate .
joohny scrie:Va salut.Toata lumea se plinge ca nu a facut miere in acest an insa prcesatorii deja au scazut pretul la miere cu 1 leu.Oare de ce?Sanatate.
cristi_vidican scrie:joohny scrie:Va salut.Toata lumea se plinge ca nu a facut miere in acest an insa prcesatorii deja au scazut pretul la miere cu 1 leu.Oare de ce?Sanatate.
Importul din Ucraina
io01 scrie:Ce pret mai are poliflora an zilele astea.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 73 vizitatori