Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde delorin I » 08 Aug 2014, 20:59

Au fost abuzuri si tocmai asta care a tras de timp cu dintii si picioarele in toate felurile nu le a aflat....domnule sa fim totusi seriosi! Nu suntem copii de 7 ani! Ar fi mers individul asta din palatele lui la puscarie abuzat fiind?
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde TDI » 08 Aug 2014, 21:01

Cari din judecătorii precedentelor tergiversari sunt cercetări de DNA si etc? Cari sunt condamnati? Aleatoriu?
Daca aveau loc avocatii Voiculescului mergeau cu recurs si pe Saturn.
Recapituland: are peste 60 de ani, 67 mai exact - poate sa facă 3 ani si 4 luni maxim din 10, daca mai scrie o carte, 2,3,4 iese in 2 ani sau mai repede - vezi cazul Adrian Năstase.
TDI

Mesajde paul » 08 Aug 2014, 21:25

Domnule delorin, in concluzie ... asta-i statul de drept basist ??? Ar trebui sa fim multumiti ca nu ne aresteaza fara mandat(care fie vorba intre noi, e-o simpla formalitate) ??? :o
Sunt de acord ca toti cei care au gresit , sa plateasca ! Dar, nu sunt de acord sa plateasca printr-un proces neechitabil ! Echitabilitatea unui proces este principiu consfintit in Constitutia mult clamata !!!
Repet ... varanul trebuia sa plateasca ! Institutiile statului trebuiau sa-i demonstreze traficul de influenta, spaga, daca a fost cazul, sau mai stiu eu ce acte de coruptie. Trebuiau sa demonstreze fara putinta de tagada !!! Nu sa redeschida o cauza care a primit NUP, pe baza declaratiilor unui cetatean "scarbit"! Asa nu sunt de acord cu condamnarea lui, a lui dr. Menci sau a lui Pantis !!!
Imi pare rau ... justitia de astazi nu se ridica nici macar la nivelul justitiei din timpul lui Iliescu.
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde delorin I » 08 Aug 2014, 21:29

Trist! Toti procurorii astia corupti trimisi la puscarie sunt niste sfinti saracii...cu sute de mii de euro pentru un caz in buzunar! Si culmea ce impartiala justite in vremea lui Iliescu! ...Va rog!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde ioanpuiu » 08 Aug 2014, 21:33

paul scrie:Pentru fanii justitiei basiste care vezi Doamne ...

Nu există justiţie băsistă.
În Motivarea Hotărîrii Judecătoreşti, nu pote scrie nimeni ... "aşa a vrut Băsescu"

Asta "care dă" la moguli, e justiţie de LUX :lol:

te salut Paul!
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Mircea_63 » 08 Aug 2014, 21:34

Am inteles ca parale se fac incercand sa scoti pe cineva basma curata, chiar daca are ditamai casca plina de noroi, dar sa bagi un nevinovat la puscarie?

paul scrie:Repet ... varanul trebuia sa plateasca !

Inteleg ca tu l-ai judecat deja si judecata ta a fost echitabila? :roll:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Adi Hodis » 08 Aug 2014, 21:41

paul scrie: ...
Imi pare rau ... justitia de astazi nu se ridica nici macar la nivelul justitiei din timpul lui Iliescu.

Oooo, da cum sa ... nu.
Stau si-mi amintesc, cum ca, pe-atunci era de furat la greu și nimeni nu cădea de pe ... baricade.

S-a cam gătat ce-a fost de furat si-au început sa cadă ... în timpul lui Basescu.

Dacă era justiția mai ... sus, pe vremea lui Iliescu, de ce s-a ajuns la top 500 de milionari în euro si nu au căzut dintre ei ... pe-atunci ?.

Justiția nu se coboară din păcate, la timpul lui Țepeș.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Florin Dobre » 08 Aug 2014, 22:07

Un presedinte ca Base n-o sa mai avem noi prea curand. Chiar a demonstrat ca a fost un garant al institutiilor. Indivizi care se credeau semizei de neatins s-au trezit in pijamale d-alea misto. :D
Imi pare ridicol sa-l acuzi pe Base ca are justitia in lesa cand guvernarea e iliesciana. Dar antenele au intrecut de multa vreme culmea ridicolului.
Daca am intoarce timpul inapoi pe mandatul lui Bombonel, ar fi pura fictiune judecarea si condamnarea unor asemenea viaipiuri. :shock:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Ioan Guist » 08 Aug 2014, 22:25

Gata ! nu mai plec din Ro.

E normal sa existe pareri contrare si sau alte viziuni.

Pana una alta eu ( si or mai fi ) am alta parere fata de antena 3, de 20 de ani fata de Varan,astazi mi-am luat revansa ca si Roman.Pana astazi nu m-a intrebat nimeni de la antena 3 ca de ce nu pot sa-l vad pe voiculescu.
Si o data cu mine care am avut un cui vechi si ruginit, mai exista foarte multi romani care nu au crezut ca in Ro se mai pot indrepta lucrurile.De 20 de ani privim la mogulii si imbogatiti din functiile patriei.Ne-am obisnuit ca...asa e si ...ce sa-i faci.
Astazi avem parte de o doza de ...dreptate.

PS pentru Paul.
Sti de ce o luat 10 ani nu ? Fiinca basescu o avut tot 10 :lol: da ...la cotroceni :lol:
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 08 Aug 2014, 22:45

voiculescu. Si condamnata si cu banii luati!! :lol: :lol:
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Mircea_63 » 08 Aug 2014, 22:53

Ghici ce intreaba baietii care vin cu sechestru: "Antena 3 e aici?"
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde alt stupar » 08 Aug 2014, 22:56

Hhhhh.
o mizerie umana in minus in spatiul public

Ce umor involuntar desigur :lol: :lol: :lol:
derulez programe pe Dolce. La hahantena unu apare in grila de programe emisiunea "vedete la apa" insa transmite o preluare a hantenei tri, cu toate starletele lor adunate in platou.
Da da, vedete "la apa" pe bune de data asta... se duse tatuca Varanuuu, din palmutza cui mai ciugulim ?!
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Florin Dobre » 08 Aug 2014, 23:23

http://www.nasul.tv/2014/08/08/ne-vedem ... mai-scapa/
Un articol proaspat...n-ar fi rau sa fie bine. :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde nae » 08 Aug 2014, 23:25

Pt ca l-am INJURAT pe Base si inca o fac trebuie sa comentez :
-pt ce-a furat Voiculescu.. 10 ani si ceva terenuri sunt putin ,
-ma dispera A3 cu emisiunea maraton : vai -vai-vai ; zici ca-s mai sinistrati ca nefericitii inundati .
E semn ca au terminat ciolanul , nu mai e nimic de furat si ''varanii '' se FRATICID = asta ma bucura ; acum astept sa puna mana '' pe treaba'' - nu acest an , urmeaza pomenile din toamna , dar la anul va curge mierea = sper .
Doar sper ca de muncit n-am unde , de furat n-am ce , am doar impozite de platit .
nae

Mesajde Florin Dobre » 08 Aug 2014, 23:33

Imaginati-va o sala cu toti astia bagati la racoare in regimul lui Base:

:lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde nae » 08 Aug 2014, 23:40

Florine, fratele meu , pt o gaina faci 3 ani (sau mai mult)...
10 ani pt cate mil de E a furat V si Base fac si eu /tu = gresesc ?,da , eu ma incadrez la gaina si 30 de haidamaci in camera .
nae

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE